PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال قالب سایتم در اینترنت اکسپلورر به هم ریخته

zarkav
12-17-2011, 05:58 PM
سلام.

قالب سایتم به درستی نشون میداد و یه قالب جدید نصب کردم و یک سری تغییرات درجای ماژولها دادم و بعد دیدم قالب جدید در ie خیلی بد نشون میده و دو مرتبه قالب قبلی را قرار دادم و جای ماژولها را درست کردم ولی این یکی هم به ریخته توی ie و یه کم به سمت چپ اومده.

اگر ممکنه سایت را لطف کنید توی ie باز کنید و دلیلش را بفرمایید.

ممنون

safajuy
12-17-2011, 06:42 PM
سلام

دوست عزيز آدرس سايتتون رو يادتون رفت بذاريد:)

موفق باشيد

zarkav
12-17-2011, 06:46 PM
سلام

دوست عزيز آدرس سايتتون رو يادتون رفت بذاريد:)

موفق باشيد

ببخشید یادم رفت :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

safajuy
12-17-2011, 07:04 PM
توي CSS قالبتون فايلي به نام ie.css داريد؟
ماژولي توي موقعيتي نذاشتيد كه اون موقعيت وجود نداشته باشه؟

از پلاگين هاي اخطار دهنده ي نسخه ي ie استفاده نكرديد؟

موفق باشيد

zarkav
12-17-2011, 07:14 PM
توي CSS قالبتون فايلي به نام ie.css داريد؟
ماژولي توي موقعيتي نذاشتيد كه اون موقعيت وجود نداشته باشه؟

از پلاگين هاي اخطار دهنده ي نسخه ي ie استفاده نكرديد؟

موفق باشيد

از پاسختون متشکرم.

1- فایلی که نوشتید توی پوشه css نیست

2- ماژولهایی که غیرفعال هستند که هیچ و اونایی که فعال هستند همه یا در right قرار دارند یا در left

3- پلاگینی که گفتید نمیدونم چی هست ولی پلاگین جدیدی از اون موقع که قالب درست بود تا الان، نصب نکردم

kianesfahan
12-18-2011, 04:39 AM
درود .

دوست عزیز از اکسپلور چند استفاده می کنید ؟

متن زیر را مطالعه فرماید :

مطلب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

موفق باشید

zarkav
12-18-2011, 08:18 AM
درود .

دوست عزیز از اکسپلور چند استفاده می کنید ؟

متن زیر را مطالعه فرماید :

مطلب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>عدم-نمایش-سایت-در-اینترنت-اکسپلورر-(ie)?p=184775&viewfull=1#post184775)

موفق باشید

سلام

از IE 8 استفاده میکنم.

مطلب را خواندم ولی باز هم فایده ای نداشت. حتی قالب beez را هم قرار دادم ولی ظاهر سایت باز هم مشکل داشت. از جوملای 1.5 استفاده میکنم.

کل قالب نمایش داده میشه ولی ماژولها سرجای خودشون نیستند و چسبیده به سمت راست شروع میشوند.

zarkav
12-18-2011, 08:50 AM
اگر بخواهم کلا بی خیال این بشوم و از دو مرتبه جوملا را نصب کنم آیا راهی برای وارد کردن مطالب فعلی سایت دقیقا به شکل حاضر وجود دارد؟

یعنی میتونم به راحتی از مطالب بک آپ بگیرم و به سایت جدید منتقل کنم؟

sahama
12-18-2011, 11:13 AM
با سلام
نام کاربری و پسورد جوملا رو خصوصی برام ارسال کنید
فردا رو دارم می رم مسافرت کوتاه ان شا الله پس فردا سایتتون رو بررسی می کنم

zarkav
12-18-2011, 11:22 AM
با سلام
نام کاربری و پسورد جوملا رو خصوصی برام ارسال کنید
فردا رو دارم می رم مسافرت کوتاه ان شا الله پس فردا سایتتون رو بررسی می کنم

ممنون. باشه براتون ارسال میکنم.

ولی من اومدم توی یه فولدر دیگه جوملا را نصب کردم و تمام اون قالبهایی که مشکل داشت را اونجا داره درست نشون میده. (دلیل اینکه توی یه فولدر دیگه این بود که اجازه سابدامین در هاست ندارم!!)

pooyan-co.ir/templates/juxta/

الان همین قالب روی دامنه اصلی افتضاح نشون میداد.

