PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل انتقال از لوکال به هاست و نصب در پلسک

nmr61
12-31-2011, 10:27 AM
سلام و روز به خیر.
من سایتی که به صورت لوکال طراحی کرده بودم و مطالبش رو هم کامل کرده بودم از طریق آموزش های شما به هاست انتقال دادم. دیتابیس رو هم ایمپورت کردم و تنظیمات کانفیگوریشن رو هم انجام دادم. ولی وقتی آدرس سایت رو می زنم هیچ اتفاقی نمی افته جز این یه خط:
Infinite loop detected in JError

سوال اول: آیا صرف اینکه من فایلهام رو از فولدر www زیپ کنم و به فولدر <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> منتقل کنم کفایت می کنه؟
سوال دوم: اگر بخوام وارد صفحه مدیریت جوملا بشم باید چه آدرسی رو تایپ کنم؟
سوال سوم: دقیقاً چه خط هایی توی configuration باید اطلاعاتش تغییر کنه؟ فقط خواهش می کنم لینک ندید به اون آموزش توی دانشنامه که به هیچ دردی نمی خوره.

باز هم از تلاش های شما تشکر می کنم.

محمد محسنی
01-02-2012, 08:20 PM
سلام
کدام مقاله در دانشنامه را میگویید که بدرد نمی خورد؟

سوال اول: آیا صرف اینکه من فایلهام رو از فولدر www زیپ کنم و به فولدر <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> منتقل کنم کفایت می کنه؟

بله

سوال دوم: اگر بخوام وارد صفحه مدیریت جوملا بشم باید چه آدرسی رو تایپ کنم؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

سوال سوم: دقیقاً چه خط هایی توی configuration باید اطلاعاتش تغییر کنه؟ فقط خواهش می کنم لینک ندید به اون آموزش توی دانشنامه که به هیچ دردی نمی خوره.

مسیر فایل های tmp و log
نام دیتا بیس + نام کاربری دیتا بیس + پسورد دیتا بیس

در ضمن اگر ftp هم فعال کردید باید مسیر ftp نام کاربری و پسورد آنرا هم ست کنید.

یا حق.

nmr61
01-04-2012, 02:24 PM
سلام
کدام مقاله در دانشنامه را میگویید که بدرد نمی خورد؟

بله

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

مسیر فایل های tmp و log
نام دیتا بیس + نام کاربری دیتا بیس + پسورد دیتا بیس

در ضمن اگر ftp هم فعال کردید باید مسیر ftp نام کاربری و پسورد آنرا هم ست کنید.

یا حق.

سلام. دست شما درد نکنه. خیلی واضح و خوب توضیح دادید و کاربردی بود. و سوال آخرم اینکه آدرس فایل های log و temp چه طور نوشته میشه؟ به عنوان مثال برای من توی فولدر <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> هستن.

mersad
01-07-2012, 12:19 PM
دروود

انتقال سایت از لوکال به هاست و بلعکس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D9%82%D8%A7%D9%84_%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA_%D8%AC %D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%8C_%D8%AA% D9%87%DB%8C%D9%87_%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D 8%A7%D9%86_%D9%88_%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF_%DA%A9% D8%B1%D8%AF%D9%86_%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D B%8C%D8%B3)

شاد و سلامت در پناه ایزد