توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل نصب
mojtabaesf
12-14-2011, 06:47 AM
بنده طبق کتاب آموزشی جوملا در سایت شما میخواهم جوملا را روی سی پنل نصب کنم اما در مرحله اول توضیح کافی نیست.
لطفا بفرمایید که ما باید فایل دانلدو شده جوملا را از ززیپ خارج کرده و بعد نصب کنیم و اینکه دقیقا مسیر پوشه ای که باید جوملا در ان نصب شود را ذکر کنید .من نمیدانم که در قسمت روت اصلی نصب کنم یا در قسمت پابلیک و...
آیا باید تمامی فایلهای موجود در فیال زیپ دانلدو شده را تک تک در مسیر خاص آپلود کرد؟
محمد محسنی
12-14-2011, 07:07 AM
با سلام
الان شما میخواهید جوملا را در سیستم خانگی نصب کنید؟
mojtabaesf
12-14-2011, 07:15 AM
نه
می خواهم روی هاست نصب کنم.در متن بالا ذکر شده روی سی پنل میخواهم نصب کنم.
محمد محسنی
12-14-2011, 07:17 AM
دوست عزیز شما بایستی فایل کامل زیپ شده جوملا را در سی پنل آپلود کنید سپس آنرا در شاخه public_html آنزیپ کرده
و آدرس سایت خود را در مرورگر وارد کنید و سپس شروع به نصب کنید.
یا حق.
mojtabaesf
12-14-2011, 07:57 AM
آیا امکان این وجود دارد که پس از نصب جوملا روی هاست بتوان یک جوملای دیگر را بر روی یک ساب دومین همان هاست نصب کرد.اگر میشود، بفرمایید که چگونه است؟
محمد محسنی
12-14-2011, 07:59 AM
بله میشود.
کافیست یک سابدامین بسازید
و فایل های جوملا را در پوشه مربوط به سابدامین قرار دهید.
سپس میتوانید جوملای خود را نصب کنید.
یا حق.
mojtabaesf
12-16-2011, 02:55 PM
سلام
يك سوال فني
اگر ما يك هاست روي دامينفرضيdomainA.comخريداري كنيم وبعد در اين هاست يك ساب دومين به نام joomla.domainA.comايجاد كرده و يك نسخه جوملا روي ان نصب كنيم آيا امكان اين وجود دارد كه يك دامين جديد به نام domainB.comرا به اين ساب دومين متصل كنيم و بتوان اطلاعات وسايت طراحي شده روي ساب دومين رو با آدرس جديد domainB.com باز كرد؟
سلام
بله امکان پذیر است ولی باید امکان پارک یا addon داشته باشید
موفق باشید
mojtabaesf
12-17-2011, 06:02 AM
امکان پارک با اد ان چیست؟
آیا هاست های لینوکس چنین امکانی را دارند؟>
محمد محسنی
12-17-2011, 05:34 PM
سلام
بله دوست عزیز
هاست های لینوکس این امکان را دارد.
ولی باید ادمین سرور این امکان را به شما داده باشد.
کنترل پنل هاست شما چیست.
در ضمن برای سوال هایی مثل این که زیاد تخصصی نیست شما با جستجو در گوگل میتوانید به جواب های خیلی خوبی برسید.
یا حق.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.