توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال ایجاد منوی ورتیکال بدون نصب ماژول
shadowir
12-27-2011, 12:57 AM
دوستان میخوام ی منو ورتیکال یا همون آبشاری درست کنم،از نسخه 1.5 استفاده میکنم ، قالب با آرتیستر 3.1 طراحی شده
میخوام وقتی موس اومد رو منو به صورت ورتیکال بیاد پایین ، آخ که چقدر ورد پرس آسون بود، فقط پیج مادر رو انتخاب میکردی بهش متصل میشد میومد پایینش
اگه میشه راهنماییم کنید یکم واضح تر بگید من جند تا خوندم گیج شدم فقط
niusha_behzad
12-27-2011, 05:17 AM
اول میری تو قسمت منوها بعد top menu رو انتخاب کردب بعد میزنی جدید اطلاعات منو رو میدی مثل نام نوع و ...
بعد در قسمت( آیتم اصلی: ) منویه که میخواهید مینویه ساخته شده در زیر اون نمایش داده بشه رو انتخاب میکنید. اگه مشکلی بود در خدمتم
danial_3731@yahoo.com
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
shmata
12-27-2011, 05:59 AM
دوستان میخوام ی منو ورتیکال یا همون آبشاری درست کنم،از نسخه 1.5 استفاده میکنم ، قالب با آرتیستر 3.1 طراحی شده
میخوام وقتی موس اومد رو منو به صورت ورتیکال بیاد پایین ، آخ که چقدر ورد پرس آسون بود، فقط پیج مادر رو انتخاب میکردی بهش متصل میشد میومد پایینش
اگه میشه راهنماییم کنید یکم واضح تر بگید من جند تا خوندم گیج شدم فقط
شما باید ابتدا فایل PIE.htc رو دانلود کنید و بعد اونرو داخل پوشه template جوملا تون آپلود کنید
دانلود و طریقه استفاده را میتوانید از اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)پیدا کنید
shadowir
12-27-2011, 12:34 PM
اول میری تو قسمت منوها بعد top menu رو انتخاب کردب بعد میزنی جدید اطلاعات منو رو میدی مثل نام نوع و ...
بعد در قسمت( آیتم اصلی: ) منویه که میخواهید مینویه ساخته شده در زیر اون نمایش داده بشه رو انتخاب میکنید. اگه مشکلی بود در خدمتم
danial_3731@yahoo.com
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
این کاری که گفتی رو انجام دادم ولی این خطا رو میده
ملطب رو چه جوری باید اضافه کنم ؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> اینم عکس
hamidy
12-27-2011, 12:45 PM
سلام
danial_3731@yahoo.com
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
لطفا اگر می تونید در همین انجمن سوالات رو پاسخ بدید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> اینم عکس
دوست عزیز پیشنهاد می کنم کتاب جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو مطالعه کنید.
همینطور دانشنامه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C) مطالب آموزشی زیادی هست که می تونه کمک خوبی باشه.
در پناه حق
shadowir
12-27-2011, 12:54 PM
ممنون از شما دوسته عزیز
اگه لطف کنی همین قسمتی که عکس دادم رو توضیح بدی ممنون میشم
چون این جوملا اصلا مدیریت کاربر پسندی نداره :( نسبت به بقیه cms ها ، از روی جبر دارم باهش کار میکنم :( به خاطر ی سری مسائل
کتاب پی دی اف هم که خدا صفحست :(
hamidy
12-27-2011, 12:59 PM
سلام
در قسمت پارامترهای اصلی یک مطلب انتخاب و ذخیره کنید.
موفق باشید
niusha_behzad
12-27-2011, 01:06 PM
بالای صفحه سمت راست نوشته تغیر نوع بهد که اونو زدی برای نمایش مطلب خاص میزنی مطالب بعد میزنی نمایش یک مطلب خاص (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>[option]=com_content&url[view]=article&menutype=topmenu) بهد سمت چپ بالا در قسمت پارامتر های اصلی جولویه انتخای مطلب میزنی انتخاب بعد از لیست باز شده مطلبتو انتخاب میکنی بعد ذخیره میکنی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.