توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ماژولی برای ارسال مقاله توسط کاربر به مدیر
mis.shafiee
01-07-2012, 05:46 PM
سلام
من ماژولی می خواهم که کاربران بتوانند مقاله مناسب را ارسال کنند.
ممنونم از راهنماییتون
P30Yaran
01-07-2012, 06:18 PM
سلام
برای اینکار نیاز به کامپوننت خاصی نیست و میتونید از امکانات پیشفرض جوملا استفاده کنید
پارامتر ها را مطابق میل خود ست کنید و از این لینک برای ارسال مطالب استفاده کنید
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
این کار با کامپوننت هایی نظیر k2 و ... امکان پذیر هست!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
کامپوننت K2
Frontend User Article List
موفق و پیروز باشید
poonoodi
01-07-2012, 06:45 PM
از فرم ساز ها هم میتونید استفاده کنید
مثلا فرم ساز :
breezing forms
مانند سایت زیر :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>ارسال-مقاله.html (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
P30Yaran
01-07-2012, 08:25 PM
لینک دانلود این فرم ساز که دوستمون معرفی کردند
iMohammad
01-08-2012, 04:17 AM
Frontend User Article List رو میتونی بصورت فارسی از لینک زیر دریافت کنی
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
mis.shafiee
01-08-2012, 07:03 AM
ببخشید من برای پیدا کردن "مطالب" وارد مدیریت منو ها شدم و ومنوی جدیدی را هم باز کردم.این گزینه در قسمت article است؟؟؟؟؟؟اگر هست کدامیک از زیر منوهایش را باید انتخاب کنم.
poonoodi
01-08-2012, 08:33 AM
ارسال مطلب
mis.shafiee
01-08-2012, 09:02 AM
من این کار انجام دادم وقتی روی منویم کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افتد لطفا مرحله به مرحله توضیح بدهید که چه کار باید بکنم. ممنونم
poonoodi
01-08-2012, 09:17 AM
در منوي اصلي جديد بزنيد و از گزينه ها گزينه مطلب و سپس ارسال مطلب رو انتخاب كنيد
منو را ذخيره كنيد
در صفحه اصلي اين منولينك نمايش داده ميشه كه با كليك روي اون ميتونيد ارسال مطلب داشته باشيد
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.