ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برنامه تلویزیونی فنون شرقی

mmra
01-03-2007, 01:59 PM
سلام به همه دوستان

عصر امرو وقتی کانال 3 تلویزیون داشت برنامه فنون شرقی رو پخش میکرد ، یک جناب دکتر ی ( البته از قول مجری برنامه که بادی به قب قبش می انداخت و تند تند می گفت آقای دکتر امکانات سایت رو معرفی کنید ) داشت امکانات سایت برنامه رو معرفی می کرد ، حس ششم بنده اطلاع داد که این سایت با مامبو کار شده . به آدرس سایت مراجعه کردم ودیدم که با joomla کار شده .

البته جوملا و مامبو دو تکه یک سیب هستند که حالا هر کدام دارند راه خودشون رو میرن .
خلاصه کلام این جناب دکتر با تلاشهای فراوان این سایت رو راه اندازی کرده و معلوم هم نیست که چه مبلغی رو ...

یه سری به سایتش بزنید :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

این هم مدرک :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

sorry4uboth
01-03-2007, 02:15 PM
خوب جوملا 1.0.12 هست!

اما فکر نمیکنم پولی داده باشه چون اگر اون آقا دکتر باشه پس سواد انگلیسی داره و میتونه بخونه:
Joomla Farsi ! is Free Software released under the GNU/GPL License.

اما نمیدونم چرا نمیتونن بخونن و بفهمن که حذف کپی رایت ...

وقتی به سادگی یک حرف میشه فهمید من دلیل این کارها رو نمیفهمم!!!!

mmra
01-03-2007, 03:15 PM
خیلی خوبه که آدمها مثل شما همیشه نیمه پر لیوان رو ببینند.

ولی خوب متاسفانه در اکثر مواقع این جوری نیست .

در جواب شما هم که گفته بودین :

اما فکر نمیکنم پولی داده باشه چون اگر اون آقا دکتر باشه پس سواد انگلیسی داره و میتونه بخونه:
Joomla Farsi ! is Free Software released under the GNU/GPL License.

هیچ دلیل نداره یک نفر یک سایت رو برا یک برنامه تلویزیونی راه بندازه و این همه هم های و هوی بکنند و تو این دور و زمونه در راه خدا وقتش رو گذاشته باشه ??? :-\

همه که mambolearn نمیشن

hossein meshkatian
01-16-2007, 10:49 AM
محمد آقا و mmra عزيز سلام

من هم مثه شما برنامه تلويزيونی ايشون را ديدم ولی من و شما از دو زاويه مختلف اون رو ديديم شايد بدليل آنکه من ايشون رو می شناختم و شما نه . من حسين مشکاتيان مدير عامل يه شرکت نرم افزاری در زمينه اوپن سورس هستم ( عمدتا زوپس کار می کنيم و الحمدالله خيلی هم موفقيم ) و واقعيت امر اينست که تاپيک شما را از طريق گوگل بصورت اتفاقی وقتی در حال سرچ کردن مطلب راجع به برنامه فنون شرقی بودم پيدا کردم . بسيار متاسف شدم از اينکه عجولانه قضاوت کرديد. در فاروم مامبولرن عضو نبودم سريعا عضويت ثبت کردم جوابی بنويسم.
اون آقای دکتری که شما بی رحمانه به باد انتقاد گرفتيد . يکی از اساتيد دانشگاهی من در چند سال پيش هستند (يک استاد جوان ، با سخاوت و باسواد ). اسم ايشون مهندس مجتبی لطفی هست ايشون فارغ التحصيل دانشگاه صنعتی شريف در رشته نرم افزار هست بر خلاف تصور شما بسيار قانع و شريفه من دل خوشی از استاد های دانشگاهم ندارم ولی آقای مهندس لطفی از کسانی بود ن که هنوز دوستشون دارم و من هم مثل همه شاگردانشون ، موفقيت های شرکتم را مديون راهنمايي های بی چشم داشت ايشون در زمينه اوپن سورس در سر کلاس های درس می دانم ايشان در روزهایی که کسی حتی نمی دونستphpnuke چه جوونوريه ! يا سايت های زوپسی ، لافريی ، مامبویی ، جوملایی از نوع ايرانی هنوز فعال نشده بود در سرکلاس هايشان CMS و اوپن سورس را سخاوتمندانه تدريس می کردن ايشان سر درس 3 واحدی مهندسی اينترنت در کلاس بجای ياد دادن يک مشت تگ احمقانه HTML ، دو CMS بزرگ XOOPS و Liferay را کاملا تدريس کردند ، چيزی که در سر کلاس های دانشگاهی عمرا عمرا توقعش رو نداری . من از طريق ايميل آدرس اين تاپيک را برای ايشان فرستاده ام اميدوارم خودشون هم جواب دهند.
تقصير شما نيست . ما ايرانی ها ( خودمو عرض می کنم) ذاتا حسود و عاشق تخريب هستيم همين اينترنت را سرچ کنيد ببينيد چند نفر را به لجن کشيديم. ذاتا دوست داريم آدم هايی مثل لطفی را پايين بکشيم بقال سرکوچه رو بفرستيم بره استاد دانشگاه مون بشه بره مدير مون بشه مجری تلويزيون مون بشه دکترمون بشه اون وقت تا کمر واسه همون بقالی که مفت مفت دکترش کرديم تا کمر تعظيم می کنيم و صدبار آقای دکتر آقای دکتر به خيکش می بنديم واقعا خسته نباشيم شما ملاحظه کنين چند تا از اين سايت هایی که داعيه اوپن سورس شون گوش فلک رو کر کرده داره توسط چه کسانی اداره ميشه يا فوق ديپلم کشاورزيه طرف يا خياطی خونده يا ... به همين ها هم افتخار می کنيم بگيم دکتر اصلا نسخه های اين ها رو دوست داريم برامون بپيچن
چند نکته در پايان می گم سرتون رو در نميارم اول اينکه مجوز GNU/GPL هيچ جا شما رو محدود نمی کنه که اون نوشته رو از زير نرم افزارتون برداريد يا بر نداريد . دوم اينکه اگه واقعا هدفت گسترش حرکت اوپن سورس تو کشوره الان که تلويزيون به اين سمت کشيده شده اين حرف های عجيب غريب ديگه چيه ثالثا حرف های من به نظر مياد هيچ تغييری در انديشه های بنيادی شما ايجاد نخواهد کرد

