ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایش ماژول ها فقط در سایر صفحات

behzadsohrabpour
01-10-2012, 01:50 PM
سلام
من از دو قالب برای سایت استفاده میکنم یکی برای صفحه اول و یکی برای سایر صفحات ولی مشکل من اینجاست که میخوام یک سری از ماژول ها فقط در صفحه اول نشون داده بشن (خوب که این مشکلی نداره و میتونیم حلش کنیم )ولی مشکل من اینه که میخوام یک سری دیگه از ماژول ها به غیر از صفحه اصلی در تمام صفحات نشون داده بشن که این امر اتفاق نمیفته ممنون از لطف کسایی که جواب میدن.

shmata
01-10-2012, 01:57 PM
شما چه ماژولی رو میخواهید در تمام صفحات نمایش بدید که این مشکل پیش میاد ؟
وقتی نمایش در تمام صفحات رو انتخاب کنید باید در کل صفحات سایت نمایش بده

behzadsohrabpour
01-10-2012, 02:06 PM
من میخوام در تمام صفحات به جز صفحه اول نمایش بده

shmata
01-10-2012, 02:10 PM
شما براحتی در تنظیمات ماژول میتوانید همه صفحات بجز صفجه اول رو انتخاب کنید

behzadsohrabpour
01-10-2012, 02:16 PM
من این کار رو انجام میدم ولی نتیجه اونی نمیشه که ما قصد داریم و در پست ها نمایش نمیده در صفحاتی که لینک اونا موجود هست نمایش میده ولی در مطالب نمایش نمیده

shmata
01-10-2012, 02:22 PM
از نظر جوملا هر مطلبی (کامپوننت و ...) که در مدیریت منوها براش یک آیتم ایجاد شده یک صفحه است شما میتوانید یک منو ایجاد کنید ولی اونرو publish نکنید و در داخل اون
کلی آیتم ایجاد کنید

بعد در مدیریت ماژولها میتونید مشخص کنید که ماژول مورد نظر در اون صفحه نمایش داده شود یا خیر .

behzadsohrabpour
01-10-2012, 02:33 PM
من اینطوری تنظیم کردم و به نطرم هم میومد که باید نمایش بده ولی متاسفانه نشد .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

safajuy
01-10-2012, 02:43 PM
سلام

اگر اينجوري تنظيم كرديد بايد نمايش بده

البته قبلش مطمئن بشيد كه ماژول فعاله

موفق باشيد

behzadsohrabpour
01-10-2012, 02:50 PM
ممنون از لطف دوستان من تمام این ها رو انجام دادم و اینم نتیجه نشون نمیده
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

safajuy
01-10-2012, 02:52 PM
توي قالبتون موقعيت left تعريف شده؟

موفق باشيد

behzadsohrabpour
01-10-2012, 03:37 PM
بله تعریف شده توی توی لینک هایی که توی منو هست نمایش داده میشه ولی در بقیه صفحات نمایش داده نمیشه فقط در لینک های منو ها نمایش داده میشه

safajuy
01-10-2012, 03:42 PM
ماژول رو توي موقعيت ديگه اي بذاريد و نتيجه رو گزارش بديد

موفق باشيد

behzadsohrabpour
01-10-2012, 04:11 PM
تست کردم جالب هم اینه که وقتی توی یه لینک اختصاصی میزارم بازم توی قالب دوم نمایش نمیده
قالب دوم قالب پیش فرض هستش
میشه به اینم یه نگاهی بندازید؟<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
در ضمن با قالب های خود جوملا هم مشکل داره

behzadsohrabpour
01-10-2012, 08:08 PM
من تا حدودی متوجه قضیه شدم
نمی دونم چرا ماژول رو فقط به صفحاتی میشه اختصاص داد که آدرس اونها به صورت
index.php?option=com_content&view=section&id=2
شروع میشه میشه اختصاص داد یعنی اگه من دامنه رو وارد کنم کار نمیکنه

