PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی و دانلود ماژول aida news

aidindph
12-30-2011, 01:49 PM
یک ماژول فوق العاده حرفه ای و قوی برای نمایش اخبار در سایت به هر شکلی که شما دوست دارید هست

به صورت پیشفرض زبان فارسی در اون وجود داره و راست چین هست

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

لینک دانلود آیدا نیوز :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

--------------------------------------------------------------------------

یکی از ویژگی های فوق العده این ماژول قوی css Base بودن اون هست و هر تغییری رو علاوه بر امکانات زیادش میتونید در نحوه نمایش مطالب اعمال کنید

ndr053
12-31-2011, 03:58 PM
مرسی
واقعا یکی ماژولهای عالی هستش
نکته ای که هست این ورژن 2 جایگزین ورژن یک نمیشه و یک ماژول مستقل هستش

اما چند روزی هستش که دنبال این ماژول برای K2 میگشتم که خوشبختانه پیداش کردم و به درستی هم کار کرد

اگه دوستان ورژن 2 این ماژول را برای K2 میشناسند لطفا راهنمایی کنید

aidindph
12-31-2011, 04:21 PM
مرسی
واقعا یکی ماژولهای عالی هستش
نکته ای که هست این ورژن 2 جایگزین ورژن یک نمیشه و یک ماژول مستقل هستش

اما چند روزی هستش که دنبال این ماژول برای K2 میگشتم که خوشبختانه پیداش کردم و به درستی هم کار کرد

اگه دوستان ورژن 2 این ماژول را برای K2 میشناسند لطفا راهنمایی کنید

منظورتون رو از جایگزینی نفهمیدم
ماژول نیازی به جایگزینی نداره
ش
ما اول از منوی نصب/حذف ماژول قدیمیتون رو پاک کنید و سپس این ورژنی که معرفی کردم رو نصب بفرمائید ، به راحتی با k2 سازگار هست و جواب میده.

ndr053
12-31-2011, 04:30 PM
منظورتون رو از جایگزینی نفهمیدم
ماژول نیازی به جایگزینی نداره
ش
ما اول از منوی نصب/حذف ماژول قدیمیتون رو پاک کنید و سپس این ورژنی که معرفی کردم رو نصب بفرمائید ، به راحتی با k2 سازگار هست و جواب میده.

منظورم همین بود یعنی میشه هر دو ورژن رو با هم داشت!

اما اینی که میگید با K2 سازگار هستش که من تو تنظیماتش چیزی پیدا نکردم و همانطوری که تو توضیحات ماژول اومده گفته که "این ماژول بر مبنای ماژول آخرین اخبار هسته جوملا نوشته شده است"

من ورژن 2 AiDaNews برای K2 از لینک زیر دانلود کردم