ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش تصویری نصب جوملا بر روی هاست و لوکال هاست

P30Yaran
01-11-2012, 05:19 AM
سلام به همه ی بچه های انجمن خوب جومـــلا فــارســی

در این تاپیک قصد دارم آموزش تصویری نصب جوملا بر روی هاست و لوکال هاست رو قرار بدم
(از مدیران میخوام تاپیک رو ویژه کنن)
برای اولین پست: آموزش نصب جوملا بر روی لوکال هاست رو براتون میزارم
(فیلم اختصصاصی برای جوملا فارسی ساختم;)- کپی برداری با ذکر منبع بلامانع می باشد)

حجم واقعی فیلم 250 مگ هست که با فشرده سازی 2.5 مگ شده و شما با هر نوع اینترنتی می تونید فایلها رو دریافت کنید.

*** امشب هم آموزش نصب جوملا بر روی هاست رو براتون همینجا میزارم

دانلود Xammp (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

دانلود آموزش نصب جوملا بر روی لوکال هاست (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

mersad
01-11-2012, 08:13 AM
دروود

دوست عزیز تمامی اموزش ها به صورت خیلی کامل تر در ویکی جوملا فارسی هست
شما همه دوستان میتونید استفاده کنید

نیازی به ساختن فایل exe نبود !

شاد و سلامت در پناه ایزد

P30Yaran
01-11-2012, 09:36 AM
سلام
من دیدم این آموزشها در ویکی پدیا هست اما باز هم دوستان با مشکل مواجه هستند !(یه جستجو کنید ببینید چند نفر درمورد نصب بر روی هاست یا لوکال هاست مشکل داشتند)
فایل پسوندش avi هست فشرده سازی کردم !
با این شرایط : اگه خواستید بگید تا آموزش نصب بر روی هاست رو بزارم

safajuy
01-11-2012, 12:30 PM
سلام

آموزش رو قرار بديد.

ممنون از زحماتتون

بعضي از كاربران با ويدئو راحت ترند و بعضي ها هم با تكست

موفق باشيد

P30Yaran
01-11-2012, 12:53 PM
چشم
من سعی می کنم تا آخر شب آمادش کنم!
اگه کسی آموزش درخواستی داشت بگه (اگه بلد باشم :d ) براش درست کنم و بزارم !
به امید اینکه همه به جمع ما جومـــلایی ها بپیوندند!

P30Yaran
01-11-2012, 10:39 PM
سلام
شرمنده که دیر شد !

آموزش ساختن دیتابیس در هاست :

حجم اصلی : 57 مگ با فشرده سازی : 600 کیلوبایت

دانلود آموزش ساختن دیتابیس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

آموزش تصویری نصب جوملا بر روی هاست ! (اختصاصی جومــلا فارسی)

حجم اصلی : 378 مگ - حجم فایل با فشرده سازی قوی : 3.8 مگ

دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

نظـــــر یادتون نره

اگه خواستید بگید تا براتون آموزش نصب بر روی هاست رایگان رو درست کنم و براتون بزارم!

مهدی.
01-11-2012, 11:18 PM
سلام

خیلی سپاسگذاریم از این فعالیت شما دوست عزیز.

اگر تمایل به این فعالیت دارید میتونیم برای شما بخشی را ایجاد کنیم که بتونید فیلمهای آموزشی خودتون رو در اون قرار بدید. اگر تمایل به این فعالیت دارید لطفاً با ایمیل info (at) joomlafarsi.com مکاتبه فرمایید تا مراحل آن طی شود.

برای آموزش هم متن لازم هست و هم تصویر. آموزشها را نیز میتوانیم بصورت فایل mpg در سایت قرار دهیم که کاربران بتوانند آنلاین مشاهده کنند و همچنین موارد کپی رایت آنرا نیز رعایت کنند ! انتشار فایل بصورت دانلودی یعنی حقوق آن فایل ... ! به هر حال در صورت تمایل به همکاری در بخش آموزش جوملا فارسی خوشحال میشویم از تجربیات شما دوست عزیز استفاده کنیم.

در گذشته هم یکی از دوستان در تیم مامبولرن اینچنین آموزشهایی را برای مامبو منتشر کردند.

برای فشرده تر شدن آموزشها هم من پیشنهاداتی دارم که بعداً به شما عرض خواهم کرد.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

P30Yaran
01-12-2012, 10:20 PM
سلام به همه بچه های انجمن
در این ساعت آموزش نحوه چیدمان صفحه اصلی - توضیح کلی درمورد بخش و مجموعه و ساختن آنها - ارسال مطلب در سایت و بخشها رو براتون آماده کردم
حجم اصلی فایل 444مگ هست - حجم فایل فشرده 2.8 مگ هست

دانلود
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> mataleb.exe)
نظر تون در مورد آموزشها چیه؟
اگه خوب نیست ادامه ندم!

poonoodi
01-14-2012, 08:48 AM
دوست عزیز
تکنیک فشرده سازی شما برام جالبتر از آموزش های خوبتون است
میشه تکنیک فشرده سازیتون رو در اینجا یا یک تاپیک مستقل یا پیام خصوصی بگین

من 7z رو دارم ولی اینکارو نمیکنه !

