PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سایت دیگه بالا نمیاد

h_dalily
12-30-2011, 05:51 PM
سلام

اقا من سایتو با جوملا 1.7 درست کرده بودم

اومدم 1 mybb رو هاست نصب کنم
رفتم 1 پوشه تو هاست به اسم forum درست کردم بعد mybb رو همون دیتابیس جوملا نصب کردم

هالا فروم بالا میاد ولی سایتم دیگه بالا نمیاد:(:(:(

این یغام رو میده

Infinite loop detected in JError

چی کار کنم
تروخدا کمکم کنید
اسم سایتم:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اسم فروم:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

pop123
12-30-2011, 06:55 PM
برای نصب mybb باید یک دیتابیس جدا ایجاد می کردید و بعد یک ساب دامین مثلا (forum.irobotic.com) ایجاد می کردید سپس mybb رو چون (پنل شما plesk هست) در پوشه subdomains و بعد پوشه forum و بعد داخل پوشه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> آپلود می کردید و نصب می کردید

برای ایجاد ساب دامین از منو اصلی پنل سمت راست گزینه subdomains رو انتخاب کنید وبعد گزینه create subdomain رو بزنید نام (forum.irobotic.com) رو وارد کنید و سپس دکمه finish رو بزنید

با پشتیبانی هاستتون تماس بگیرید براتون بکاپ رو ریکاوری کنند .

kianesfahan
12-31-2011, 09:01 AM
درود

دوست عزیز قبل از هر اعمالی در سایت باید بک آپ بگیرید . هر سیستمی که بر روی هاست نصب می کنید باید یک دیتابس جداگانه ای داشته باشد .

موفق باشید