توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فوکا دانلود و فوکا گالری
m.hossein
01-09-2012, 09:30 PM
سلام. فوکا دانلود را نصب نموده ام با موفقیت اما در منوی کامپوننت ها نمی آوردش...نمی دانم چرا ؟؟؟ سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
فوکا گالری را نصب می نمایم این دو پیغام را می دهد
ایراد در ساخت منوی مدیریت
کامپوننت با موفقیت نصب شد
و در منو ها نمایش نمی دهدش...
برای فوکا دانلود هم همینطور است
سایت: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
چکار کنم؟؟؟
iMohammad
01-10-2012, 06:26 AM
میتونید به صورت دستی از مسیر زیر منو بسازید
منو - {نام منوی مورد نظر مثلا منوی اصلی} - ایجاد آیتم منو جدید
و در قسمت "نوع آیتم منو" با فشردن دکمه "انتخاب" فوکا گالری یا فوکا دانلود رو انتخاب کنید.
با تشکر
m.hossein
01-10-2012, 08:51 AM
سلام...دوست عزیز مشکل را اشتباه متوجه شدید.... من میگم در لیست کامپوننت ها، فوکا دانلود و فوکا گالری را نمی آورد که وارد محیط این کامپوننت ها شوم.... وقتی که افزونه را نصب می کنم...میگه کامپوننت با موفقیت نصب شد اما منوی مدیریت کامپوننت ساخته نمی شه... که وارد بخش مدیریت کامپوننت بشم .... اونکه شما می فرمایید ساختن منو در مدیریت منو ها هست که اونجا را بلدم و اسم کامپوننت در نوع آیتم منو هم هست....اما منوی مدیریت کامپوننت نیست در کامپوننتها که بتونم مدیریت کنم کامپوننت را .... ان شا الله تونسته باشم منظورمو بگم...متشکر
safajuy
01-10-2012, 10:52 AM
سلام
از فوكاي نسخه ي 1.7 استفاده مي كنيد؟
مسيري رو كه دوستمون گفتند رو تست كرديد؟ منوي فوكا وجود داشت؟
موفق باشيد
m.hossein
01-10-2012, 03:46 PM
سلام دوست گرامی...
از فوکا گالری نسخه
Version3.1.1
و فوکا دانلود نسخه
Version2.1.4
نسخه انگلیسی از خود سایت فوکا گرفتم....
وقتی تو منوها میرم، و انتخاب را میزنم، هم فوکا دانلود هم فوکا گالری هست...
دوست عزیز مشکل این است:
من وقتی این افزونه ها را نصب میکنم... پیغام میدهد که افزونه نصب شد.... اما یک پیغام دیگری هم می دهد که منوی مدیریت ساخته نشد....یعنی اسم این کامپوننت را در لیست کامپوننت ها نمی آورد تا بتوانم وارد مدیریت کامپوننت بشم.... اگر بخواهم وارد بخش مدیریت بشوم باید آدرسش را در مرورگر تایپ کنم مثلا
index.php?option=com_phocadownload
مشکل: منوی مدیریت کامپوننت ساخته نمی شود!!! چرا !!!!؟؟؟؟چکار کنم؟؟؟
safajuy
01-10-2012, 04:36 PM
اگر كامپوننت ساخته ميشه و مشكل فقط در همين حده مي تونيد بصورت دستي منو رو بسازيد
البته قبلش يه كار ديگه اي انجام بديد:
كامپوننت رو حذف كنيد
به phpmyadmin بريد
jos_phoca رو هر جا ديديد پاك كنيد
به jos_components بريد و ببينيد منويي مرتبط يا فوكا ساخته شده يا نه واگر ساخته شده بود پاك كنيد
موفق باشيد
m.hossein
01-10-2012, 08:13 PM
سلام.... کامپوننت ساخته میشه... منوی مدیریت کامپوننت ساخته نمیشه تا از طریق اون وارد محیط کامپوننت بشم... اینکه میفرمایید که به صورت دستی منو را بسازم ، منظور چی هست ؟؟؟ منظورتان منوی مدیریت کامپوننت هست(منویی که وارد محیط کامپوننت بشم در قسمت مدیریت سایت) ؟؟؟؟ چطور میتونم به صورت دستی این منو را بسازم ؟؟؟
m.hossein
01-13-2012, 12:27 PM
سلام... هر کاری می کنم منوی مدیریت فوکا دانلود و فوکا گالری ساخته نمیشه که بتونم وارد مدیریت این کامپوننت ها بشم ..چی کار کنم ؟!؟!؟متشکر
m.hossein
01-17-2012, 10:44 AM
سلام..میشه راهنمایی کنید چطور میتونم منوی مدیریت کامپوننت را در بخش مدیریت کامپوننت ها بیارم ؟؟؟متشکر
safajuy
01-17-2012, 12:32 PM
سلام
به phpmyadmin بريد
از منو با شناسه (ID) كه براي مديريت هست يك كپي بگيريد. فرضاً شناسه 16 كه مربوط به ارجاع يا redirect هستش
توي كپي اون اطلاعات مربوط به فكا رو بريزيد. فرضاً اسمش رو فوكا گالري بذاريد.
آدرسش رو هم اين آدرس قرار بديد
index.php?option=com_phocadownload
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.