توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فونت قالب و راست چین بودن
m.hossein
01-06-2012, 06:23 PM
سلام... در سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> در مدیریت قالب در فایل template، فونت هدر مطالب را b titr کردم اما هیچ تغییری نکرد حتی اندازه اش را هم تغییر دادم باز تغییر ایجاد نشد...چکار کنم درست بشه ؟؟؟
سوال دوم هم اینکه وقتی روی ورودی کاربران ایجاد می کنم در صفحه ای که باز می شود، تکست باکس ها به جای اینکه چپ باشند و متن مربوط به تکست باکس راست باشد، بر عکس هست این قضیه، چکار کنم درست شود ؟؟؟
سوال سوم: منوی بالای سایت زیر لوگو، میخواهم وسط چین یا راست چین باشد، اما چپ چین است چکار کنم درست شود ؟؟؟؟
خیلی متشکر
aidindph
01-06-2012, 07:06 PM
سلام... در سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) در مدیریت قالب در فایل template، فونت هدر مطالب را b titr کردم اما هیچ تغییری نکرد حتی اندازه اش را هم تغییر دادم باز تغییر ایجاد نشد...چکار کنم درست بشه ؟؟؟
سوال دوم هم اینکه وقتی روی ورودی کاربران ایجاد می کنم در صفحه ای که باز می شود، تکست باکس ها به جای اینکه چپ باشند و متن مربوط به تکست باکس راست باشد، بر عکس هست این قضیه، چکار کنم درست شود ؟؟؟
سوال سوم: منوی بالای سایت زیر لوگو، میخواهم وسط چین یا راست چین باشد، اما چپ چین است چکار کنم درست شود ؟؟؟؟
خیلی متشکر
تغییر فونت تیتر مطالبتون :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
تعییرات :
.istatag-postheader a, .istatag-postheader a:link {
color: #275068;
font-family: b titr;
font-size: 13pt;
text-align: left;
text-decoration: none;
}
-----------------------------
سوال دومتون رو اصلا متوجه نشدم
و سوال سوم هم :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
تغییرات :
ul.istatag-hmenu {
float: right;
min-height: 0;
padding: 6px;
position: relative;
}
m.hossein
01-06-2012, 07:22 PM
سلام..خیلی متشکر از لطفتون... در مورد سوال دوم.... از منوی اصلی روی ورود کاربران کلیک نمایید، در صفحه ای که باز میشود، جای تکست باکس ها و متن برعکس هستند وقتی ببینید خودتان متوجه می شوید...
اما در مورد لطفتون در پاسخ ها... دوست عزیز من نفهمیدم کدام خط ها را باید تغییر بدهم... یعنی جستجو کردم اما چون نفهمیدم شما چند تا تغییر دادید ، متوجه نشدم کدام موارد را باید تغییر بدهم چون چندید مورد هست...اگر ممکن هست یک فسمتی از قالب را کپی نمایید و که در جستجو راحت تر بفهمم کجای قالب را باید تغییر بدهم و محبت بفرمایید و تغییرات را ذکر کنید تغییراتی که شما داده اید کدام ها هستند؟؟؟ خیلی متشکر
aidindph
01-06-2012, 08:08 PM
سلام..خیلی متشکر از لطفتون... در مورد سوال دوم.... از منوی اصلی روی ورود کاربران کلیک نمایید، در صفحه ای که باز میشود، جای تکست باکس ها و متن برعکس هستند وقتی ببینید خودتان متوجه می شوید...
اما در مورد لطفتون در پاسخ ها... دوست عزیز من نفهمیدم کدام خط ها را باید تغییر بدهم... یعنی جستجو کردم اما چون نفهمیدم شما چند تا تغییر دادید ، متوجه نشدم کدام موارد را باید تغییر بدهم چون چندید مورد هست...اگر ممکن هست یک فسمتی از قالب را کپی نمایید و که در جستجو راحت تر بفهمم کجای قالب را باید تغییر بدهم و محبت بفرمایید و تغییرات را ذکر کنید تغییراتی که شما داده اید کدام ها هستند؟؟؟ خیلی متشکر
این هم تغییرات سوال دوم :
.istatag-j16 .login .login-fields label {
display: block;
width: 5em;
}
m.hossein
01-06-2012, 08:29 PM
سلام...دوست عزیز..در مورد سوال دوم، من تغییراتی که گفتید را دادم، اما باز همانطوری می باشد ...چکار کنم ؟؟؟
سوال اول وسوم هم نفهمیدم کدوم خطوط را باید تغییر بدهم، اگر ممکن است بفرمایید کدوم خطوط...متشکر
aidindph
01-06-2012, 08:42 PM
سلام...دوست عزیز..در مورد سوال دوم، من تغییراتی که گفتید را دادم، اما باز همانطوری می باشد ...چکار کنم ؟؟؟
سوال اول وسوم هم نفهمیدم کدوم خطوط را باید تغییر بدهم، اگر ممکن است بفرمایید کدوم خطوط...متشکر
دوست عزیز حتما اشتباهی ادیت کردید
ببینید باید تگی که قبل از {} هست رو در کل فایل css تون جستجو کنید و کدی که من دادم رو جایگزاری کنید
مثلا در این :
.istatag-j16 .login .login-fields label {
display: block;
width: 5em;
}
شما باید عبارت " .istatag-j16 .login .login-fields label " رو جستجو کنید و محتوا بین {} رو با چیزی که من دادم جا به جا کنید.
P30Yaran
01-06-2012, 09:05 PM
سلام
من هم مشکل 2و3 رو دارم اما تو قالب من بخش template.css همچین کدهایی نیست که بخوام تغییرش بدم!
ممنون میشم راهنمایی کنید
m.hossein
01-06-2012, 10:33 PM
سلام..دوست عزیز..اسم سایتتون را قرار دهید
m.hossein
01-06-2012, 10:39 PM
سلام...با تشکر از آقای aidindph (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) ، اون مشکلات حل شد، فقط 1 سوال دیگه اینکه، اگر در منوی بالا نگاه کنید، بین اخبار، و دهیاری ها، خط چین که بین بقیه موارد وجود دارد، وجود ندارد، چکار کنم تا بین این دو تا هم خط چین قرار بگیرد؟؟؟ خیلی خیلی متشکر
shmata
01-07-2012, 08:36 AM
در فایل template.css قالب تون خط 773
دستور زیر را حذف کنید
left : -9px;
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.