PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تعداد مطالب صفحه اول

m.hossein
12-31-2011, 08:21 PM
سلام... میخواهم در صفحه اول سایتم فقط تعداد مشخصی مثلاً 5 مطلب قرار بگیرد و پایین صفحه شماره صفحه بخورد و در هر صفحه فقط 5 مطلب قرار بگیرد، ششمین مطلب که نوشته شد، مطلب اول برود صفحه دوم و مطلب ششم بیاید بالای صفحه اول ...چه کار باید کنم ؟؟؟متشکر

torghoundy
12-31-2011, 09:13 PM
سلام
مدریت جوملا>منوی اصلی>صفحه اصلی>تنظمیات کامپوننت
مدیریت مصالب>گزینه ها>تنظیمات کامپوننت
در این دو قسمت تعداد مطالب بلند، خلاصه شده و غیره رو میتونید در صفحه اصلی مشخص کنید.

m.hossein
01-01-2012, 03:07 AM
سلام...در منوی اصلی ، صفحه اصلی نمی بینم،، اگر منظور همان خانه است، در آنجا هم تنظیمان کامپوننت نمیبینم!!!
در مدیریت مطالب هم گزینه ها نمی بینم ، اگر همان انتخاب ها منظور است، تنظیمات کامپوننت نمی بینم
من جوملا 1.7 هستم واینکه این اسم هایی که گفتید دقیقاً با همین اسم ها وجود دارند ؟!

torghoundy
01-01-2012, 06:11 AM
سلام
در منوی اصلی در همون قسمت خانه > انتخاابهای طرح
جایی که گزینه های زیر وجود دارد:

اگر یک فیلد خالی گذاشته شود، ا تنظیمات سراسری استفاده خواهد شد.
# مطالب برجسته
# مطالب مقدمه
# ستونها
# لینکها

m.hossein
01-05-2012, 10:30 PM
سلام..خیلی متشکر از لطفتون و پاسختون ...ممکنه هر کدوم از این چهار مورد را توضیح بفرمایید ؟؟!یه توضیح مختصر فقط...خیلی ممنونم...

torghoundy
01-06-2012, 06:50 AM
سلام
مطالب برجسته: مطالبی اند که بدون در نظر داشت ادامه مطلب به طور کامل در صفحه اول نمایش داده میشوند.
مطالب مقدمه یا خلاصه: مطالبی اند که با ادامه مطلب و به طور خلاصه نمایش داده میشوند.
ستونها: مطالب رو میتونید در صفحه اول در چند ستون قرار بدید و تعداد این ستون ها رو در اینجا مشخص میکنید.
لینک ها: تعداد لینک هایی است که در قمت پایین صفحه نمایش داده میشوند، در حقیقت لینک ها یا عنوان های مطالبی که در صفحات بعدی موجود هستند و با کلیک روی اونها مستقماً به مطلب منتقل خواهید شد.

اگر در هنگام نصب جوملا اطلاعات نمونه رو نصب کنید بهتر متوجه این تنظیمات در صفحه اول خواهید شد.