PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزونه ای مشابه ی این سایت

کاوه 1
12-31-2011, 07:40 PM
سلام
من می خواستم برای کار بران این امکان وجود داشته باشه مطالبشون رو تو بخشی از سایتم که از این افزونه استفاده میکند <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
به اشتراک بزارند
البته نه مطلب بنویسند
بلکه با نصب پلاگینی یا کدی در وبلاگشان این امکان را داشته باشند که بتوانند در سایت من به اشتراک بزارند
با توجه به این سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) من فقط شیرین شده ها و مطالب جدید را لازم دارم
ممنو

مهدی.
12-31-2011, 11:15 PM
سلام

یعنی شما سایتی میخواهید که مثل شیرینترینها باشه ؟

برای اینکار باید از کامپوننتهایی نظیر جومسوشال استفاده کنید و از پلاگینهایی که این سیستم و افزونه داره بهره بگیرید ! (این افزونه تجاری است و فایل ترجمه آن نیز برای زبان فارسی موجود هست!)

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

کاوه 1
01-01-2012, 10:09 AM
سلام
ممنون
از جومسوشل استفاده می کنم
من می خواستم یه بخشی از سایت رو مثل سایت بالاترین برای به اشتراک گذاشتن لینک استفاده کنم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)ز آدرس بالا یک اسکریپت بدست آوردم
آیا روی جوملا نصب می شه ؟
و آیا تجاریست ؟(که این نال شده باشه )
درود

safajuy
01-01-2012, 01:27 PM
سلام

خير- جوملا اين امكان رونداره روي خودش اسكريپت نصب كنه. غير از جوملا هيچ سيستم مديريت محتوايي امكان اجراي اسكريپت خارجي را داخل سيستم نداره

توي جومسوشيال ميتونيد توابع مربوط به ارسال وضعيت كاربران رو پيدا كنيد و بصورت كد در بياريد. كافيه كد رو پيدا كنيد

به عنوان مثال آدرس همين تاپيك توي سايت گوگل بوكمارك:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ad.php%3Ft%3D37944&title=%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87+%D8%A7% DB%8C+%D9%85%D8%B4%D8%A7%D8%A8%D9%87+%DB%8C+%D8%A7 %DB%8C%D9%86+%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA

موفق باشيد