PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل instl_error_initialise_schema در ارتباط با db

afbaghlani
01-02-2012, 10:01 PM
سلام و خسته نباشید
آقا این جوملا 1.7.3 منو داره دیوونه می کنه:mad:!بابا به خدا خسته شدم:mad:! در گام اول که مشکل waiting داشت که با بدبختی حل شد بعد مشکل صحت دیتابیس که به زور حل شد:confused: و حالا در مرحله ارتباط با دیتابیس بعد از ورود اطلاعات این ارور رو میده:

INSTL_ERROR_INITIALISE_SCHEMA
ضمنا تمام جواب های قبلی رو بررسی کردم! هم هاستم MySQLi رو ساپورت می کنه هم تمام اطلاعات درستن!
پیشاپیش تشکر از همکاری شما!:idk:

mersad
01-03-2012, 08:30 AM
دروود

مشخصات هاست خودتون رو بیان کنید به همراه ورژن پی اچ پی و اپاچی
در هنگام نصب روی mysql قرار بدید
از جوملا تیم جوملا فارسی استفاده میکنید ؟

شاد و سلامت در پناه ایزد

afbaghlani
01-03-2012, 07:11 PM
سلام
هاست 700 مگ لینوکس با نرم افزار پاراللز پلسک
ارائه دهنده:شرکت رادکام(تاجایی که من می دونم بسیار بسیار معتبره)
نسخه php در حال حاضر 5.2.13 می باشد.
از چوملا تیم جوملا فارسی استفاده می کنم!
safe-mode هم فعاله! البته پاسخ پشتیبانی رادکام این بوده:
غیرفعال بودن safe_mode مشکلات زیادی برای سایت ایجاد می کند ، اما در سرورهای رادکام تنظمیاتی وجود دارد که جوملا را از safe_mode on بی نیاز می کند.
بنده توسعه دهنده بعضی cms ها هستم و سابقه کار با جوملام کم نیست! اما این جوملا 1.7.3 داره دیوونه ام میکنه!

torghoundy
01-03-2012, 09:15 PM
سلام
دوست من بیشترین آمار مشکلات جوملا در سرور هایی است که Safe mode = on هستند، در پیشنیاز های جوملا هم اگر بررسی کنید نوشته باید safemode off باشه تا به مشکلی در نصب جوملا بر نخورید.
پیشنهاد میکنم روی یک سرور دیگه امتحان کنید، شخصا سرور پلسک رایگان سراغ ندارم اما می تونید در سرور هایی مثل x10hosting.com که هاست سی پنل رایگان میدن امتحان کنید ببینید اونجا هم همین مشکل رو دارید یا خیر.