ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل انتخاب موقعیت برای اجرای ماژول در سایت

arash2880
12-25-2011, 01:56 PM
با سلام
وقت بخیر
یک سوال !
وقتی ماژول درج تصاویر مناسبتی جومینا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو برای نمایش تصویر متحرک در گوشه های سایت نصب می کنیم و یا ماژول mfSlideBar_J!1.5 رو برای نمایش ساید بار متحرک در چپ یا راست سایت نصب می کنیم باید در بخش تنظیمات ماژول حتما یک موقعیت قالب رو به اونها اختصاص بدیم تا ماژول فعال شده و در سایت دیده بشه ...
مشکل اینجاست با هدف از نصب این ماژول ها اینکه که هر کدوم در جای خودشون ( گوشه یا بغل سایت ) دیده بشن نه اینکه در یک موقعیت دیگه از سایت هم یه فضا برای اینا ایجاد بشه و شکل سایت رو بهم بریزه ...
اگر یک موقعیت که در قالب وجود نداره هم به صورت دستی برای ماژول تعریف کنیم خوب اصلا ماژول فعال نمی شه ...
با این مساله چطور باید برخورد کرد؟
دوستان و اساتید لطفا راهنمایی بفرمایند ...
با سپاس

arash2880
12-27-2011, 01:10 PM
از اساتید تقاضای راهنمایی دارم ...

نوید
12-27-2011, 03:14 PM
سلام دوست عزیز
میشه لینک سایت را بزارید و بگید در کدام موقعیت دستی که ساختید منتشرش کردید؟
موفق باشید

arash2880
12-27-2011, 11:10 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در فایل templateDetails موقعیت مجازی ایجاد کردم اما ماژول با این موقعیت فعال نمی شود.

بنده موقعیت nouser رو در فایل templateDetails ایجاد کردم اما ماژول وقتی روی این موقعیت باشد در سایت دیده نمی شه
اما وقتی یکی از موقعیت های اصلی قالب رو بهش اختصاص بدم هم در موقعیت اختصاص داده شده ظاهر می شه و هم در گوشه مورد نظر

چه باید کرد ؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

نوید
12-28-2011, 03:48 AM
سلام
شما نباید موقعیت مجازی ایجاد کنید بلکه باید در html قالبتون این موقعیت را ایجاد نمایید
موفق باشید

arash2880
12-30-2011, 03:45 AM
سلام
شما نباید موقعیت مجازی ایجاد کنید بلکه باید در html قالبتون این موقعیت را ایجاد نمایید
موفق باشید

می شه لطفا بیشتر توضیح بدید ؟ خود شما این افزونه رو به چه صورت نصب و استفاده می کنید ؟