متشکرم

P30Yaran
01-15-2012, 06:00 AM
چشم بعد یه تاپیک میزنم و فیلم آموزششیش رو براتون میزارم (اما تا شب باید صبر کنید چون الان باید برم جایی برگشتم آموزشش رو میسازم براتون و بهتون خبر میدم)

kianesfahan
01-15-2012, 06:35 AM
درود

دوست عزیز لطفا تکنیک فشرده سازی را به صورت عمومی منتشر کنید . مطمنا به کار بقیه دوستان هم می آبد .

موفق باشید

P30Yaran
01-16-2012, 06:16 AM
سلام
آموزش رو ساختم و در یک تاپیک قرار دادم

لینک تاپیک
(<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

mehrdad22
02-19-2012, 09:20 AM
سلام
مرسی واقعا ممنونم ، من تازه دارم دانلود میکنم، ولی اگه لطف کنید و هاست رایگان رو هم یه توضیح بدید واقعا ممنون میشم

مرسی از آموزشهاتون و اینکه وقت میزارید امیدوارم موفق باشید

mehrdad22
02-19-2012, 04:59 PM
من فایلها رو دیدم، واقعا عالی بود ممنونم

فقط یه خواهش دیگه دارم، میشه طریقه اکسپورت کردن دیتابیس در لوکال، بااستفاده از xamp یا wamp server رو هم قرار بدید ؟؟؟

باز هم ممنون

P30Yaran
02-21-2012, 03:28 AM
سلام
چشم اونم تا آخر امشب میزارم ( آموزش انتقال از لوکال به هاست):d
موفق باشید

firoozmandan
02-21-2012, 05:43 AM
سلام
آموزش زیر را مطالعه کنید :

آموزش: انتقال سایت جوملایی، تهیه پشتیبان و وارد کردن دیتابیس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D9%82%D8%A7%D9%84_%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA_%D8%AC %D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%8C_%D8%AA% D9%87%DB%8C%D9%87_%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D 8%A7%D9%86_%D9%88_%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF_%DA%A9% D8%B1%D8%AF%D9%86_%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D B%8C%D8%B3)

یا علی

mehrdad22
02-22-2012, 06:02 PM
سلام
آموزش زیر را مطالعه کنید :

آموزش: انتقال سایت جوملایی، تهیه پشتیبان و وارد کردن دیتابیس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D9%82%D8%A7%D9%84_%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA_%D8%AC %D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%8C_%D8%AA% D9%87%DB%8C%D9%87_%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D 8%A7%D9%86_%D9%88_%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF_%DA%A9% D8%B1%D8%AF%D9%86_%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D B%8C%D8%B3)

یا علی

سلام
ممنونم ، من این آموزشها رو خوندم ولی خیلی وقته به یه مشکلی برخوردم که دیتابیسم ایمپورت نمیشد، ولی جناب P30YARAN عزیز کمکم کردن و کاری کردن که دیتابیسم ایمپورت شد، حالا منظورم از آموزش اون بود.

جناب P30Yaran منتظرم آموزش ها هستم

با تشکر فراوان از زحماتی که میکشید

P30Yaran
02-22-2012, 09:05 PM
سلام
ممنونم ، من این آموزشها رو خوندم ولی خیلی وقته به یه مشکلی برخوردم که دیتابیسم ایمپورت نمیشد، ولی جناب P30YARAN عزیز کمکم کردن و کاری کردن که دیتابیسم ایمپورت شد، حالا منظورم از آموزش اون بود.

جناب P30Yaran منتظرم آموزش ها هستم

با تشکر فراوان از زحماتی که میکشید

سلام
من گفتم چون جناب آقای فیروزمندان لینک آموزش دادند ، پس دیگه نیازی به ساخت فیلم نیست !
چشم من سعی خودم رو می کنم هر چی زودتر براتون آماده کنم (همین امروز و فردا)
موفق باشید

