توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با mega menu
saeedkhakbaz
12-23-2011, 11:51 AM
با سلام
من از مگا منو استفاده میکنم وقتی که منو را میسازم و سایت را بالا میارم این پیغام را میده
Call to a member function get() on a non-object in /home/sazesh/public_html/owjenasr/plugins/system/jat3/core/menu/mega.class.php
در ضمن پلاگین را فعال کردم . منورا ساختم . قالب سایتم هم گلاره هست . لطفا راهنمایی کنید.
من وقتی که در تنظیمات قالب مگا منو را انتخاب میکنم این پیغام را میده . ولی روی نمونه های دیگه میزارم سایت بالا میاد اما چیزی نمایش نمیده .
aidindph
12-23-2011, 12:03 PM
دوست عزیز مگا منو رو شما چجوری نصب کردید؟
این مگا منو با این پیغام خطا، نیاز به فریم ورک T3 داره، آیا نصب کردید؟
این فریم ورک رو از سایت joomlart.com میتونید بگیرید
saeedkhakbaz
12-23-2011, 02:29 PM
من کل مجموعه زیر را دانلود کردم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و تمام پلاگین ها را هم نصب کردم و برای اطمینان بیشتر هم به مدیریت پلاگین رفتم و JA T3 Framework (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[]=47) را نصب شده و فعال دیدم . نمیدونم مشکل از کجاست .من وقتی در تنظیمات قالب مگا منو را انتخاب کردم اینجوری میشه . میشه قالبم مگا منو را پشتیبانی نکنه. ؟اگه نمیکرد که مگا منو در تنظیمات قالب هم وجود نداشت درسته ؟
mersad
12-23-2011, 03:11 PM
دروود
از چه قالبی استفاده میکنید ؟!
ادرس سایت رو قرار بدید !
شاد و سلامت در پناه ایزد
saeedkhakbaz
12-23-2011, 07:29 PM
درود
از قالب گلاره استفاده میکنم . sazeshwatch.com/owjenasr
آدرس سایت را که بزنید پیغام خطای Fatal error: Call to a member function get() on a non-object in /home/sazesh/public_html/owjenasr/templates/gelareh/libs/menu/mega.class.php on line 110
مشاهده میکنید . اگر در تنظیمات قالبم مگا منو را بردارم سایت بالا میاد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.