توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در حال بررسی افزونه نظرات جدید جی کامنت فارسی
سلام
من بسته K2 - JComments (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) برای نمایش اخرین نظرات میخواستم. اگر دوستی نسخه پارسی داشته باشه ممنون میشوم.
از لینک : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> قابل دانلود است اما متاسفانه ایمیلهای منو به عنوان اسپم! شناسایی کرده و اجاز عضویت تازه هم نمیده
در صورت امکان این فایل رو برای دانلود مجدد بارگزاری نمایید
با تشکر
safajuy
01-10-2012, 01:32 PM
سلام
فايل ضميمه شد
موفق باشيد
سلام
متاسفانه روی 15.25 که نصب میکنم خطا میده
آیا نسخه مشابهی وجود نداره ؟
سپاسگزارم
mersad
03-04-2012, 08:41 PM
دروود
چه ارری ؟!
متن ارر رو قرار بدید
شاد و سلامت در پناه ایزد
درود
Warning: require_once(/home/izehpres/public_html/components/com_k2/helpers/route.php) [function.require-once (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: failed to open stream: No such file or directory in /home/izehpres/public_html/modules/mod_k2_jcomments/helper.php on line 15
Fatal error: require_once() [function.require (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)]: Failed opening required '/home/izehpres/public_html/components/com_k2/helpers/route.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/izehpres/public_html/modules/mod_k2_jcomments/helper.php on line 15
سپاس
safajuy
03-05-2012, 04:28 PM
سلام
از چه نسخه اي استفاده مي كنيد؟(k2)
اين ماژول با نسخه ي k2 شما سازگاري داره؟
موفق باشيد
از JComments 2.2.0.2
و از بسته ای که این دوستمون دادند.
دقیقترشو نمیدونم.
:cry:
firoozmandan
03-09-2012, 07:59 PM
به نظر میاد کامپوننت k2 را نصب نکردید یا اگر نصب کردید فایلهای آن کامل نیست
این مورد را بررسی کنید
یا علی
جناب فیروزمندان
همین بسته پیوست همین تاپیک را نیز نصب کردم.
ممکنه بسته ای پیشنهاد بفرمایید.
متشکرم.
mersad
03-20-2012, 07:04 AM
به نظر میاد کامپوننت k2 را نصب نکردید یا اگر نصب کردید فایلهای آن کامل نیست
شما خود کامپوننت k2 نصب کردید ؟ بعد از نصب k2 این افزونه رو باید نصب کنید تا بتونید استفاده کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
اگر k2 رو نصب کنم که خودش هم نظرات داره و هم نمایش نظرات برتر و اخرین نظرات و ....
قبلا همین دوتا مورد بحث رو کنار هم نصب و کار گرفتم اما بعد از تحریم و حذف سایتها در بازسازی و گیوا با ارتقا به 1.5.25 دیگر خطا داد.
سپاس
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.