P30Yaran
02-23-2012, 07:43 PM
سلام به همه کاربران جومــلا فارسی
تقدیم به دوست خوبم آقا مهــرداد
این آموزش بکاپ گرفتن از دیتابیس و ایمپورت کردن دیتابیس هست (همون کاری که روی دیتابیس شما انجام دادم)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
فقط یه نکته : اگه آموزش رو انجام دادید و مشکلتون حل نشد (من آموزش رو طبق کارهایی که برای شما انجام دادم ساختم) کارهای زیر رو انجام بدید!
در موقع Export یا استخراج دیتابیس گزینه sql compatibility mode = MYSQL40 قرار بدید (توی آموزش روش زوم شده)
و در موقع Import کردن دیتابیس گزینه sql compatibility mode = MYSQL40 قرار دهید (توی آموزش روش زوم شده)
مشکلی بود بگید در خدمتم!
موفق و پیروز باشید

egm1176
03-17-2012, 04:33 PM
آموزش نصب روی هاست رایگان چی شد ؟؟ :)

P30Yaran
03-17-2012, 04:56 PM
سلام
قول تهیه کردن آموزش نصب بر روی هاست رایگان رو ویژه عید (اگه خدا بخواد) به بچه های تیم جوملا فارسی میدم
سعی می کنم روز عید بزارم توی سایت(عیدی ما به کاربران جوملا فارسی:d)
اگه نشد حساب بد قولی نکنید ، چون عیده و .... ولی تا 15 فروردین 100% قرار میدم
پیشاپیش عید همه مبارک ! آرزوی سالی خوب و خوش برای همه شما رو دارم
موفق و پیروز باشید

salamashk
04-17-2012, 11:38 AM
آقا پس آموزش هاست رایگان چی شد؟ما همچنان منتظریم آخه

kianesfahan
04-17-2012, 03:58 PM
درود .

متاسفانه دوست عزیزمان P30Yaran (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) در حال خاضر قادر به حضور در انجمن نیستند .

شما قصد دارید در چه هاستی جوملا نصب کنید ؟

فیلم های آموزشی را مشاهده کرده اید ؟

معمولا هاست های رایگان اموزش نصب سیستم را دارند .

موفق باشید .

salamashk
04-17-2012, 06:17 PM
من یا هاسن رایگان گرفتم از gigro که این امکاناتو میده خودش نصب اتوماتیک جوملا رو داره ورژنشم 1.7.3 هستش ولی اشکال داره درست کار نمی کنه میخواستم راهنماییم کنید.

امکانات gigro:
- 10گیگابایت فضای وب
- 100 گیگابایت پهنای باند ماهیانه
- 5 عدد حساب وب ایمیل ( مانند : mail@you.gigro.ir )
- بدون هیچگونه تبلیغات
- نصب کننده خودکار سیستم های: مدیریت محتوا ، انجمن ساز و گالری ساز
- امکان اتصال دامنه
- و . . .

kianesfahan
04-17-2012, 06:39 PM
درود .

دوست عزیز اول از همه که هاست های رایگان برای راه اندازی وب سایت توصیه نمیشوند و مشکلات مربوط به خود را دارند .

بنده از این نوع هاست رایگان تا به حال استفاده نکردم . اما شما جوملا مد نظر خود را دانلود و در هاست اپ کنید و از حات زیپ خارج کنید .

یک پایگاه داده ایجاد کنید و مراحل نصب را طی کنید .

اگر به مشکل بخورد کردید تایپیک جدید ایجاد کنید تا راهنمایی کنیم .

موفق باشید .

salamashk
04-17-2012, 08:29 PM
سلام.
خسته نباشید.
من جوملا رو آپ کردم و پایگاه داده هم ساختم فقط مراحل نصب رو نمی دونم میشه برام توضیح بدین.

torghoundy
04-17-2012, 09:35 PM
سلام.
خسته نباشید.
من جوملا رو آپ کردم و پایگاه داده هم ساختم فقط مراحل نصب رو نمی دونم میشه برام توضیح بدین.
سلام
دوست عزیز لطفاً قبل از هرگاری قوانین انجمن رو مطالعه بفرمایید.
قبل از مطرح کردن سوال لطفاٌ در انجمن و ویکی جوملا فارسی جستجو بفرمایید.
سعی کنید سوالتون رو در بخش مناسب و مربوط به خودش مطرح کنید.
برای ورود به نصب کننده جوملا باید آدرس سایت خودتون رو در مرورگر وارد کنید.
موفق باشید.

index.mailbox
04-17-2012, 09:39 PM
مراحل نصب رو که شما میبینید، درسته؟
آموزش نصب جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88&search=%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4+%D9%86%D8%B5 %D8%A8+%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7&fulltext=%D8%AC%D8%B3%D8%AA%D8%AC%D9%88+%DA%A9%D9% 86)
من هیچ وقت روی هاست رایگان نصب نکردم. چون تجربه بیهوده ایی داره. خرید یه هاست کوچولو پیشنهاد میشه تازه گرانتی بازپرداخت پول دارن یا روی لوکال نصب کنید. نرم افزار هایی مثل wamp server.

