PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مراحل بعد از طراحی سایت

Joomla Armator
01-06-2012, 08:06 PM
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز.من تازه جوملا را پیدا کردم و قصد دارم باهاش کار کنم.چندتا سوال داشتم اگر دوستان لطف کنند و جواب بدند ممنون میشم.

بعد از نصب جوملا بروی سیستم و طراحی سایت باید چه کارهایی رو انجام داد؟؟؟
من یه سایت رو که میخواستم طراحی کردم و مطالب درونش قرار دادم حالا میخواستم ببینم چطوری میشه اون رو روی اینترنت بریزم
اگر میشه کامل توضیح بدید چون من خیلی تازه کارم...ممنونم:thanks:

aidindph
01-06-2012, 08:21 PM
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز.من تازه جوملا را پیدا کردم و قصد دارم باهاش کار کنم.چندتا سوال داشتم اگر دوستان لطف کنند و جواب بدند ممنون میشم.

بعد از نصب جوملا بروی سیستم و طراحی سایت باید چه کارهایی رو انجام داد؟؟؟
من یه سایت رو که میخواستم طراحی کردم و مطالب درونش قرار دادم حالا میخواستم ببینم چطوری میشه اون رو روی اینترنت بریزم
اگر میشه کامل توضیح بدید چون من خیلی تازه کارم...ممنونم:thanks:

بهتره اول دانشنامه جوملا رو مطالعه کنید و مشکلاتی که در روند کار براتون پیش می آید رو در انجمن مطرح بفرمائید
توضیحات کلی این چنینی بارها در انجمن صحبت شده و به همین دلیل دانشنامه ساخته شده

شروع با جوملا :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D8%A7_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_1.5

مدیریت جوملا :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%AA_%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_1.5

سوالات متداول جوملا:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%AA_%D9%85%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D9%88%D9%84_%D8%AC% D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_1.5