firoozmandan
01-16-2007, 11:31 AM
سلام

حسين جان از توضيحات مفصلي كه دادي ممنونم .

من فكر ميكنم يه مقدار تند رفتين .

اگر چك كنيد ميبينيد اين سايت از قالب jlunar eclipse استفاده ميكنه كه Commercial هست .
طبق ايميلي كه به سايت سازنده اين قالب زديم متوجه شديم اين سايت به هيچ عنوان لايسنس اين قالب رو خريداري نكرده و از نسخه NULL شده استفاده ميكنه .

....

نكته بعدي كه بايد خدمتتون بگم اينه كه خودتون واقف هستيد امروزه توي دانشگاههاي ما چيزي ياد كسي نميدن . ممكنه طرف مهندس باشه ولي هنوز ويندوز رو نتونه نصب كنه . امروزه حرف اول تجربه و پشتكار ميزنه .
ممكنه كسي خياطي خونده باشه يا به قول شما كشاورزي اما كارش از يه به اصطلاح مهندس بهتر باشه پس مدرك زياد ملاك نيست ...

البته منظور من از بيان اين حرف اين نيست كه ما خياطي خونديم .
ما هم مدتهاست فارغ التحصيل يكي از همين دانشگاههايي هستيم كه شما بهش اشاره كردين و بيشتر از 12-13 ساله كه كارمون همينه ...

موفق باشيد

يا علي

trueend5
01-16-2007, 01:06 PM
دوست عزیز جناب مشکاتیان منم تا حدودی با نقطه نظرات شما موافقم , اما چیزی که منو تا حدودی مخصوصا در ارتباط با این موضوع ناراحت میکنه اینه که سازمان هایی مثل سازمان صدا و سیما نه تنها آرمان و هدفشون فرهنگ سازی هست بلکه داعیه فرهنگ سازی رو هم دارن و اصولا این سازمان جزو سازمانهای متولی این امر تو کشور هستش. اینکه سایت یک برنامه تلوزیونی از جوملا یا مامبو و یا هر اپن سورس دیگه به عنوان وب اپلیکیشن استفاده میکنه , مایه مباهاته اما.
حق با شماست که قانونا میشه اون لینک رو از فوتر ور داشت اما اینکار انصافا درست نیست و فکر میکنم فرهنگ سازی هم همین باشه ,اینکه به مردم نشون و یاد بدیم چه کاری پسندیدست و چه کاری نه! و اینکه چه جوری میتونیم از اپن سورس حمایت کنیم با اعمال خودمون نه با شعار ! اگه سایت مربوط به صدا و سیما هم به این موارد توجه نکنه پس از دیگران چه توقعی میشه داشت. شما بگید! اگه پست مربوط به دوستی که این تاپیک رو ایجاد کرده بخونیدد میبینید از اعضای تیم مامبولرن نیست , من هم نیستم , اگه میبینید که ما اینقدر حساسیت نشون میدیم به خاطر اینه که دوست داریم از اپن سورس حمایت کنیم حالا در حد بضاعت خودمون و خدای نکرده قصد تخریب شخصیت کسی رو نداریم.

