ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : منوها در آرتیستر

جلال افشار
01-06-2012, 05:04 PM
سلام.من جوملا 1.7 رو نصب کردم و قالبی رو که با آرتیستر ساخته بودم اونجا ریختم. همه چیز درست بود و مشکلی نداشت اما منوهای افقی بالا اصلا نمایش داده نمی شد. هر چی در position ها و ماژول ها گشتم چیزی پیدا نکردم. در ضمن دوست دیگه ای هم سوال مشابهی کرده بودن اما جوابی نگرفتن. دلیلش چیه؟

تکمیل:

من positition ماژول "بالا" که همون منوهای بالا بودن رو تغییر دادم و گذاشتم روی position درست. حالا منوها نمایش داده میشه اما استایل درست نداره من در کلاس منو art-hmenu و art-vmenu رو وارد کردم اما هیچ کدوم درست کار نکرد.
آیا باید فایل جاوا داشته باشه تا کشویی بودن منوها درست مثل همون آرتیستر باشه؟ اینو به خاطر این گفتم که توی فلدر بقیه قالب ها یه فلدر جاوا اسکریپت هست

safajuy
01-07-2012, 10:29 AM
سلام

در ضمن دوست دیگه ای هم سوال مشابهی کرده بودن اما جوابی نگرفتن. دلیلش چیه؟

دليلش تجاري بودن اين نرم افزار هستش.

از دستور index.php?tp=1 استفاده كنيد و ببينيد اين موقعيت اسمش چيه.

بعدماژول منو رو توي اون قسمت قرار بديد. البته بررسي كنيد كه ماژول در همه ي صفحات نمايش داده بشه

موفقب اشيد

جلال افشار
01-09-2012, 06:45 AM
دوست عزیز من لایسنس برنامه رو خریدم. الان این منو نشون داده میشه چون من موقعیتشو پیدا کردم و اونو در همون موقعیت گذاشتم مشکل اینه که استایلش نشون داده نمیشه و بدون استایل هست در واقع استایل لود نمیشه

safajuy
01-09-2012, 07:01 AM
من لایسنس برنامه رو خریدم

در صورتي كه لايسنس رو خريده باشيد مي تونيد از سايت اصلي درخواست پشتيباني كنيد

استایلش نشون داده نمیشه

من ها بصورت عمودي نشون داده ميشه و افقي نيستند. درسته؟

اين مشكل به خاطر طراحي شماست. شما طراحيتون مشكل داشته و باعث شده كه منو هاتون استايل نداشته باشه

موفق باشيد

جلال افشار
01-09-2012, 07:08 AM
درخواست پشتیبانی دادم اما هنوز جوابی ندادن! برای همین کمی عجله داشتم. ببین توی ایندکس به منوها کلاسی رو داده که من وقتی اونو توی کلاس ماژول میزارم عمل نمی کنه! در ضمن شکلی هم که گفتین درسته همونجوری نشون میده

safajuy
01-09-2012, 08:26 AM
براي منو ها بايد دستورات ul و li بصورت افقي در بياد.
شما منويي كه با آرتيستر ساختيد افقي نيست.