shmata
01-10-2012, 08:24 PM
دقت کنید که در css اندازه موقعیت آن ماژول رو به width , height خاصی محدود نکرده باشید که کوچکتر از موقعیت تون باشه .
در مورد اون لینکی که در پست قبلی گذاشتید index.php?option=com_content&view=section&id=2
جوملا برای اینکه بخواهد متوجه صفحات بشه Itemid منوها رو میخونه یعنی لینک تون باید به این صورت باشه

index.php?option=com_content&view=section&id=2&Itemid=XX

تا جوملا بفهمه این لینک به یک صفحه است که در مدیریت منوها آیتم اش موجوده
Itemid آیدی ایتم منو تونه

behzadsohrabpour
01-10-2012, 08:40 PM
نه به اندازه خاصی محدود نکردم
ممنون حالا اینو متوجه شدم چرا نمیاره ولی مشکلم همچنان باقی هست چون من میخوان به جز صفحه اول در تمام صفحات ماژول نمایش داده بشه کارم لنگ اینه
ولی این آیتم آیدی ها رو از کجا میتونم بفهمم(چون وقتی بدون آیتم آی دی مینویسم که بزور خودکار لینک ها هم اینطورین ماژول نمایش داده نمیشه

مهدی.
01-10-2012, 11:07 PM
سلام

یک راه حل برای اینچنین مواردی این هست که فایل default.html.php را در پوشه com_content در پوشه view و پوشه feature پیدا کنید و یک موقعیت ماژول مخصوص این قسمت غیر فعال کنید !

یا اینکه برای پوشه های دیگری که در view هستند یک موقعیت خاص تعریف کنید !

با این روش شما چه همه منوها را انتخاب کنید و چه منوی اصلی را انتخاب کنید موقعیت ماژول شما نمایش داده نمیشود !

البته راه حلهای ارائه شده هم شدنی هستند اما راهی که خدمتون گفتم کمی حرفه ای هست و میتونه به شما در برخی کارها نیز کمک بکنه !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

behzadsohrabpour
01-11-2012, 05:07 AM
ممنون دوستان ولی اگه به پست اول دقت کنید من از دو قالب استفاده میکنم که موقعیت ها شون با هم متفاوت است و میخوام برخی از ماژول ها در یک صفحه اول(قالب 1) نمایش داده بشن و کپی اون ماژول توی سایر صفحات (قالب دوم) توی یه موقعیت دیگه

behzadsohrabpour
01-11-2012, 05:39 AM
مهدی جان دست شما درد نکنه با این نظری که دادید ذهنم باز شد و یه ایده ای بهم دست داد که خوشبختانه جواب داد و مشکل من رو حل کرد
شاید به درد یک بخوره :
اول فایل templateDetails.xml رو از مسیر نصب قالبی که میخوایین ماژول در اون قالب همیشه نشون داده بشه رو باز کنید و نام مقعیتی رو که میخوایین همیشه نشون داده بشه رو بغییر بدید به یه چیز دیگه (مثلا من موقعیت left رو به myleft تغییر دادم ) .فایل رو ذخیره کنید و بیرون بیایید .
حالا فایل index.php همون قالب رو باز کنید و از موقعیت ها به دنبال موقعیت left بگردید و اون موقعیت رو نیز به myleft تغییر بدید و فایل رو ذخیره کنید .
حالا به قسمت مدیریت مازول برید و موقعیت ماژول رو به myleft تغییر بدید .
چون این موقعیت در قالب اول تعریف نشده در اون نمایش داده نمیشه ولی در قالب دوم چون این موقعیت وجود داره نمایش داده میشه .
ممنون از دوستان بابت پیگیری های سریعشون دمتون گرم .

مهدی.
01-11-2012, 07:10 PM
البته این موضوع در نسخه 1.7 اجرایی نمیشه !

اما با تعریف ماژول خاص در فایل ndex.php جوملا 1.7 میشه اینکار رو کرد :دی

هیچکس تنهاتر از خدا نیست