salamashk
04-18-2012, 11:40 AM
خیلی خیلی عذر می خوام میدونم اینجا جاش نیست ولی به عنوان سوال آخر می پرسم من همه مراحل رو رفتم ولی الان هنگام نصب جوملا روی هاست وقتی به مرحله پایگاه داده میرسم این خطا رو میده Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL من تمام اطلاعات رو درست میدم ولی نمیدونم چرا این خطا رو میده.

index.mailbox
04-18-2012, 12:56 PM
مثلا میتونه آدرس localhost ی که وارد میکی ایراد داشته باشه (معمولاً localhost هست)!. هاست رایگان هست دیگه!.
wamp server 2.2 رو دانلود و نصب کن خیلی کاربرد داره واست، همه دوستان اول سایت رو روی لوکال میسازن بعد انتقالش میدن به سرور.

salamashk
04-18-2012, 01:52 PM
با نرم افزار Xammp (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) روی لوکال هاست نصب کردم وقتی جوملا رو روی هاست نصب می کنی خطا میده هنگام انتقالم حتما خطا میده دیگه!

poonoodi
04-18-2012, 03:07 PM
سلام

از ومپ سرور 2.0i استفاده کنید کمتر به مشکل میخورید

ممکنه انتقال به یک هاست رایگان مشل و همرا با خطا و ... باشه اما به هاست های تجاری این مشکل وجود نداره و اگر هم باشه هاست شما باید پاسخگو باشه

ضمنا طریقه نصب جوملا بر روی هاست های رایگان تقریبا مشابه است چون اکثرا از ویستا پنل استفاده میکنند

موفق باشید

torghoundy
04-18-2012, 04:55 PM
خیلی خیلی عذر می خوام میدونم اینجا جاش نیست ولی به عنوان سوال آخر می پرسم من همه مراحل رو رفتم ولی الان هنگام نصب جوملا روی هاست وقتی به مرحله پایگاه داده میرسم این خطا رو میده Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL من تمام اطلاعات رو درست میدم ولی نمیدونم چرا این خطا رو میده.
سلام
اگر از ویستا پنل استفاده کنید باید به جای localhost چیز دیگه ای وارد کنید.
آموزش نصب در هاست های رایگان در دانشنامه جوملا فارسی موجود هست.

Seyed Mohsen
04-22-2012, 01:20 PM

در این تاپیک قصد دارم آموزش تصویری نصب جوملا بر روی هاست و لوکال هاست رو قرار بدم
(فیلم اختصصاصی برای جوملا فارسی ساختم;)- کپی برداری با ذکر منبع بلامانع می باشد)

حجم واقعی فیلم 250 مگ هست که با فشرده سازی 2.5 مگ شده و شما با هر نوع اینترنتی می تونید فایلها رو دریافت کنید.

دانلود Xammp (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

دانلود آموزش نصب جوملا بر روی لوکال هاست (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
دوست عزیز خدا خیرتون بده...
من دنبال یه راه نصب ساده در گوگل بودم که تاپیک شما رو پیدا کردم.
خواستم از طرف خودم تشکر کرده باشم.
در ضمن منتظر دیگر آموزشهاتون هستم.
اینجور که پیگیری کردم گویا کم پیدا شدین...:confused:

kianesfahan
04-22-2012, 06:25 PM
درود .

دوست عزیز Seyed Mohsen (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم .

در ارتباطی که با دوست خوبمP30Yaran (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) داشتم متاسفانه ایشان قادر به حضور در انجمن ندارند .

شما هر مشکلی که دارید در انجمن مطرح کنید بنده و دوستان در خدمت شما هستیم ..

موفق باشید .

sinahami
07-19-2012, 05:48 AM
سلام من میخواهم از هاست های رایگانی که از سایت xzn.ir منتشر میشود استفاده کنم اما هر کاری که میکنم جوملا 2.5 نصب نمیشه !

میخواستم خواهش کنم در صورت امکان این آموزش رو هم بزارید !

P30Yaran
07-19-2012, 06:18 AM
سلام من میخواهم از هاست های رایگانی که از سایت xzn.ir منتشر میشود استفاده کنم اما هر کاری که میکنم جوملا 2.5 نصب نمیشه !

میخواستم خواهش کنم در صورت امکان این آموزش رو هم بزارید !

