توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل در نصب جوملا در هاستهای رایگان
javadhkh
01-08-2012, 05:23 PM
سلام
من در بیش از 5 سایت که هاست رایگان میدن عضو شدم ولی همش در قسمت تنظیمات دیتا بیس گیر میکنم و همشون این اروور را میدن
قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: 2
کسی هست راهنمایی کنه همیه مشخصاتشم اینجا میذارم لطفا کمک کنید من مبتدی هستم
Site Adress : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
Control Panel : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
------------------------------------
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) Or : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) Username :***
Password : ***
--------------------------------------
Ftp Server : ftp.fagig.com
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) FTP Login : ***
FTP Password :***
---------------------------------------
Database Name:fagig_10009074_jh
MySQL Username : fagig_10009074
MySQL Password : ***
pop123
01-08-2012, 06:24 PM
شما در هنگام نصب در قسمتی که نوشته لوکال هاست آی پی دیتابیس رو وارد کن
kianesfahan
01-08-2012, 06:29 PM
درود .
دوست عزیز هاست های رایگان مشکلات متعدد زیادی دارند و اکرثر آن ها ویستا پنل یا ویندوز پنل هستند و با جوملا سازگار نیستند .
تنها هاستی که با جوملا سازگاری کامل دارد Cpanel میباشد .
برای راهنمایی بنده یک پیغام خصوصی برای شما ارسال میکنم .
موفق باشید
poonoodi
01-08-2012, 07:05 PM
به نظرم گیگفا بهترین هاست رایگان باشه
من سه جوملا 1.5 و 1.6 و 1.7 رو بدون مشکل روی گیگفا نصب کردم
gigfa.com
kianesfahan
01-08-2012, 07:10 PM
درود
ما هم گیگفا را تجربه کردیم . اما گیگفا هم مشکلات مربوط به خودش را دارد .
شما یک الی دو ماه به پنل هاست خود در گیگفا مراجعه نکنید . می بینید سایت شما بسته شده است .
موفق باشید
poonoodi
01-08-2012, 07:39 PM
نه اینجور نیست من الان مخصوصا سایتی رو برای تست دارم که یکسال شده ایجاد شده و هنوز با اینکه هیچ فعالیتی درش انجام نشده بازه
سایت گیگفا نکات مثبت ذیل رو داره :
دوام سایت حتی بدون بازدید
عدم تبلیغات
سیستم پشتیبانی تیکتی
نه اینجور نیست من الان مخصوصا سایتی رو برای تست دارم که یکسال شده ایجاد شده و هنوز با اینکه هیچ فعالیتی درش انجام نشده بازه
اگر احیانا قبول نداشتید و احتمال دادید که بلفی زده باشم . بدون رودروایسی و تعارف بگید
حاضرم ادرس سایت و مدیریت اون رو در اختیار یکی از مدیران انجمن به عنوان داور قرار بدم تا ایشون نظر بدن
موفق باشید
kianesfahan
01-09-2012, 04:15 AM
درود .
دوست عزیز این حرفا چی هست ؟ ما شما را قبول داریم اما بنده هم تجربیات خودم را بیان کردم .
ما دوست هستیم و در کنار هم در این انجمن فعالیت می کنیم
می توانید به ادرس زیر مراجعه کنید و این مشکل را بررسی کنید .
بنده در سایت جومینا هم کاربر فعال هستم . این مشکل را هم در این انجمن و هم در انجمن جومینا مطرح کردم . حتی یکی از مدیران جومینا هم این مشکل را داشتند .
موفق باشید
poonoodi
01-09-2012, 06:29 AM
تشكر دوست عزيز
اما من كه ابدا از شما ناراحت نشدم
مسلما اين موارد اتفاق ميافته و هيچ چيزي صدرصد نيست و قبول دارم كه اين مشكل براي شما اتفاق افتاده و ممكنه بازم بيافته
ولي منم خواستم نمونه اي از سايت هاي رايگان ارائه بدم كه پايدار مونده و حذف نشده
وعلت اينكه گفتم حاضرم سايت رو ارائه كنم فقط قصد داشتم تاكيد كرده باشم كه همچين چيزي وجود داشته و هميشه سايت هاي بدون بازديد گيگفا بسته نشدن
تا احيانا به دوستمون اطلاعات نادرستي داده نشه
بازم از لطف و توجه شما متشكرم
موفق باشيد دوست عزيز
javadhkh
01-09-2012, 11:18 AM
با تشکر از همه دوستان که راهنمایی کردند .داخل کنترل پنل Cpanel نوشته .منم فقط میخوانم یه هاستی باشه که جوملا رو بصورت آزمایشی نصب کنم بعد کامل که کردم اونموقع به فکر هاست درست و حسابی باشم . تو لوکال که نصب میکنی مشکلات خودشو داره .آیا هاستی هست رایگان باشه با جوملا سازگار باشه . گیگفا خودش هاست نمیده چندتا هاست دیگه معرفی میکنه
poonoodi
01-09-2012, 04:42 PM
دوست عزیز بهترین گزینه استفاده از wampserver است
تمام هاست های رایگان مشکلاتی دارن که باعث کندی کار شما خواهند شد
بهترین هاست های رایگان هم اجازه نصب بعضی از کامپونت ها را نمیدن واین مشکل ساز میشه
مثلا تو گیگفا نمیوتنی افزونه های مربوط به دانلودسنتر یا اپلودسنتر نصب کنی یا کیونا بالاتر از 1.5 اصلا نصب نمیشه و...
ضمنا کلی وقت اینترنت ازتون هدر میره و ممکنه به خاطر قطع بودن اینترنت یا کندی و مسائلی ازاین قبیل که فراوانه وقت ارزشمندتون به هدر شه
و خیلی چیزای دیگه
موفق باشید
kianesfahan
01-09-2012, 04:47 PM
درود
تشکر از دوست عزیزمان poonoodi (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
اما wampserver هم مشکلات مربوط به خودش را دارید . بعضی از افزونه ها هم روی wampserver هم جواب نمی دهد .
موفق باشید
P30Yaran
01-12-2012, 04:23 AM
سلام دوست عزیز
به این تاپیک برید پاسخ داده شده! (اگه خواستید بگید آموزشش رو بزارم براتون)
تاپیک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
mandir
01-14-2012, 09:18 AM
از همه دوستان عزيز كه سعي ميكنن به بقيه كمك كنن خيلي خيلي ممنوووووووووووووووووووووو وووووووون
دم همتون گرررررررررررررم
من هم مثه دوست خوبمون آق جواد مشكا ديتابيس هنگام نصب جوملا تو سايت رايگان دارم (قادر به اتصال ديتابيس نيست.تعداد اتصالات بازگشت:2)
لطفا" عاجزانه از همه دوستان خواهش ميكنم كمكم كنين
اين چيزايي رو كه گفتين و انجام دادم اما نميشه
Please Help Me
mandirbakhtiyari@gmail.com
kianesfahan
01-14-2012, 09:32 AM
درود
دوست عزیز ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم
دوست عزیز سوال جدید در تایپیک جدید .
بنده در پیغام خصوصی کاملا شما را راهنمایی کردم . لطفا پیغام خصوصی خود را چک کنید .
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.