PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسکریپت pligg

کاوه 1
01-01-2012, 10:54 AM
سلام
آیا اسکریپت پلیگ روی جوملا قابل نصب است
جوملا1.5
:)

safajuy
01-01-2012, 01:19 PM
سلام

روي جوملا هيچ اسكريپتي نصب نميشه. بلكه افزونه هاي مربوط به خود جوملا رو ميتونيد نصب كنيد

موفق باشيد

کاوه 1
01-02-2012, 01:59 AM
سلام
ممنون
آیا افزونه ی مشابهی وجود دارد برای جوملا (نه جومسوشل)
بای

نوید
01-02-2012, 04:08 AM
سلام
با ترکیبی از افزونه های رایگان مثل cb و ... میشه کاری مقل جومسوشیال را انجام داد اما باز هم جومسوشیال یک چیز دیگه هست
موفق باشید

کاوه 1
01-02-2012, 12:11 PM
سلام دوست من
من فکر کنم منظورم رو متوجه نشدید
یا من خوب نگفتم
من جومسو شیال رو نصب کردم
در این سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اصلی هم است
و الان می خوام در کنارش بخشی به نام داغ ترین لینک ها داشته باشم
یعنی سیستمی مثل سایت بالاترین
ایا چنین افزونه ای برای جوملا و جود داره ؟
ممنون

safajuy
01-02-2012, 12:33 PM
سلام

همين Jomsocial اين كار رو انجام ميده

درواقع نوشتن وضعيت كاربر همون sharing ميشه

شما بايد كديكه مربوط به نوشتن وضعيت هست رو پيدا كنيد تا كاربران بتونند با استفاده از اون كد لينكي رو به اشتراك بذارند

موفق باشيد

کاوه 1
01-02-2012, 12:55 PM
سلام درود
این کد در کدام قسمت جومسوشل وجود داره؟
یعنی منظورتون اینکه کاربران با اضافه کردن این کد در قالب وبلاگشون میتونند در انتهای هر متن یک لینک فرضا گرافیکی برای به اشتراک گزاشتن تو شبکه داشته باشند (مثل فیس بوک)؟
این عالیه
می تونین بیشتر راهنمایی ام کنید
بسیار ممنون

safajuy
01-02-2012, 04:08 PM
سلام
بله دقيقاً منظورم همينه

الان شما سايت هايي مثل فيس بوك رو نگا ه كنيد كارشون سه قسمته

يكي كه آدرس سايته و فايلي كه مسئول اشتراك گذاري. يعني همون share.php

يك قسمت عنوان سايته

يك قسمت هم متن خلاصه شده از لينكتون

بعضي ها همه ي اين قسمت ها رو ندارند و بعضي ها هم يه چيزايي اضافه دارند. اما كليت همينه در اكثر سايتها

در مورد جومسوشيال وضعيت كمي متفاوته. توي جومسوشيال فايل هست ولي طريقه شيرينگ بصورت تك لينكيه. يعني عنوان نداريم و فقط متن هستش. اين كار نياز به كشف اين تابع توي اين كامپوننته. به اين صورت كه بايد ببينيد
چه فرآيندي براي ثبت وضعيت در جوسوشيال انجام ميشه و اون فرآيند رو بصورت يك كد در بياريد تا كاربران بتونند عمليات اشتراك رو انجام بدند.

يك مقدار نياز به زمان داره براي پيدا كردن اين قابليت

موفق باشيد