PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم تغییر با کلیک بر public_html در file manager

a_fallahi
01-02-2007, 02:41 PM
با سلام

- من پلان ahmadkazemi.com را گرفته ام و از طریق ip هایی که داده شده به cpanel دسترسی دارم و از طریق ftp فایل زیپ مامبو mambo4.6.1p را در پوشه public_html قرار داده ام لطفا در موارد زیر راهنمایی کنید :

1- چرا در ( cpanel --> file manager ) جهت رویت و extract فایل مذکور ( فایل زیپ mambo4.6.1p ) وقتی روی public_html کلیک می کنم هیچ تغییری مشاهده نشده و اصلا فایلی را نشان نمی دهد ؟
* در این خصوص من چگونه باید داخل public_html شوم و چطور می توانم فایل زیپ مامبو mambo4.6.1p موجود را extract نموده تا شروع به نصب مامبو نمایم ؟

2- اصولا چطوری می توانم یک فایل تست مثلا info.php را در این پلان مشاهده ( load ) کنم . آیا از طریق ip هایی که برای تغییر dns داده شده این کار شدنی است ؟

متشکرم

sorry4uboth
01-02-2007, 02:46 PM
1- شما بر روی آیکون اون کلیک کنید (پوشه زرد)
2- خیر این امکان رو شما ندارید و Alias برای این کار تعریف نشده

اما این موضوعات از مشکلات سرور ما نیست، پیشنهاد میکنم آموزش Cpanel رو یکبار مطالعه کنید! (قبلا تو انجمن گذاشته بودند)

Amir H
01-02-2007, 05:54 PM
2- اصولا چطوری می توانم یک فایل تست مثلا  info.php  را در این پلان مشاهده ( load ) کنم . آیا از طریق ip هایی که برای تغییر dns داده شده این کار شدنی است ؟

شما میتونید از این الگو برای دیدن محتویات public_html استفاده کنید :

/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

البته برای نصب مامبو از این راه استفاده نکنید که به مشکل بر میخورید . بعد از تغییر&#160; DNS های دامین ( که هنوز تغییر نداده اید ) میتوانید از طریق آدرس دامینتون میتوانید به راحتی با مامبو کار کنید

اینجا میتونید با Cpanel بیشتر آشنا بشید &#187; <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اگر مسئله دیگه ای هم هست لطفا بپرسید . :)

a_fallahi
01-03-2007, 06:10 AM
2- اصولا چطوری می توانم یک فایل تست مثلا info.php را در این پلان مشاهده ( load ) کنم . آیا از طریق ip هایی که برای تغییر dns داده شده این کار شدنی است ؟

باتوجه به تغییر DNS های دامین که تغییر داده شده اند که مشخصات مربوط به &#039;ahmadkazemi.ir&#039; در زیر آمده است :
(
% This is the IRNIC Whois server.

% Note: this output has been filtered.

% Information related to &#039;ahmadkazemi.ir&#039;

domain: ahmadkazemi.ir
remarks: (Domain Holder) DANA Network
remarks: (Domain Holder Address) 2nd Floor, No.8, Shahrood Alley, Ferdowsi Sq., Tehran, IR 1599936911
admin-c: nic16736h21
tech-c: nic16736h21
zone-c: nic16736h21
nserver: Ns9.boostserver.com
nserver: Ns10.boostserver.com
source: NICIR # Filtered

person: Mohammad Ali Babaee
remarks: ---
address: West Janbazan Ave., Golestan St., Front of park Fadak, Fadak building, No. 307/4 Floor 3
e-mail: info@dana.ir
phone: +98-021-77825344-5
fax-no: +98-021-77825344-5
nic-hdl: nic16736h21
source: NICIR # Filtered
)

چرا هنوز از طریق این آدرس دامین &#039;ahmadkazemi.ir&#039; نمی توانم با مامبو کار کنم ؟

Amir H
01-03-2007, 06:36 AM
پلن شما برای ahmadkazemi.com بود یا ahmadkazemi.ir ؟

a_fallahi
01-03-2007, 07:08 AM
برای هر دو ahmadkazemi.com و ahmadkazemi.ir و از طرف مدیریت مامبو سرور گفته شده بود که :
حتما DNS های دامین خود را براساس Nameserver های جدید که در ذیل ذکر شده است تنظیم نمایید:

NameServer1: Ns9.boostserver.com(208.64.28.243 )
NameServer2: Ns10.boostserver.com(208.64.28.244 )

ممنون

firoozmandan
01-03-2007, 07:39 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لينك بالا رو ببينيد

