PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمایش مجموعه های کامپوننت joomshopping

soheiloo
12-13-2011, 08:11 AM
سلام
دوستان من کامپوننت joomshopping رو نصب کردم همه کارشو هم انجام دادم. اوایل باز می کرد. اما امروز که اومد بازش کنم ر کامپوننت ها وقتی بر روی joomshopping یا زیر مو هاش کلیک می کنم صفحه سفید میشه. مثل عکس زیر:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
میشه بفرمایید مشکل چیه؟

soheiloo
12-13-2011, 08:21 PM
دوستان الان سایتمم این طوری شد. تازه نصب کردم و فایل نصبو پاک کردم تا چند دقیقه خوب بود بعد که فایل زبان فارسی را اپلود کردم صفحه سفید بالا می آید. البته فکر نمی کنم به فایل زبان ربطی داشته باشه چون وقتی که روی joomshopping (روی یه هاست دیگه از همین سرور) صفحه سفید می شد اما بقیه قسمت های سایت لود میشد.
این وسط یه مشکلی هست . میشه راهنمایی کنید؟

mersad
12-13-2011, 09:14 PM
دروود

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

شاد و سلامت در پناه ایزد

soheiloo
12-14-2011, 11:11 AM
خوب حالا که این افزونه مشکل دار شده سایتم همراش باید دان میشد؟ چون الان خود سایت هم صفحه سفید نشون میده. راستش دقیقا من نفهمیدم دلیلشون چی بود. میشه خلاصه بگید چی نوشته؟