سلام
لطفا مشکلتون رو در یک تاپیک دیگر مطرح کنید تا پاسخ بدیم!
در مورد آموزش هم من تا یکی دو روز دیگه میزارم !
موفق باشید

P30Yaran
07-19-2012, 09:08 AM
سلام
بالاخره آموزش نصب جوملا بر روی هاست رایگان هم تهیه شد !
دوستان می تونید آموزش رو از طریق لینک زیر دانلود کنید
حجم فایل اصلی : 270 مگابایت
حجم فایل فشرده شده : 5.47 مگابایت
دانلود فایل فشرده : ( یکی از دو لینک زیر رو دانلود کنید)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

موفق و پیروز باشید

mmsbb
07-28-2012, 08:38 AM
مشكل در نصب جوملا روي localhost
سلام
موقع نصب جوملا روي لوكال هاست بعد از وارد كردن نام سايت و ايميل و پسورد وقتي وارد مرحله بعد مي شم با اين خطا مواجه ميشم

Fatal error: Call to undefined function memory_get_usage() in D:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 85

در ضمن من از easyphp استفاده مي كنم
ممنون ميشك كسي بتونه كمكم كنه

meysan
08-03-2012, 05:24 PM
سلام! واقعا ببخشید، منم یه کاربر تازه کار جوملا هستم!
یه سوالی داشتم شبیه سوال sinahadi عزیز. منم دقیقا توی همون سایت میزبان xzn و در مراحل نصب جوملا فارسی در مرحله 4 با اینکه تمام گزینه ها رو (به نظر خودم) درست وارد میکنم پیام خطای عدم اتصال به دیتابیس رو دریافت میکنم! شاید نظر من اشتباهه! میشه راهنمائیم کنین؟!
یه دنیا ممنون بچه ها... و یه تشکر ویژه از P30Yaran که اینطور با سخاوت اطلاعاتشون رو در اختیار دیگرون قرار میدن.

P30Yaran
08-03-2012, 05:35 PM
سلام
دوست عزیز
اگر طبق فیلم پیش برید و اطلاعات رو وارد نمایید ، نباید با این خطا روبرو شوید !
تنها راه فهمیدن مشکل شما بررسی اطلاعات هست که مدیران اجازه دریافت اطلاعات شما رو دارند و کاربران نمی تونن اطلاعات هاست رو بگیرند و چک کنند (طبق قانون 19 انجمن)
به این نکته هم توجه کنید که به جای Hostname : localhost در هاست رایگان باید Mysql.xzn.ir رو وارد نمایید !
متأسفانه کمک دیگری به جز تهیه این فیلم از دستم بر نمیاد!
لطفا فیلم رو با دقت مشاهده و طبق فیلم ، اطلاعات رو وارد نمایید!
موفق باشید

meysan
08-04-2012, 03:16 PM
سلام به دوست عزیزم P30Yaran! خیلی خیلی خیلی... ممنون از راهنمائیتون. واقعا کارم رو راه انداختین. خدا هر چی میخوای تو این ماه رمضونی بهت بده!:thanks:

meysan
08-06-2012, 10:34 AM
سلام آقای P30Yaran عزیز! ببخشید، من آماتور بازم درخواستی دارم ازتون! خیلی خیلی ممنون میشم اگه راهنمائیم کنید که چطور وارد صفحه مدیریت جوملا بشم(گفتم که من خیلی آماتورم)! چون قصد داشتم که تم جدیدی رو نصب کنم و آموزشش رو هم توی این لینک (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> _%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D9%8 8%D9%85%D9%84%D8%A7_2.5_%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D B%8C) گیر آوردم ولی درست در اول این آموزش گفته که وارد مدیریت جوملا میشیم که من نمیدونم چطور باید وارد این صفحه بشم! لطف میکنید اگه لینک مورد نظر رو ببینید و برای سوالم راهنمائیم کنید!
بازم خیلی خیلی ممنون، میدونم خیلی رو دارم!:g:

meysan
08-06-2012, 11:28 AM
البته اینو میدونم که باید آخر آدرس سایتم administrator/ رو بنویسم، این کار رو هم میکنم ولی به صفحه نخست مدیریت جوملا(همونجائی که یوزر و پسوورد میخواد) نمیره! بذار یه جور دیگه سوالم رو مطرح کنم: من تم جوملا 2.5 ابتدائی وبسایتم رو با سایت ساز خود میزبان تغییر دادم آیا ممکنه بخاطر این باشه؟ اگر هم بخاطر همینه، چطوری به اون تم پیشفرض برگردم؟
خیلی ممنون میشم راهنمائیم کنید!

kianesfahan
08-06-2012, 11:37 AM
با سلام .

دوست عزیز تنها راه ورود به مدیریت وب سایت های جوملا ادرس sitename.com/administrator میباشد .

شما چه طوری تم میزبان قرار ده اید ؟

ادرس سایت خود را درج کنید تا بتوانیم راهنمایی کنیم .

موفق باشید .

mohteb
08-06-2012, 03:40 PM
سلام

ممنون آقای ؟؟؟؟؟؟؟ پی سی یاران

اما ...........................................

