PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با لینک فعال سازی

dartanian
01-02-2012, 07:21 PM
با سلام
دوستان عزیز من یه سایت جوملا راه انداختم و قدری مشکل دارم.ممنون میشم کمکم کنید.سی میکنم کم کم سوالامو بپرسم .ممنون
۱-تا چند روز پیش اگر کسی اکانت میساخت براش لینکه فعال سازی فرستاده میشد.اما الان این اتفاق نمیوفته چطور میتونم این مشکل رو حل کنم و تو بعضی سایتها دیدم که امکان اینکه کاربر خودش مجددا درخواسته لینکه فعالسازی کنه داره میشه لطفآ راهنماییم کنید و ممنون میشم بهم بگید از کجا میتونم پیغامهایی که برای لوگین و سطح دسترسی میده رو عوض کنم. راستی من یکم مبتدی هستم
برای شروع فک کنم کافی باشه ممنننننننننننون

mersad
01-03-2012, 08:24 AM
دروود

ادرس سایت ؟
از چه افزونه ای برای ثبت نام استفاده کردید ؟!

شاد و سلامت در پناه ایزد

poonoodi
01-03-2012, 10:28 AM
اين مشكل ميتونه از جانب سرور هاست شما هم باشه
و ضمنا ميتونه يه مشكل موقتي باشه كه خودبخود برطرف بشه

dartanian
01-03-2012, 04:06 PM
سلام ممنون که به دادم میرسین.
راستشو بخواین من خیلی سر در نمیارم.اگه یه ادامه چشمو دل پاک پیدا بشه میتونه از تو کنترل پانلام نگاه کنه از نظر من ایرادی نداره:o
آدرسم اینه در ضمن امروزم چک کردم نشود بازم.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

نوید
01-07-2012, 06:58 AM
سلام دوست عزیز
ارسال نشدن ایمیل ها معمولا به تابع php سرور برمیگرده که معمولا در هاست های اشتراکی به مشکل بر میخوره بهتره سرویس ارسال ایمیل جوملا را به smtp تغییر دهید:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C%D8%B3_%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84_SMTP_%D 8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7
موفق باشید

dartanian
01-07-2012, 01:08 PM
سلام آقای نوید.
با تشکر از شما.من این تنظیمات را هم انجام دادو ولی از کانکت شدن به smtp ارور میگیره.این smtp را از outlook کپی کردم .
SMTP Error! Could not connect to SMTP host.

poonoodi
01-07-2012, 06:36 PM
استفاده از smtp و سرورهای متفرقه راه خوبی برای کسانی که دارن پول هاست میدن نیست
این راه برای کسانی که از هاست رایگان استفاده میکنند تنها راه چاره است چون هاست ها رایگان سرویس ایمیل ندارن معمولا

بهتره با مدیر هاست صحبت کنید و در صورت لزوم به فکر هاست دیگری باشید
مشکل را اساسی حل کنید
موفق باشید

dartanian
01-08-2012, 06:00 AM
استفاده از smtp و سرورهای متفرقه راه خوبی برای کسانی که دارن پول هاست میدن نیست
این راه برای کسانی که از هاست رایگان استفاده میکنند تنها راه چاره است چون هاست ها رایگان سرویس ایمیل ندارن معمولا

بهتره با مدیر هاست صحبت کنید و در صورت لزوم به فکر هاست دیگری باشید
مشکل را اساسی حل کنید
موفق باشید

سلام دوست عزیز

ممنون از راهنماییت اما من متوجه منظور شما در مورده smtp متفرقه نمیشم.این به اسمه خودم هست smtp.ex-eye.us

poonoodi
01-08-2012, 08:39 AM
ببخشيد
مثل ياهو و گوگل
شما ميتونيد از قابليت gmail براي ارسال ايميل هاي سايت استفاده كنيد

dartanian
01-10-2012, 10:15 AM
سلام

از مدیران عزیز و واردان به جوملا خواهشن آیا کسی میتونه وارده کنترل پنل من بشود و مشکله من را بر طرف بکند؟

لطفآ بفرمایید تا یوزر و پس را در اختیارش بزارم.ممنون

safajuy
01-10-2012, 11:33 AM
سلام

اين مشكل براي من هم چند وقت پيش اتفاق افتاد.
علتش اينه كه شما تابع php روانتخاب كرديد براي فرستادن ايميل. اين تابع بيشتراوقات به اسپم ميره وكاربرانتون بايد اسپم خودشون رو هم چك كنند.

همونطور كه دوستان گفتند بايد از smtp استفاده كنيد.
براي اطلاعات بيشتر با مدير هاستتون تماس بگيريد ودرخواست كنيدكه اطلاعات رو براتون بفرستند

موفق باشيد

poonoodi
01-10-2012, 12:06 PM
من هم یه هفته میشد که دچار این مشکل بودم و پس از مکاتباتی که با مدیر هاست داشتم
ایشون مشکل من رو حل کردن و الان لینک فعالسازی داره ارسال میشه و مشکلی نداره
ایمیل فعالسازی برای دارنده های ایمیل یاهو و هات میل ارسال نمیشد و جیمیل هم بعضا

dartanian
01-10-2012, 08:35 PM
سلام

اين مشكل براي من هم چند وقت پيش اتفاق افتاد.
علتش اينه كه شما تابع php روانتخاب كرديد براي فرستادن ايميل. اين تابع بيشتراوقات به اسپم ميره وكاربرانتون بايد اسپم خودشون رو هم چك كنند.

همونطور كه دوستان گفتند بايد از smtp استفاده كنيد.
براي اطلاعات بيشتر با مدير هاستتون تماس بگيريد ودرخواست كنيدكه اطلاعات رو براتون بفرستند

موفق باشيد

سلام.
ممنون از جوابتون.دوست عزیز من از گزینه SMTP هم استفاده کردم ولی اینبار ااز SMTP ایراد میگیره در صورتی که من با همون ایمیل و SMTP دارم با outlook ایمیل دریافت میکنم.

مهدی.
01-10-2012, 11:10 PM
سلام

اطلاعات را از مدیر سرور جویا شوید !

باید کمکتون کنند !

تنظیمات smtp را عیناً آموزش فوق انجام میدهید ؟ پانل مدیریتی هاستینگ شما چیست ؟

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

dartanian
01-12-2012, 03:58 PM
سلام جناب مهدی.
هاستینگ من از whois خریداری شده و cpanel هست.

مهدی.
01-12-2012, 04:26 PM
طبق آموزشی که در ویکی هست میتونید پیش برید اگر چنین نشد باید از مدیر سرور بپرسید :)

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

dartanian
01-15-2012, 12:30 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
طبق آموزشی که در ویکی هست میتونید پیش برید اگر چنین نشد باید از مدیر سرور بپرسید :)

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

سلام
من تنظیمات رو بر روی جی میل انجام دادم.باز هم مشکل smtp دارم.مشکل از جوملام نیست آیا.چیزی از بین نرفته؟آیا میشه کامپوننت login را جدا گانه و کاستومایز نصب کرد ؟اگر میشه لطفا لینکش و طریقه نصب را بهم معرفی کنید ممنون میشم؟

مهدی.
01-15-2012, 08:05 PM
سلام

تنظیمات فوق صحیح نیست !

Smtp سرور خودتون رو وارد کنید ! جیمیل ست کردنش کمی سخت هست و تنظیمات خاصی رو باید اعمال کنید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست