ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پسوند کلاس ماژول

index.mailbox
12-20-2011, 01:54 PM
سلام، در پسوند کلاس ماژول
color-texthover
هست.
برای پیدا کردن کلاس مربوطه مشکل دارم. از
inspect element کروم هم استفتده کردم ولی پیدا نکردم
قالب هم روی لوکال هست.
لطفا راهنمایی کنید.
من فکر میکردم بعد از - یا _ پسوند کلاس تعریف میشه ولی گیج شدم.:confused:

safajuy
12-20-2011, 05:03 PM
سلام

دوست عزيز براي استايل ها هميشه يك راه وجود نداره

شما قبل از اينكه استايل ها رو inspact كنيد بايد با اونها آشنا باشيد.

پيشنهاد مي كنم كتابهايي رو در زمينه CSS مطالعه كنيد

با يك جستجو در گوگل ليست بلند بالايي در اين زمينه پيدا خواهيد كرد

موفق باشيد

shmata
12-20-2011, 06:48 PM
اگه فقط مشکلتون پیدا کردن بجای Inspect Element از جستجو در فایلهای CSS استفاده کنید
با استفاده از گزینه Search .

index.mailbox
12-20-2011, 07:54 PM
برای استفاده دوستان

ساخت استایل و کلاس مورد نیازیک ماژول (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) را در نظر می*گیریم. ( به عنوان مثال : منوی اصلی ) و مراحل زیر را انجام می*دهیم.
در فایل CSS (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) کلاسهایی به شرح زیر موجود است. این کلاس*ها مربوط به کلاس کلی ماژول*ها (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) می*باشد .

table.moduletable { }table.moduletable th { }table.moduletable td { }

و در صورتی که ما بخواهیم برای هر ماژول (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) کلاسی خاص تعلق بگیرد باید به کلاس*های بالا پسوند اضافه کنیم. به صورت زیر خواهند بود.

table.moduletable-main { }table.moduletable-main th { }table.moduletable-main td { }

همانطور که در بالا مشاهده می*کنید ، پسوند تشکیل شده از هر کلمه مورد نظر شما باضافه (-) می*باشد.