hossein.shokrzadeh
01-16-2007, 06:55 PM
سلام
من فكر ميكنم مشكل اصلي اينجاست كه مردم فكر ميكنند كه كار كردن با cms هايي كه توسط خودشون درست نشده كار نيست!!!!!!
در صورتي كه خود اين هم نياز با تخصص داره، لا اقل تا يه حدودي
همه ميخوان بگن كه ما خودمون يه سايت رو از بيخ و بن درست كرديم
مثل خيلي شركت ها.... كه نمي تونم نمونش رو بگم ...
فكر ميكنند كه اگه بگن ما با cms مامبو يا هر چيز ديگه كار ميكنيم براشون اف داره و كلاس كارشون مياد پايين
در حالي كه از نظر امنيتي ، زيبايي، كارايي و ... برنامه هاي اپن سورس معمولا بهتر هستند
اگر اين نكته جا بيفته خيلي مسائل حل ميشه
به اميد اون روز....
يا علي

mojtaba lotfi
01-17-2007, 07:13 PM
بنام خداوند مهربانی ها

خدمت بر و بچه های با صفای اين تاپيک خصوصا برادر محترم جناب آقای فيروزمندان عزيز صميمانه سلام و خسته نباشيد عرض می کنم . من برادر کوچک شما مجتبی لطفی کرامتی هستم که از طريق ايميل محبت آميز استاد عزيز جناب آقای مشکاتیان سعادت اين را پيدا کردم که از وجود اين تاپيک اطلاع پيدا کنم .

اجازه می خواهم در گفتمان اين تاپيک با شما مشارکت داشته باشم . ضمن احترام به عقايد همه دوستان نظر خودم را فهرست وار در ذيل تقديم می کنم:

1. استادمن جناب آقای مشکاتيان ، تجربه بسيار ارزشمندتر از مدرک تحصيلی است و در اين مورد با عرض شرمندگی شديدا با نظر جناب فيروزمندان موافق هستم . در ثانی شما در مطلب ارسالی تان دانشگاه محل تحصيل من را به اشتباه صنعتی شريف عنوان کرده ايد! بنده در مشهد درس خوانده ام! و هيچوقت ديد متحير و اشتباهی که شما نسبت به يک فارغ التحصيل دانشگاه شريف داريد را ندارم. چه بسا عزيزانی که از دانشگاه علمی کاربردی ، آزاد و مانند اينها فارغ التحصيل شده اند و موفق تر از اين دسته بوده و هستند. يک پزشک ، يک خياط ، يک کشاورز و يک برنامه نويس تنها وقتی قابل تحسين است که خدماتی را که به جامعه می دهد موثرتر و مفيدتر باشد و اين غربال های سطحی از شما بعيد است. مگر پدر و مادر من و شما از دانشگاه صنعتی شريف فارغ التحصيل شده اند ؟ پس چرا استادترين ، عزيزترين و بهترين هستند؟

2. دوست عزيز آقا يا خانمMMRA ، صاحب اين تاپيک ، افتخار مجتبی لطفی اينست که تا جاييکه بتواند سايت های مهمی را که توفيق خدمت گذاری آنرا پيدا می کند با قوی ترين ابزار برنامه سازی وب در جهان يعنی Joomla برپا کند . Joomla برنده جايزه جهانی 2006 جشنواره معتبر بين المللی Open Source Content Management System Award Winner است . جمعی از مغزهای بزرگ برنامه سازی آنرا ايجاد می کنند و حتما به گوشتان رسيده است که Joomla پا را فرا تر از يک سيستم مديريت محتوا گذاشته است و بی پروا در حال تبديل شدن به يک زيرساخت (FrameWork) نرم افزاری است. ( اين جهش در 1.5 و بعد قابل لمس خواهد بود) . Joomla تيم Widbey مايکروسافت را کلافه کرده است!

