PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال لینک سایت

nmr61
01-08-2012, 11:53 AM
سلام. من تنظیمات seo رو انجام دادم و همه رو روی "بلی" گذاشتم. عنوان فایل htaccess رو هم همونطور که توی سوالات قبلی بود تصحیح کردم.
اما هنوز هم وقتی آدرس سایت رو توی مرورگر تایپ می کنم خطای شماره 500 رو میده که توش یه لینک هست و میشه به صفحه اصلی دسترسی پیدا کرد
همچنین لینک هام به صفحات داخلی دیگه کار نمی کنه و صفحه ی page can not be found ظاهر میشه.
چه کنم؟
ممنون

parsnest
01-08-2012, 11:58 AM
سلام. من تنظیمات seo رو انجام دادم و همه رو روی "بلی" گذاشتم. عنوان فایل htaccess رو هم همونطور که توی سوالات قبلی بود تصحیح کردم.
اما هنوز هم وقتی آدرس سایت رو توی مرورگر تایپ می کنم خطای شماره 500 رو میده که توش یه لینک هست و میشه به صفحه اصلی دسترسی پیدا کرد
همچنین لینک هام به صفحات داخلی دیگه کار نمی کنه و صفحه ی page can not be found ظاهر میشه.
چه کنم؟
ممنون

دقیقا چه تغییری در نام فایل htaccess ایجاد کردید؟

باید پسوندش رو حذف و در اول نام فایل یک نقطه بگزارید (.)

nmr61
01-08-2012, 12:12 PM
دقیقا همین کار رو کردم.

parsnest
01-08-2012, 12:42 PM
فایل زیر رو در روت هاستتون قرار بدید و نتیجه رو اعلام کنید

74

nmr61
01-08-2012, 12:58 PM
فایل زیر رو در روت هاستتون قرار بدید و نتیجه رو اعلام کنید

74

حکایت همچنان باقی است... هیچ تغییری نکرد

parsnest
01-08-2012, 01:10 PM
حکایت همچنان باقی است... هیچ تغییری نکرد

لینک سایتتون رو بدید

poonoodi
01-08-2012, 09:57 PM
سلام. من تنظیمات seo رو انجام دادم و همه رو روی "بلی" گذاشتم

دوست عزیز اینکارو گام به گام انجام بدین

1- گزینه اول سئو را روشن کنید
2- گزینه سوم را روشن کنید
3- اگر از لینوکس و اپاچی استفاده میکنید گزینه دوم را روشن کنید و نام فایل htaccess رو طبق اموزش دوستان اصلاح کنید

نکته :
پس از روشن کردن هرکدام ازموارد بالا اطمینان حاصل کنید سایت صحیح کار میکند و سپس به مورد بعد بروید

موفق باشید