اما من نمیتونم جوملا 2.5.6 رو روی هاست cpanel نصب کنم

یعنی در واقع اون cpanel آموزشی شما با cpanel من فرق میکنه

من یک هاست رایگان دارم در سایت zgig.ir

لطفا کمکم کنید

انشاالله خدا هر چی میخواهید بهتون بده
و
انشالله خدا همه رو در ماه رمضان هدایت کنه

mohteb
08-06-2012, 06:29 PM
لینک خرابه .

لینک دانلود آموزش جوملا رو یهاست رایگان خرابه

P30Yaran
08-07-2012, 04:02 PM
سلام
بنا بر درخواست کاربران عزیز ، فایل آموزش نصب جوملا بر روی هاست رایگان رو در یک سرور دیگر آپلود کردم
دانلود فیلم آموزشی :
نرم افزار جهت خارج کردن فایل فشرده :
7zip :
winrar :
موفق و پیروز باشید

meysan
08-07-2012, 05:21 PM
سلام و خیلی خیلی ممنون Kianesfahan عزیز! اول بگم که خیلی ممنون که پاسخ دادید و دوم اینکه اشکالم همون بود که خودم فکر میکردم و توی پستم هم گفتم، اکانتم رو به حالت اولیه برگردوندم و دوباره جوملا رو بارگذاری کردم و حالا به مدیریت سایتم دسترسی دارم!
در مورد اون هم که گفتید چطوری از تم های خود میزبان استفاده کردم، این xzn یک بخش سایت ساز داره که یه سری تم ساده و البته مزخرف اونجا هست، از اونا استفاده کردم ولی نمیدونستم چطوری باید حذفشون کنم، بالاخره مجبور شدم اکانتم رو Reload کنم.
بازم خیلی خیلی ممنون! اگه سوال دیگه ای داشتم ازتون میپرسم. در ضمن خیلی از فروماتون استفاده کردم، واقعا فروم های فعالی دارید! Congrats guy!:clap:

meysan
08-12-2012, 11:53 AM
سلام بچه ها! دلتون نگیره من بازم سوال دارم.
من یکی دو تا تم از سایت takwd.ir (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) دانلود کردم(هم فارسی و هم انگلیسی)، بعدش رفتم توی مدیریت جوملا و به صفحه مدیریت افزونه ها: نصب و در قسمت بارگذاری فایل بسته نصبی فایل دانلود شدم رو از روی هارد دیسکم انتخاب کردم، ولی وقتی روی گزینه بارگذاری&نصب کلیک میکنم با پیام This webpage is not available مرورگر روبرو میشم! نمیدونم مشکل چیه(چه حرف چرتی زدم، خب چون نمیدونم ازتون کمک خواستم دیگه). چند بار هم این رو امتحان کردم. حتی فایل دانلود شدم رو روی هاردم Extract کردم و بعد فایل zip موجود توی فولدر themplate رو خواستم بارگذاری کنم که باز هم نشد. میدونم یه جای کارم ایراد داره، ولی نمیدونم کجا. یه دنیا ممنون میشم اگه کمکم کنید!
یه چیز دیگه: میخواستم بدونم که به وسیله wampserver 2.1 میشه تمم رو آپلود کنم و ازش با جوملا استفاده کنم؟ اگه اینکار ممکنه میشه آموزش بدین چطور باید این کار رو بکنم؟!
So thanks guys ;)

moj65
08-12-2012, 03:02 PM

آموزش نصب جوملا بر روی هاست را نمی توان دانلود کرد

لطفا دباره اپلود کنید

P30Yaran
08-12-2012, 03:22 PM
سلام
دوست عزیز لینک تست شد و سالمه (لینک روی سایت خودمه و مشکلی نداره)
موفق باشید

P30Yaran
08-12-2012, 03:28 PM
سلام بچه ها! دلتون نگیره من بازم سوال دارم.
من یکی دو تا تم از سایت takwd.ir (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) دانلود کردم(هم فارسی و هم انگلیسی)، بعدش رفتم توی مدیریت جوملا و به صفحه مدیریت افزونه ها: نصب و در قسمت بارگذاری فایل بسته نصبی فایل دانلود شدم رو از روی هارد دیسکم انتخاب کردم، ولی وقتی روی گزینه بارگذاری&نصب کلیک میکنم با پیام This webpage is not available مرورگر روبرو میشم! نمیدونم مشکل چیه(چه حرف چرتی زدم، خب چون نمیدونم ازتون کمک خواستم دیگه). چند بار هم این رو امتحان کردم. حتی فایل دانلود شدم رو روی هاردم Extract کردم و بعد فایل zip موجود توی فولدر themplate رو خواستم بارگذاری کنم که باز هم نشد. میدونم یه جای کارم ایراد داره، ولی نمیدونم کجا. یه دنیا ممنون میشم اگه کمکم کنید!
یه چیز دیگه: میخواستم بدونم که به وسیله wampserver 2.1 میشه تمم رو آپلود کنم و ازش با جوملا استفاده کنم؟ اگه اینکار ممکنه میشه آموزش بدین چطور باید این کار رو بکنم؟!
So thanks guys ;)
سلام
دوست عزیز 2 نکته رو باید بهتون یاداور بشم !
1- طبق قوانین سایت : سوالات و مشکلاتی که با موضوعات تاپیک متفاوت هست باید در تاپیک دیگری پرسیده شود تا پاسخ دهیم!
2- بازم طبق قوانین : قرار دادن لینک خارجی ممنوع می باشد ! در صورت امکان آدرس دمو از سایت اصلی قالب رو قرار بدید !

