PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب جوملا

amku2222
12-18-2011, 05:19 PM
با درود
جوملا 1.7 رو روی فدورا با مشخصات زیر نصب کردم :
PHP Version 5.3.8
mysql-5.5.18-1
Apache/2.2.21

فایل configure.php رو نتونست خودکار بسازه و من اونرو دستی ساختم و متغیر های مسیرهای tmp و logs بصورت زیر مسیر دهی شدن:
public $log_path = '/var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>';
public $tmp_path = '/var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>';

اما هر بسته ای که می خوام نصب کنم ( قالب - کامپونت و ... ) خطاهای زیر رو میده:
هشدار: انتقال ناموفق فایل!
ناتوان در یافتن بسته نسبی

برای نصب بسته ها هم از بسته های مخصوص 1.7 استفاده کردم و با دستور زیر هم پرمیشن به فایل ها دادم :

chmod -R 777 /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مشکل از چیه و چی کار باید بکنم؟

حالا 2 تا سوال دارم :
چرا همون اول نصب تو قسمتی که امکانات سیستم رو چک میکرد برای فایل configuration با رنگ قرمز خیر رو نوسته بود
کدوم پوشه ها و فایل ها برای نصب بسته ها لازم هست و چه پرمیشنی برای نصب و چه پرمیشنی برای امنیت بیشتر لازم هستش.
سپاس

mersad
12-18-2011, 06:27 PM
دروود

لایه FTP رو ست کنید (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%AA_%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%87_F TP_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7%DB% 8C_1.5)

خطاهای FTP (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 8C_%D9%85%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF_FTP_Layers&redirect=no)

شاد و سلامت در پناه ایزد

BAEG[dot]IR
12-28-2011, 01:01 PM
سلام. می خوام بدونم چطور میشه این فایل configure.php رو ایجاد کرد؟ من جوملا رو در Cpanel نصب کردم اما در آخرین مرحله وقتی می خوام پوشه ی installation رو نصب کنم خطا میده. پایینش هم یگ سری کد میده که باید در فایل configure باشه. ممکنه من رو راهنمایی کنید؟

mersad
12-28-2011, 02:25 PM
دروود

به انجمن جوملا فارسی خوش امدید
اون کد ها رو کپی کنید و بعد وارد نت پد کنید > Save as > نام configuration.php رو قرار بدید > Encoding رو روی utf8 قرار بدید > ذخیره کنید
وارد روت کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

BAEG[dot]IR
12-28-2011, 05:24 PM
بسیار ممنون از راهنماییتون.

شب خوش.
-------------------
سلام من نتوانستم از قسمت پایگاع داده ها خارج شویم
هر گار میکنم به من این را میگه
Could not connect to the database. Connector returned number: 2
-------------------------
بلی حالا شد توانیستم

parsiantrader
01-07-2012, 03:41 PM
با درود
جوملا 1.7 رو روی فدورا با مشخصات زیر نصب کردم :
PHP Version 5.3.8
mysql-5.5.18-1
Apache/2.2.21

فایل configure.php رو نتونست خودکار بسازه و من اونرو دستی ساختم و متغیر های مسیرهای tmp و logs بصورت زیر مسیر دهی شدن:
public $log_path = '/var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>';
public $tmp_path = '/var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>';

اما هر بسته ای که می خوام نصب کنم ( قالب - کامپونت و ... ) خطاهای زیر رو میده:
هشدار: انتقال ناموفق فایل!
ناتوان در یافتن بسته نسبی

برای نصب بسته ها هم از بسته های مخصوص 1.7 استفاده کردم و با دستور زیر هم پرمیشن به فایل ها دادم :

chmod -R 777 /var/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مشکل از چیه و چی کار باید بکنم؟

حالا 2 تا سوال دارم :
چرا همون اول نصب تو قسمتی که امکانات سیستم رو چک میکرد برای فایل configuration با رنگ قرمز خیر رو نوسته بود
کدوم پوشه ها و فایل ها برای نصب بسته ها لازم هست و چه پرمیشنی برای نصب و چه پرمیشنی برای امنیت بیشتر لازم هستش.
سپاس

من هم دقیقا همین مشکل رو دارم البته قبلا اینجور نبود اما نمی دونم چرا بهم ریخته
لطفا یکی کامل توضیح بده خیلی ممنون :)

parsiantrader
01-07-2012, 05:09 PM
چرا این جوملا نمی تونه در آخر خودش یک configration.php بسازه!!! :angry:

kianesfahan
01-07-2012, 05:51 PM
درود .

دوست عزیز اگر به صورت فایل نصب جوملا را نصب می کنید خودش میسازد .

موفق باشید

iMohammad
01-08-2012, 07:41 AM
باید موقع نصب پرمیشن پوشه ای که جوملا رو توش ریختین 777 باشه