DNS شما روي NS4.DNS-DIY.COM ست شده !

a_fallahi
01-03-2007, 08:28 AM
با DNS : ahmadkazemi.ir که براساس Nameserver های جدید که در ذیل ذکر شده است تنظیم شده چطور :

NameServer1: Ns9.boostserver.com(208.64.28.243 )
NameServer2: Ns10.boostserver.com(208.64.28.244 )

ممنون

radmehr
01-03-2007, 08:33 AM
وارد cPanel بشید
روی گزینه Parked Domain بزنید
جلوی New Domain Name بنویسید ahmadkazemi.ir
و دکمه Add رو بزنید.

a_fallahi
01-03-2007, 04:06 PM
ضمن عرض سلام ، تشکر و خسته نباشید موارد گفته شده انجام شد

ولی برای نصب مامبو روی dns: ahmadkazemi.ir بر روی سرور هنوز مشکل دارم . همانطور که میدانید :
پلان من برای dns: ahmadkazemi.com و dns: ahmadkazemi.ir می باشد ولی تغییرات لازم برای dns: ahmadkazemi.ir انجام شده و اقدامات زیر را برای نصب مامبو با این dns انجام دادم :
1- extract مامبو در شاخه public_html
2- پرمیشن فایلها و فولدرها مطابق آموزش ( قابل ویرایش ) و register_global off
3- ایجاد بانک بنام ahmadkaz_a بدون یوزر و پسورد
4- در هنگام نصب :
host name: localhost
mysql username: ahmadkaz
mysql password: پسورد دسترسی به کنترل پانل ( با توجه به بند 3 ، مجبور بودم وارد کنم چون پیغام پسورد غلط است را میداد ! )
verify mysql password: پسورد دسترسی به کنترل پانل
mysql database: ahmadkaz_a
,.... تا به مرحله آخر که view site یا administrator می آید .
پس از حدف پوشه installation برا ی دیدن سایت : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> را که می زنم پیغام زیر می آید :

This site is temporarily unavailable.
Please notify the System Administrator 2

در فایل configuration.php :
1- تمام اطلاعات مربوط به host name و mysql username و ....مطابق آنچه که هنگام نصب وارد کردم بود
2- خط : $mosConfig_live_site = &#039;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;; را به $mosConfig_live_site = &#039;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;; تغییر دادم هیچ فرقی نکرد فقط لوگوی مامبو با همین خطا می آید

با توجه به اینکه تمام تاپیک های مربوطه را در انجمن خواندم ، الان نمیدانم اشکال کارم واقعا کجاست ؟

نظر به اینکه بنده تجربه نسبتا خوبی در نصب مامبو روی سرور ویندوز ( البته لوکال ) دارم و همچنین ضرورت دارد سایت جهت قرار گرفتن در اینترنت هرچه سریعتر عملیاتی شود
خواهشمندم نسبت به رفع مشکل مذکور کمک و راهنمایی های لازم را همچون گذشته ارائه نمایید .
بسیار متشکرم

sorry4uboth
01-03-2007, 04:17 PM
دوست من این مشکل چه ربطی به این قسمت داره؟

یوزرنیم و پسوردی رو که هنگام ساخت بانک اطلاعاتی وارد کردید رو در فایل تنظیمات بنویسید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

لطفا قوانین رو مطالعه و رعایت کنید!

منتقل شد به سوالهای عمومی

Amir H
01-03-2007, 06:26 PM
پیغام خصوصی براتون ارسال شد

This site is temporarily unavailable.
Please notify the System Administrator 2

در فایل configuration.php :
1- تمام اطلاعات مربوط به host name و mysql username و ....مطابق آنچه که هنگام نصب وارد کردم بود
2- خط : $mosConfig_live_site = &#039;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;; را به $mosConfig_live_site = &#039;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;; تغییر دادم هیچ فرقی نکرد فقط لوگوی مامبو با همین خطا می آید

با توجه به اینکه تمام تاپیک های مربوطه را در انجمن خواندم ، الان نمیدانم اشکال کارم واقعا کجاست ؟

نظر به اینکه بنده تجربه نسبتا خوبی در نصب مامبو روی سرور ویندوز ( البته لوکال ) دارم و همچنین ضرورت دارد سایت جهت قرار گرفتن در اینترنت هرچه سریعتر عملیاتی شود
خواهشمندم نسبت به رفع مشکل مذکور کمک و راهنمایی های لازم را همچون گذشته ارائه نمایید .
بسیار متشکرم