PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فرق اینترنت اکسپلورر با فایرفاکس !!!!!

amirdorna2
01-02-2007, 02:03 PM
من نمی دونم چرا اینجوری میشه . یک سایت مامبویی دارم در فایرفاکس یکجور نمایش داده میشه در اینترنت اکسپلورر یکجور . این چهارتا تصویر رو نگاه کنین .
اولیش منوی لینک آور رو نشون می ده که سایتی رو که می خواستم اورده . (اینترنت اکسپلورر )
دومیش همون منو رو که کلیک می کنی ، یک سایت دیگه رو که در منوی اصلی نبوده و در سایر منوها بهش لینک داده بودم ( لینک آور ) توی همون منوی قبلی نشون میده ( فایرفاکس )
سومیش تصویرصفحه اصلی رو در اینترنت اکسپلورر نشون می ده ( بک گراند رو ببینین )
چهارمیش همون صفحه اصلی رو در فایرفاکس

در ضمن من نمی تونم جدیدا" با اینترنت اکسپلورر وارد بخش مدیریت بشم ولی با فایرفاکس می تونم .
کسی می تونه بگه اینهمه تفاوت برای چیه ؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

amirdorna2
01-02-2007, 07:58 PM
لطفا&quot; یکی از مدیران انجمن ، سایت منو با فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر چک کنه . اکثر لینکهام با فایر فاکس اشتباه عمل می کند و به صفحات دیگه مرود .

radmehr
01-02-2007, 08:06 PM
به جای JSCock از خود منوی مامبو استفاده کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه

sorry4uboth
01-02-2007, 08:09 PM
قبلا تو انجمن بحث شده

مشکل از اون ماژوله شما بدون اون بزار مشکل حل میشه