PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول تقویم شمسی مناسبتی،فروشگاه آنلاین با پرداخت آنلاین،فروم vBulletin

0armin0
12-24-2011, 11:18 PM
سلام من تازه به جوملا مهاجرت کردم. سه تا مورد رو حتما نیاز دارم . اگه فکر میکنین جوملا نمیتونه کمکم کنه لطفا یه cms دیگه معرفی کنید.
1- فروشگاه آنلاین که حداقل به یکی از بانکهای شتاب وصل بشه و بتونم محصولات رو ارسال کنم و وجهشون رو در محل از مشتری دریافت کنم
2- تقویم شمسی که مناسبت ها رو داشته باشه. اگه بشه مناسبت بهش اضافه کرد که خیلی عالی میشه.
3- ماژول فروم vBulletin مثل همین فروم
4- یه سری فایل برای دانلود بذارم با قابلیت مدیریت فارسی
5- نظر سنجی فارسی ایجاد کنم

ممنون:wink:

mersad
12-25-2011, 12:21 AM
دروود

مشکلی برای هیچ کدوم از این موارد ندارید با استفاده از جوملا تمام نیاز های شما بر طرف میشه

شاد و سلامت در پناه ایزد

0armin0
12-25-2011, 10:31 AM
دروود

مشکلی برای هیچ کدوم از این موارد ندارید با استفاده از جوملا تمام نیاز های شما بر طرف میشه

شاد و سلامت در پناه ایزد

ممنون. لطفا لینک دانلود هر کدوم رو برام بذارید.ایشالا خودم که نباید کد بنویسم؟متشکر

safajuy
12-25-2011, 11:23 AM
سلام
نياز به كد نويسي نداريد ولي همشون رايگان نيستند !!

براي جوملا 1.7 هنوز ماژول بانكي رايگاني ننوشتند ولي كامپوننتش VirtueMart هست كه با فروشگاه سازهاي جداگانه قابل رقابته
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

نظرسنجی:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

براي دانلود فايل هم بستگي به نوع كارتون داره. اگر در حد سايتهاي دانلودي هستش كه توي نت هست نياز به كامپوننت خاصي نداريد و با مطالب سايت همميتونيد لينك بديد

ماژول ويبولتين هم دو راه داريد. يكي اينكه از طريق فيد RSS دنبال كنيد و دويش هم ماژول زيره:

تقويم شمسي هم كه پيش فرض جوملاي فارسي (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) هست