PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال jform فارسی رو کی داره ؟

Alireza-Afshar
01-10-2012, 10:22 AM
با سلام
کسی jform کاملا فارسی رو داره ؟
من دارم همه چیش فارسی ولی متن سمت چب تکست باکس میفته .
اگر نداریئ لطفا یک کامپوننت خوب فارسی فرم ساز معرفی کنید .
با تشکر

safajuy
01-10-2012, 10:42 AM
سلام

اينفرم ساز ديگه منقضي شده

مي تونيد از ليست زير يك فرم ساز رو انتخاب كنيد:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

از رايگان ها مي تونيد از :

و تجاري ها هم:

توي اين فرم ها ترجمه اهميتي نداره و توي محيط كاربري ترجمه هاديده نميشه

موفق باشيد

Alireza-Afshar
01-10-2012, 02:39 PM
آقا واقعا مرسی.
از RSform استفاده کردم خیلی خوب بود.
ممنون

moovafeg
01-25-2012, 04:51 AM
سلام
rsform کدام لینکه ؟ همه این لینک ها خرابه

shmata
01-25-2012, 05:25 AM
rsform یک افزونه تجاریه . این هم لینکش (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> JzZm9ybXMiO30%3D) ولی افزونه های دوست عزیزمون آقای safajuy (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) معرفی کردن قابل استفاده است و هیچ مشکلی نداره

علیرضا
01-26-2012, 12:43 AM
سلام

RSform یه افزونه رایگان است که فقط برای جوملا 1.5 است. نسخه تجاری، RSForm.pro است که برای 1.5، 1.6، 1.7 و 2.5 می شه استفاده کرد.

یا علی