در مورد سوالتون :
1- اکثر قالبها نال هستند ( این قالب ها تجاری هستند و باید خریداری شود )
2- شاید بسته Qick star رو نصب می کنید ! این بسته ها باید به صورت عادی مثل نصب جوملا ، نصب بشن نه از طریق مدیریت افزونه ها !
حجم فایل قالب اکثرا 2-3 مگ بیشتر نیست برای اینکه بفهمید Qick star هست یا نه معمولا Qick star ها 10 مگ به بالا حجم دارند و شامل هسته جوملا ، ماژولها ، کامپوننت ها و ... می باشند!
موفق و پیروز باشید

moj65
08-27-2012, 12:54 PM
سلام
دوست عزیز لینک تست شد و سالمه (لینک روی سایت خودمه و مشکلی نداره)
موفق باشید

من چند روز سعی کردم دانلود کنم باز نشد
خواهشا دوباره اموزش نصب روی هاست را در سایت دیگری اپلود کنید

WebStarBushehr
08-29-2012, 12:05 PM
سلام. من joomla 1.5 روی هاست رایگان GIGFA نصب کردم اما بعد از وارد کردن اطلاعات بانک اطلاعاتی پیغام زیر رو میده. لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم.
قبلا PHPNukeنصب کرده بودم مشکلی نداشت. این یه پروژه واسه ترم تابستونه. ممنون میشم کمک کنید.

متن خطا :
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 29 SQL=CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid` int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `description` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `sticky` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `ordering` INTEGER NOT NULL DEFAULT 0, `publish_up` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `tags` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `params` TEXT NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`bid`), KEY `viewbanner` (`showBanner`), INDEX `idx_banner_catid`(`catid`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`

jakl_dad
09-02-2012, 06:08 PM
سلام
شرمنده که دیر شد !

دانلود آموزش ساختن دیتابیس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> db.exe)

دانلود (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

نظـــــر یادتون نره

اگه خواستید بگید تا براتون آموزش نصب بر روی هاست رایگان رو درست کنم و براتون بزارم!

با سلام من اون فایب index.phpرو روی هاست وقتی کیلیک میکنم یه صفحه میادو یه چنتا نوشته روش هست اونی که برای شما میادو نصب میخواد شه نمیاد چی کار باید بکنم؟؟

poonoodi
09-02-2012, 07:46 PM
سلام. من joomla 1.5 روی هاست رایگان GIGFA نصب کردم اما بعد از وارد کردن اطلاعات بانک اطلاعاتی پیغام زیر رو میده. لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم.
قبلا PHPNukeنصب کرده بودم مشکلی نداشت. این یه پروژه واسه ترم تابستونه. ممنون میشم کمک کنید.

متن خطا :
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 29 SQL=CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid` int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `description` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `sticky` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `ordering` INTEGER NOT NULL DEFAULT 0, `publish_up` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `tags` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `params` TEXT NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`bid`), KEY `viewbanner` (`showBanner`), INDEX `idx_banner_catid`(`catid`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`

از ادرس ذیل میتونید اموزشهای تصویری لازم برای نصب جوملا بر روی هاست رایگان گیگفا استفاده کنید
ضمنا این اموزش ها برای نصب جوملا بر روی سایر میزبان های رایگان که ویستا پنل در اختیار کاربران میزارن خیلی مفید و اموزنده است

مهدی.
09-03-2012, 01:40 AM

متن خطا :

سلام

مشکل خود را با استفاده از مطالعه تاپیک بالا دنبال کنید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

amin_msd
09-09-2012, 10:26 PM
سلام
من پوشه فایل های سایتم در لوکال را به zip تبدیل کردم و همین طور از دیتابیس هم بک آپ گرفتم و در هاست دیتابیس را وارد کردم می خواستم بدونم برای اینکه روی هاست سایت رو آپلود کنم باید فایل zip اصلی (یعنی فایلی که هنوز در لوکال نصب نشده و پوشه instalation رو توش حذف نکردم ) را آپلود کنم یا همون فایل زیپی که خودم تهیه کردمو باید آپلود کنم؟؟

