PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با آپلود عکس در فوکا گالری

alirezazzz
01-06-2012, 09:12 PM
سلام دوستان.
من برای آپلود چند عکس همزمان در فوکا گالری مشکل دارم.
1- در آپلودر فلش، عملیات آپلود روی عکس اول متوقف می شود. در ضمن با اینکه من 15 عکس را برای آپلود انتخاب کرده ام ، 75 عکس تشخیص داده است!!! (عکس زیر را ببینید)

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

2- در آپلودر جاوا، چون روی دایرکتوری administrator پسورد گذاشته ام، یک پنجره باز می شود و یوزر و پسورد میخواهد. با اینکه درست وارد می کنم هیچ اتفاقی نمی افتد! (عکس زیر را ببینید)

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

نوید
01-07-2012, 07:00 AM
سلام
رمز پوشه administrator را بردارید ببینید مشکل رفع میشه
موفق باشید

alirezazzz
01-07-2012, 09:48 PM
سلام
رمز پوشه administrator را بردارید ببینید مشکل رفع میشه
موفق باشید
پسورد administrator را موقتاً برداشتم مشکل آپلودر جاوا حل شد ولی مشکل آپلودر فلش همچنان پا بر جا بود!

parsnest
01-07-2012, 09:58 PM
پسورد administrator را موقتاً برداشتم مشکل آپلودر جاوا حل شد ولی مشکل آپلودر فلش همچنان پا بر جا بود!

مشکل آپلودر فلش معمولا در اکثر سیستم ها مشاهده میشه

آخرین ورژن فلش پلیر رو نصب کنید
کش مرورگر و سایت رو هم پاک کنید

alirezazzz
01-07-2012, 10:42 PM
مشکل آپلودر فلش معمولا در اکثر سیستم ها مشاهده میشه

آخرین ورژن فلش پلیر رو نصب کنید
کش مرورگر و سایت رو هم پاک کنید

فلش پلیرم آخرین ورژن هست.

در مورد آپلودر جاوا چظور؟ نمیشه برای همیشه پسورد رو برداشت که!

parsnest
01-08-2012, 12:20 AM
فلش پلیرم آخرین ورژن هست.

در مورد آپلودر جاوا چظور؟ نمیشه برای همیشه پسورد رو برداشت که!

خب مسئله همینجاست که گزاستن پسورد کار اصولی برای تامین امنیت در جوملا نیست

پیشنهاد میکنم از کامپوننت های امنیتی جوملا مثل com_sh404sef و یا rsfirewall استفاده کنید که حتی جلوی حملات رو هم میگیرند

alirezazzz
01-08-2012, 04:38 AM
خب مسئله همینجاست که گزاستن پسورد کار اصولی برای تامین امنیت در جوملا نیست

پیشنهاد میکنم از کامپوننت های امنیتی جوملا مثل com_sh404sef و یا rsfirewall استفاده کنید که حتی جلوی حملات رو هم میگیرند

خیلی عذر میخوام ولی شما صورت مسأله رو پاک کردید!