amirdorna2
01-02-2007, 02:03 PM
من نمی دونم چرا اینجوری میشه . یک سایت مامبویی دارم در فایرفاکس یکجور نمایش داده میشه در اینترنت اکسپلورر یکجور . این چهارتا تصویر رو نگاه کنین .
اولیش منوی لینک آور رو نشون می ده که سایتی رو که می خواستم اورده . (اینترنت اکسپلورر )
دومیش همون منو رو که کلیک می کنی ، یک سایت دیگه رو که در منوی اصلی نبوده و در سایر منوها بهش لینک داده بودم ( لینک آور ) توی همون منوی قبلی نشون میده ( فایرفاکس )
سومیش تصویرصفحه اصلی رو در اینترنت اکسپلورر نشون می ده ( بک گراند رو ببینین )
چهارمیش همون صفحه اصلی رو در فایرفاکس
در ضمن من نمی تونم جدیدا" با اینترنت اکسپلورر وارد بخش مدیریت بشم ولی با فایرفاکس می تونم .
کسی می تونه بگه اینهمه تفاوت برای چیه ؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اولیش منوی لینک آور رو نشون می ده که سایتی رو که می خواستم اورده . (اینترنت اکسپلورر )
دومیش همون منو رو که کلیک می کنی ، یک سایت دیگه رو که در منوی اصلی نبوده و در سایر منوها بهش لینک داده بودم ( لینک آور ) توی همون منوی قبلی نشون میده ( فایرفاکس )
سومیش تصویرصفحه اصلی رو در اینترنت اکسپلورر نشون می ده ( بک گراند رو ببینین )
چهارمیش همون صفحه اصلی رو در فایرفاکس
در ضمن من نمی تونم جدیدا" با اینترنت اکسپلورر وارد بخش مدیریت بشم ولی با فایرفاکس می تونم .
کسی می تونه بگه اینهمه تفاوت برای چیه ؟