3. سرور گرامی جناب آقای MMRA ، عليرغم ميل باطنی بنده ، قوانين صدا و سيما به هيچ وجه اجازه به من نمی دهد که بر روی آنتن رسانه ملی تبليغ مارک های تجاری( در اينجا Joomla) را بکنم و حتی اين بنده طبق قوانين داخلی واحد بازرگانی و فن آوری اطلاعات صدا و سيما اجازه تبليغ اين مارک ها را در سايت برنامه نخواهم داشت و اين امری طبيعی است. از طرفی ديگر، با اينکه برای نظر جنابعالی ارزش زيادی قائلم ولی واقعا متوجه نشدم مطلب دوم تان در مورد موظف بودن به اضافه کردن جمله قسمت Footer سايت ، بر اساس کدام بند از قانون GNU/GPL عنوان شده است ؟

4. جناب آقای فيروزمندان ، بنده تلاش های شما را در طی ساليان متمادی در عرصه گسترش ايده ارزشمند اوپن سورس شاهد بوده ام و چه فرصت خوبی دست داد که فرصت را غنيمت بشمارم و همينجا از تلاش های شما تشکر کنم. بدون شک مامبو لرن يکی از ستون های برپايی Joomla در ايران بوده است برايتان آرزوی موفقيت می کنم و دو پيشنهاد و يک عرض کوچک : اول آنکه گرچه به قول دوستمان Mambo و Joomla دو تکه از يک سيب هستند ولی چه خوبست تمرکزتان را روی Joomla متمرکزتر کنيد دوم آنکه ترجمه مجوزهای مختلف اوپن سورس را خوبست در سايت قرار دهيد ( مجوزهای FreeBSD ، GNU/GPL و...) چون تفسير ها و سختگيری های از نوع ايرانی اين مجوزها تا حدودی قضيه اظهار نظرها را منحرف کرده است چه رسد به زمانی که برخی از عزيزان بدون مطالعه حتی يکبار مجوزها به قضاوت می روند و تريبون ارزشمند مامبولرن به خوبی قادر به پوشش و فرهنگ سازی اين کار مهم که از پايه های استحکام اوپن سورس در کشور است خواهد بود.دوم آنکه در مورد Template مذکور عرض کنم که NULL نيست بلکه يک template شبيه سازی شده و کاملا Free است که سايت Joomlashack آنرا منتشر کرده . ( آيا مهندسی معکوس در دنيای اوپن سورس حمايت نشده است؟ ). اوپن سورس ذاتا بر پايه مهندسی معکوس است و با مهندسی معکوس و با اتحاد من و شما می کوشد به اميد خدا در آينده ای نزديک همه نرم افزار های در چنگ غول های انحصار طلب دنيا نظير مايکروسافت را شبيه سازی کند.

5. به آن دسته از دوستان که از پولدارشدن اينجانب اظهار دلتنگی کرده اند عرض می کنم که احتمال می دهيد که بنده بابت سايت برنامه فنون شرقی ميليون ها به جيب زده ام؟ من شخصيت رکی دارم : نه عزيزانم من بابت يک سری سرويس های جانبی ( غير از سايت اعم از عنوان بندی ، ووله و ...) و پشتيبانی سايت جمعا فقط ماهيانه 150000 تومان می گيرم .

به اميد موفقيت مامبولرن و همه طرفداران اوپن سورس
مجتبی لطفی کرامتی

firoozmandan
01-18-2007, 06:48 AM
جناب آقاي لطفي سلام

ممنون از توضيجات جامعي كه داديد.

به مواردي اشاره كرديد كه واقعا جاي تامل بيشتري داره و بايد روش كار بيشتري بشه .
حتما از پيشنهادهاي سازندتون با كمال ميل استفاده ميكنيم .

خوشحال ميشيم اگر شمارو در كنار خودمون داشته باشيم و بيشتر از تجربياتتون استفاده كنيم .

يا علي

webpen
01-22-2007, 01:27 PM
عادل‌خان فردوسی پور هم ظاهراً از آن تکه سیب استفاده می‌کنند !؟ ;)
ولی عادل عزیز یه کم سلیقه ! این رنگ سیاه سایت و نوشته های سفید چیه اینقدر ورزشی‌ها بهش علاقه دارن!!
من با کمال میل و فقط به خاطر علاقه شخصی به سیب ، عادل و نود، حاضرم کمک کنم سایت از این شکل و قیافه در بیاد.