توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال از لوکال هاست به هاست در نت
hadi222
01-04-2007, 12:26 PM
سلام من توی هاست داخل کامپیوترم با برنامه ی ومپ اینو حاضر کردم ولی نمی دونم چطوری انتقالش بدم به هاست اصلی تو نت چی کار کنم یعنی نمیشه دیگه از نوع همه تنظیمات رو انجام نداد
sorry4uboth
01-04-2007, 12:35 PM
سلام
جواب شما:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لطفا به چند نکته زیر هم توجه داشته باشید:
لطفا در همین ابتدا قوانین انجمن رو مطالعه کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لطفا قبل از زدن تاپیک جدید جستجو کنید (این موضوع بارها و بارها تو انجمن بحث شده)
قبل از استفاده از انجمن حتما قسمت آموزشهای سایت رو مطالعه کنید
متشکرم
hadi222
01-04-2007, 01:05 PM
ببخشید که قوانینو نخونده بودم
حالا یه سوال دیگه من مامبو رو روی لوکال هاست نصب کردم ولی انجمن نداره نباید داشته باشه؟
sorry4uboth
01-04-2007, 01:14 PM
منظورتون رو نفهمیدم؟
انجمن؟ مامبو؟ چه ربطی دارن؟
abtin
01-04-2007, 01:17 PM
سلام..
نه دوست عزیز .. انجمن یه سیستمه جداست و به مامبولرن هم ربطی نداره .. اگه می خواین انجمن داشته باشید به این سایت مراجعه کنین .. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
پیروز باشید !
hadi222
01-04-2007, 01:36 PM
یه سایت به من معرفی کنید که فروم خیلی زیبا و خوب ارائه بده تا من از اون فروم گیرم وصل کنم به مامبو
abtin
01-04-2007, 01:42 PM
منظورتون از وصل کردن به مامبو چیه ؟؟
اگه می خواین مثل اینجا بشه نرم افزار فروم smf هستش و لینکشو در بالا دادم ....
به نظر من بهترینش همیه ولی فروم های دیگه ای هم وجود داره .. تو اینترنت سرچ کنین .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.