PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ماژولی برای ارسال مقاله توسط کاربر به مدیر

mis.shafiee
01-07-2012, 05:46 PM
سلام
من ماژولی می خواهم که کاربران بتوانند مقاله مناسب را ارسال کنند.
ممنونم از راهنماییتون

P30Yaran
01-07-2012, 06:18 PM
سلام

برای اینکار نیاز به کامپوننت خاصی نیست و میتونید از امکانات پیشفرض جوملا استفاده کنید

پارامتر ها را مطابق میل خود ست کنید و از این لینک برای ارسال مطالب استفاده کنید
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
این کار با کامپوننت هایی نظیر k2 و ... امکان پذیر هست!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
کامپوننت K2

Frontend User Article List

موفق و پیروز باشید

poonoodi
01-07-2012, 06:45 PM
از فرم ساز ها هم میتونید استفاده کنید
مثلا فرم ساز :

breezing forms
مانند سایت زیر :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>ارسال-مقاله.html (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

P30Yaran
01-07-2012, 08:25 PM
لینک دانلود این فرم ساز که دوستمون معرفی کردند

iMohammad
01-08-2012, 04:17 AM
Frontend User Article List رو میتونی بصورت فارسی از لینک زیر دریافت کنی
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

mis.shafiee
01-08-2012, 07:03 AM
ببخشید من برای پیدا کردن &quot;مطالب&quot; وارد مدیریت منو ها شدم و ومنوی جدیدی را هم باز کردم.این گزینه در قسمت article است؟؟؟؟؟؟اگر هست کدامیک از زیر منوهایش را باید انتخاب کنم.

poonoodi
01-08-2012, 08:33 AM
ارسال مطلب

mis.shafiee
01-08-2012, 09:02 AM
من این کار انجام دادم وقتی روی منویم کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افتد لطفا مرحله به مرحله توضیح بدهید که چه کار باید بکنم. ممنونم

poonoodi
01-08-2012, 09:17 AM
در منوي اصلي جديد بزنيد و از گزينه ها گزينه مطلب و سپس ارسال مطلب رو انتخاب كنيد
منو را ذخيره كنيد
در صفحه اصلي اين منولينك نمايش داده ميشه كه با كليك روي اون ميتونيد ارسال مطلب داشته باشيد

موفق باشيد