میتونم مطالبم را به راحتی منتقل کنم به یک جوملای دیگه یا اینکه ممکنه بدتر بشه؟

sahama
12-18-2011, 11:28 AM
با سلام
امکان انتقال مطالب از یه سایت جوملایی به سایت جوملایی با نسخه برابر براحتی وجود داره
کافیه جداول مربوطه رو منتقل کنید

zarkav
12-18-2011, 11:35 AM
با سلام
امکان انتقال مطالب از یه سایت جوملایی به سایت جوملایی با نسخه برابر براحتی وجود داره
کافیه جداول مربوطه رو منتقل کنید

اطلاعات را ارسال کردم. ممنون از پاسختون.

یعنی الان من میتونم جوملای 1.5.15 که روی دامنه اصلی هست را به جوملای 1.15.23 که توی شاخه نصب کردم منتقل کنم و بعد جوملای دامنه اصلی را پاک کنم و جوملای شاخه را به آن منتقل کنم؟
(هر دو 1.5 هست و فقط دو رقم اخر فرق میکنه و فکر کنم چیزی هست که نوشتم)

منظورتون از جداول، جداول دیتابیس هست؟ یعنی تمام مطالب و اطلاعات اونجاست و توی هیچ فایلی ذخیره نمیشود؟

safajuy
12-18-2011, 04:48 PM
سلام

اكثر كاربرا به خاطر كپي كردن مطالبشون از ورد و يا ساير ويرايشگر هاي داراي استايل به اين مشكل بر مي خورند.

از روش ديباگ استفاده كنيد:
به اين صورت كه ابتدا مطالب رو از صفحه ي اصلي حذف كنيد( پاك نكنيد فقط نمايش ندهيد)
اگر مشكل كماكان باقي موند ماژول ها رو تك تك غير فعال كنيد تا ببينيد كدوم ماژول با اينترنت اكسپلورر ناسازگاره
اگر بازم مشكل پابر جا بد پلاگين هايي كه نصب كرديد(منظور پلاگين هاي پيش فرض نيست) رو يكي يكي غير فعال كنيد

اگر بازم حل نشد توي همين تاپيك اعلام كنيد

موفق باشيد

zarkav
12-18-2011, 09:50 PM
سلام

اكثر كاربرا به خاطر كپي كردن مطالبشون از ورد و يا ساير ويرايشگر هاي داراي استايل به اين مشكل بر مي خورند.

از روش ديباگ استفاده كنيد:
به اين صورت كه ابتدا مطالب رو از صفحه ي اصلي حذف كنيد( پاك نكنيد فقط نمايش ندهيد)
اگر مشكل كماكان باقي موند ماژول ها رو تك تك غير فعال كنيد تا ببينيد كدوم ماژول با اينترنت اكسپلورر ناسازگاره
اگر بازم مشكل پابر جا بد پلاگين هايي كه نصب كرديد(منظور پلاگين هاي پيش فرض نيست) رو يكي يكي غير فعال كنيد

اگر بازم حل نشد توي همين تاپيك اعلام كنيد

موفق باشيد

من از جایی مطلب نفرستادم و اصلا مشکل من اینه که این سایت درست نشون میداد و یه مرتبه خودش همچین شد!!

مورد اول نفهمیدم منظورتون چیه و باید چه کار کنم و لی اومدم تمام پلاگینها و ماژولها را غیرفعال کردم هم با همدیگه و یکجا و هم به صورت تک تک امتحان کردم ولی بی فایده بود.

ولی من نه مطلب جدید اضافه کردم و نه پلاگین و ماژول جدید و فقط یک اسلاید شو بود که اونم غیرفعال کردم و چند تا قالب جدید ریختم و بعد از اینکه دیدم قالبها خوب نشون نمیده به قالب قبلی برگشتم که دیدم اونم به هم ریخته.

safajuy
12-19-2011, 05:29 AM
احتمالاً وب سرويستون اخيراً يك جا به جايي داشته

با سرويس دهنده تماس بگيريد كه آيا چنين كاري كرده يا نه.

اگر جواب مثبت بود آخرين نسخه ي جوملا رو با پسوند gz.tar دانلود كنيد و طبق اين روش پيش بريد.

ارتقای Joomla 1.5.x به آخرین نسخه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
موفق باشيد

zarkav
12-19-2011, 07:50 AM
احتمالاً وب سرويستون اخيراً يك جا به جايي داشته

با سرويس دهنده تماس بگيريد كه آيا چنين كاري كرده يا نه.

اگر جواب مثبت بود آخرين نسخه ي جوملا رو با پسوند gz.tar دانلود كنيد و طبق اين روش پيش بريد.

ارتقای Joomla 1.5.x به آخرین نسخه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

موفق باشيد

از پاسختون ممنونم.

این ارتقا را انجام میدم تا ببینم چی میشه و بعد نتیجه را همینجا اعلام میکنم.