PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت نام بدون اجازه کاربران

hamedtahamtan
12-12-2011, 06:22 PM
سلام
من تو سایتم ثبت نام کاربران رو غیر فعال کردم ولی امروز دیدم 4 نفر ثبت نام کردند.یعنی با ارسال این ایمیل فهمیدم

owrang.net via (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) server7g.axspace.com

Dec 11 (1 day ago)<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

to me

سلامنژاد آریا,

یک کاربر جدید در owrang.net (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) ثبت نام نموده است.
این ایمیل حاوی جزئیات این حساب شامل:

نام - *****
ایمیل - *****@yahoo.com (hamid_salimi_08@yahoo.com)
نام کاربری - salimi

میباشد. لطفا به این ایمیل پاسخ ارسال نکنید، این ایمیل بطور خودکار و جهت اطلاع رسانی به کاربر ایجاد و فرستاده شده است.

vahid.exe
12-12-2011, 06:52 PM
سلام از کدوم قسمت ثبت نام کاربر جدید را غیر فعال کردید ؟

باید ازمسیر زیر این کارو کنید

مدیریت جوملا > تنظیمات کلی > تب سیستم > قسمت تنظیمات کاربری > اولین گزینه که نوشته " اجازه ثبت نام کاربر جدید " را روی خیر قرار دهید و تنظیمات رو ذخیره کنید

زندگیتان سپید

hamedtahamtan
12-13-2011, 02:48 PM
منم همین کارو کردم

mersad
12-13-2011, 03:27 PM
دروود

در این صورت کاربر برای عضویت نیاز به تایید شما خواهد داشت !

شاد و سلامت در پناه ایزد

poonoodi
12-13-2011, 04:14 PM
اونا ثبت نام کردن ولی اگر به مدیریت کاربران برید می بینید که حساب کاربریشون غیر فعاله
بهتره که برای اینکه کسی سرکار نرفته باشه ماژول ثبت نام رو غیرفعال کنید

ضمنا یه پیشنهاد دوستانه :
بهتره ازقالب های جدید و با کیفیت بالا که با div طراحی شدن استفاده کنید
این قالب با تیبل طراحی شده و مطلب دبگه اینکه برای جوملا زدن (یعنی سایت های مرتبط با مضامین جوملا) که همخوانی با سایت شما هم نداره و یه کم قدیمی هم هست(2008)

قالب سایت تاثیر زیادی بر عملکرد صحیح افزونه های نصب شده و عملکرد خود جوملا و همچنین سئو و پیج رانک گوگل و جذب بازدیدکننده و ... داره