PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل در ورود به جوملا 1.7.3 در بخش مدیریتی

omid_dir
12-25-2011, 09:18 PM
با سلام و تشکر می خواستم قالب جدید نصب کنم که تعغیر دادم به جدید ولی تعغیر نکرد برا همین یه جا خوندم که کل ماژولها را غیر فعال کنم که این کار رو کردم بعد از این کار دیگه نمی تونم وارد جوملا بشم و پیغام پایین رو می ده. دیگه نمی دونم چکار کنم ؟

JAuthentication: :__construct: امکان بارگزاری کتابخانه تشخیص هویت وجود ندارد

نام کاربری یا رمزعبور اشتباه می باشد.

mersad
12-25-2011, 10:10 PM
دروود

کجا خوندید که همه ماژول ها رو غیر فعال کنید ؟!
لینک رو بگذارید !

وارد phpmyadmin بشید و در اونجا جداول مربوط به ماژول ها رو 1 قرار بدید تا فعال بشند
و سپس امتحان کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

omid_dir
12-26-2011, 11:36 AM
با سلام مجدد بله شما درست می گید یه جایی نوشته بود ممکنه که اگر قالب تعغیر نمی کنه ممکنه ایراد از یکی از ماژولها باشه ولی نگفته بود همشو غیر فعال کنم
بازم از شما تشکر می کنم ولی من پیدا نکردم اگه میشه تو عکس برام بگید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

نوید
12-26-2011, 05:32 PM
سلام
در ادامه عکس ، فیلدهای enabled را برابر 1 قرار دهید
الیته در جدومل extensions
موفق باشید

omid_dir
12-26-2011, 07:19 PM
سلام دوباره بازم مرسی که جواب دادید و اینکه کل enable ها همون طوری که معلومه 1 هستند در جدول extensions و من حالا فیلد state رو هم 1 کردم ولی بازم تفاوتی نداست و همون مشکل اول رو دارم ؟
عکس فیلدهای اول
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
عکس فیلد های دوم

نوید
12-27-2011, 03:56 AM
سلام
این صفحه اول نمایش هستش که همه 1 است ، برید در صفحات بعدی ماژول ها رو می بینید که 0 هستند
موفق باشید

omid_dir
12-27-2011, 10:42 AM
سلام درست شد مرسی ولی الان می زنم Administrator اینجوری (لینک عکس پایین) باز میشه .
ضمنناً همه فیلد ها فیلد های Enable رو یک کردم
فیلد State رو هم که تعغیر داده بودم به یک دوباره صفر کردم

نوید
12-27-2011, 01:51 PM
سلام
وارد شدید مشکل چیه؟ در تصویر بخش بالا سمت چپ بود
موفق باشید

omid_dir
12-27-2011, 05:20 PM
سلام منو و بقیه امکانات طراحی سایت رو نداره همون جوری که تو سایت معلوم بود فقط نمایش سایت و خروج رو داره
من یوزر و پسورد رو به صورت پیام خصوصی برای شما فرستادم
خودتون ببینید