توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل با نصب جوملا(loading)
aria1032
01-09-2012, 11:13 AM
با سلام
پس از اجرای جوملا و انتخاب زبان یک دایره درحال گردش در صفحه ظاهر میشود که ساعتها ادامه دارد و به مرحله بعدی نمیرود چه کنم.
ضمنا اگر کسی یک هاست رایگان خوب و مطمئن و سازگار با جوملا می شناسد معرفی کرده و مراحل تنظیماتش را نیز بگوید.با تشکر
safajuy
01-09-2012, 12:44 PM
سلام
دوست عزيز در انتخاب عنوان بيشتر دقت كنيد و از عنوانهاي مناسب براي ارسال موضوع استغاده كنيد
روي هاست شما json فعال هستش؟
هاست هاي رايگان با سيستمهاي مديريت محتوا مشكل دارند و بهتره از يك هاست معتبر استفاده كنيد
موفق باشيد
kianesfahan
01-09-2012, 04:33 PM
درود .
دوست عزیز هاست های رایگان مشکلات فراوانی دارند و اکثرا با جوملا سازگار نیستند .
بنده برای راهنمای بیشتر به شما پیغام خصوصی میدهم .
موفق باشید
nemati
01-26-2012, 09:35 AM
با سلام. من هم جوملا 1.5 نصب کردم مشکلی برام پیش نیومد اما وقتی اطلاعات پوشه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو حذف کردم و بعد جوملا 1.7.3 رو آپ کردم در همون مرحله اول مراحل نصب متوقف شد و همون دایره در حال گردش دیده میشه!
برای رفع مشکل و ادامه نصب چکاری باید انجام بدم؟
محمد محسنی
01-30-2012, 05:46 AM
سلام
روي هاست شما json فعال هستش؟
در ضمن در لوکال نصب میکنید یا در سایت؟
کنترل پنل سایت شما چیست؟
یک بار هم کلیه فایل ها را پاک و دوباره جایگزین کنید و سپس مشکل را بررسی نمایید.
یا حق.
P30Yaran
01-30-2012, 06:58 AM
سلام
دوست عزیز اینجور که شما میگید دایره درحال گردش هست می تونه مشکل از مرورگر اینترنتی شما باشه
از چه مرورگری استفاده می کنید؟
از یه مرورگر دیگه ای مثل موزیلا یا کروم استفاده کنید نتیجه رو اعلام کنید موفق باشید
rezaheidar
02-06-2012, 06:37 AM
منم همین مشکلو دارم زبان را که انتخواب میکنم دیگه هیچ تغییری نمیکنه تو همون صفحه میمونه
درضمن هاست من گیگفا هست وبرای تست میخوام از این هاست استفاده کنم
kianesfahan
02-06-2012, 06:41 AM
منم همین مشکلو دارم زبان را که انتخواب میکنم دیگه هیچ تغییری نمیکنه تو همون صفحه میمونه
با سلام
درود
دوست عزیز ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم .
هاست شما چیست ؟
با یک مرورگر دیگر تست کنید .
اگر باز مشکلی بود مطرح کنید . دوستان راهنمایی می کنند .
موفق باشید
camellia
02-08-2012, 05:59 AM
با سلام
پس از اجرای جوملا و انتخاب زبان یک دایره درحال گردش در صفحه ظاهر میشود که ساعتها ادامه دارد و به مرحله بعدی نمیرود چه کنم. روی Localhost نه روی سرور
درضمن mozilla , crome را هم تست کردم باز هم به همین شکل است. من از 5.4 joomla 1.7 and easyphp استفاده می کنم.
ممنون
محمد محسنی
02-08-2012, 06:05 AM
با سلام
همه دوستان مشکلی مشابه دارند
aria1032
camellia (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
rezaheidar (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
nemati (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
ولی هیچ کدام بعد از مطرح کردن سوال جواب دوستان را ندادند.
در ابتدا در صورتی که از هاست های رایگان استفاده میکنید مشکل از هاست شما میباشد و مطمئنا سازگاری لازم را ندارند
و در صورتی که در لوکال این مشکل رادارید برای رفع مشکل از wamp server 2.0i استفاده کنید که در حال حاظر سازگاری لازم را با جوملا دارد.
در صورتی موارد بالا را رعایت کردید و هنوز مشکل پا برجا بود در تاپیکی جداگانه مشکل خود را مطرح نمایید.
یا حق.
hataf
02-08-2012, 01:53 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سلام من از لنوکس پلسک استفاده می کنم و این اخطار رو میده به نظر شما علتش چش می تونه باشه دوستم میگه چون از <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> پرتکلتان استفاده می کنه چی کنم آیا راسته پلسک از لحاظ امنیتی جوملا رو نصب نمی کنه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
محمد محسنی
02-08-2012, 08:23 PM
با سلام
در صورتی موارد بالا را رعایت کردید و هنوز مشکل پا برجا بود در تاپیکی جداگانه مشکل خود را مطرح نمایید.
لطفا مشکل خود را در تاپیک دیگری مطرح کنید.
یا حق.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.