PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهم ریختگی کادرهای صفحه اصلی

shahnaz
01-06-2012, 06:31 AM
ببخشید چطور باید اندازه ماژول های صفحه اصلی رو ثابت نگه داشت؟ تا میایم یه کم مطلب بنویسیم پاک همه کادرها و کلا صفحه اصلی بهم می ریزه؟؟؟

parsoon724
01-06-2012, 08:18 AM
سلام

لطفا لينك بدين،

shahnaz
01-06-2012, 08:51 AM
همه اش دستی باید نوشته هارو تنظیم کنم یه موقع کادر بهم نریزه.الان هم همینجوری درستشون کردم . یه سوال دیگه هم دارم و اون اینکه الان من زیر کادر
مدیریت و اجرای مجالس عروسی شما چطور می تونم یه کادر دیگه داشته باشم ؟

mersad
01-06-2012, 09:01 AM
دروود

دوست عزیز شما از الب تجاری استفاده میکنید که پشتببانی از اون با سازنده اون هست
قوانین انجمن رو مطالعه کنید

شاد و سلامت در پناه ایزد

shahnaz
01-06-2012, 09:10 AM
یعنی چی؟ بالاخره که از جوملا دارم استفاده می کنم؟؟؟بلد نیستید جواب سوالمو بگید نمیدونم. قالب قالبه دیگه.اگه از خود شما می گرفتم قالبو اونوقت جواب سوالم رو می دادین؟؟؟؟

mersad
01-06-2012, 09:35 AM
دوست عزیز

پست رو به زور جواب ندادم !
شما هم میتونید مودب تر باشید !!
عرض میکنم خدمت شما ما قالبی در سایت منتشر نکردیم هنوز که ازش پشتیبانی بکنیم یا نکنیم اگر هم باشه قالب های رایگان هست و تجاری نیست که بومی شده
در این انجمن قانون کپی رایت رعایت میشه
امید وارم منظور من رو فهمیده باشید

شاد و سلامت در پناه ایزد

shahnaz
01-06-2012, 07:23 PM
اما فکر کنم اگر شما که سواد این کارو دارید اگه سعی کنید یه کم سوادتونو به دیگران منتقل کنید و مشکل یه بنده خدای دیگه رو حل کنید، ببخشید چیزی ازتون کم نمیشه.

aidindph
01-06-2012, 07:40 PM
اما فکر کنم اگر شما که سواد این کارو دارید اگه سعی کنید یه کم سوادتونو به دیگران منتقل کنید و مشکل یه بنده خدای دیگه رو حل کنید، ببخشید چیزی ازتون کم نمیشه.

دوست عزیز

قالبهایی که به صورت تجاری عرضه میشه، یعنی پولی بابت اونها دریافت میشه ، پشتیبانی دارند و باید با پشتیبان اونها در رابطه با مشکلات قالب صحبت کنید، یا اینکه هزینه ای رو متقبل بشید تا کسی براتون این کار رو انجام بده.

اصول این کار اینه. و قوانین انجمن هم بر این اصول هست.

mersad
01-06-2012, 10:21 PM
دوست عزیز
قالبهایی که به صورت تجاری عرضه میشه، یعنی پولی بابت اونها دریافت میشه ، پشتیبانی دارند و باید با پشتیبان اونها در رابطه با مشکلات قالب صحبت کنید، یا اینکه هزینه ای رو متقبل بشید تا کسی براتون این کار رو انجام بده.

فکر نمیکنم این مورد ربطی به انتقال سواد من به شما و دیگران باشه
فرهنگ اوپن سورس رو مطالعه کنید متوجه حرف بنده میشید
اگر قرار بود سواد خودم رو منتقل نکنم طبیعتاً اینجا جوابگوی شما هم نبودم !

شاد و سلامت در پناه ایزد