مهدی.
09-09-2012, 10:39 PM
سلام

همان فایل زیپی که از لوکال تهیه کردید را باید منتقل کنید ! تنها باید اطلاعات موجود در فایل configuration.php را ویرایش کنید.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

amin_msd
09-09-2012, 10:45 PM
همین کارو کردم ولی نمیدونم کدوم قسمت های فایل
configuration.php را باید تغییر بدم!!!

host
user
password
dp
اینارو تغییر دادم ولی بازم سایت را باز نکرد!!!!
حتی logs و tmp رو هم تغییر دادم به صورت زیر تغییر دادم ولی بازم فایده نداشت
root (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) /public_html (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) /hemi18 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) /tmp
root (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) /public_html (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) /hemi18 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) /logs

مهدی.
09-09-2012, 11:03 PM
چه خطایی میده ؟

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

amin_msd
09-09-2012, 11:06 PM
هیچ خطایی نمیده. اصلا سایت رو باز نمیکنه!! میگه همچین آدرسی وجود نداره!

مهدی.
09-09-2012, 11:08 PM
احیاناً هاست رایگان نیستید!؟!؟

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

amin_msd
09-09-2012, 11:15 PM
چرا از هاست yourgig استفاده میکنم. :) ولی فک نکنم بخاطر رایگان بودنش باشه !!

مهدی.
09-09-2012, 11:21 PM
آدرس سایتتان چیست ؟
فایلهای جوملا را در چه مسیری دقیقاً قرار دادید ؟

ترجیحاً با عکس توضیح بدید!

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

amin_msd
09-09-2012, 11:34 PM
من از فایل های داخل پوشه، زیپ تهیه نکرده بودم و از خود پوشه، زیپ تهیه کرده بودم فک کنم مشکل همین بوده الان دارم دوباره سایتو آپ میکنم ببینم درست میشه...

amin_msd
09-11-2012, 07:09 PM
آقا درست شد فک کنم هاست قاطی کرده بود. یه روز که ازش گذشت درست شد :)
من وقتی می خواستم از قسمت فایل منیجر فایل زیپ را آپلود کنم تا 10% میرفت بعد کنسل میشد!!! فایل زیپ رو با import website آپلود کردم که فایل ها آپلود شدن :)
آدرس سایت من: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
آدرس ها به صورت زیر بودن:
public $log_path = '/home/u827118263/logs';
public $tmp_path = '/home/u827118263/tmp';

MohammadHossein
11-25-2012, 07:03 PM
سلام
من جوملا 2.5.7 رو از همین سایت دانلود کردم...
میخوام روی لوکال نصب کنم...
وقتی میرم تو پوشه installation و فایل index.html رو باز میکنم یه صفحه میاد که کنارش عکس امیرکبیر هم هست!
نصب جوملا رو از توی صفحه که میزنم میره تو یه صفحه که در هم بر هم نوشته:
10) && !file_exists(JPATH_INSTALLATION.'/index.php')) { header('Location: ../index.php'); exit(); } // // Joomla system startup. // // Bootstrap the Joomla Framework. require_once JPATH_LIBRARIES.'/import.php'; // Force library to be in JError legacy mode JError::$legacy = true; // Botstrap the CMS libraries. require_once JPATH_LIBRARIES.'/cms.php'; // Joomla library imports. jimport('joomla.database.table'); jimport('joomla.environment.uri'); jimport('joomla.utilities.utility'); jimport('joomla.utilities.arrayhelper'); // Create the application object. $app = JFactory::getApplication('installation'); // Initialise the application. $app->initialise(); // Render the document. $app->render(); // Return the response. echo $app;

کجای کارم اشتباهه؟
یه راهنمایی میدین؟

راستی فیلم هم دانلود نمیشه!

ممنون:rose:

P30Yaran
11-25-2012, 07:09 PM
سلام
متأسفانه آموزشها بر روی هاستم پاک شده و آموزشها مربوط به خیلی وقت پیش هست و تو سیستم ندارم !
ممنون میشم از دوستان اگه فایل آموزش هایی رو که ساختم رو اگه قبلا دانلود کردندجهت استفاده دوستان آپلود کنند!
از چی استفاده می کنی؟ xampp-easy php , ...
ورژنش رو هم بیان کنید !
در صورت امکان از xampp 1.7.3 استفاده کنید !
موفق باشید

MohammadHossein
11-25-2012, 10:59 PM
سلام
متأسفانه آموزشها بر روی هاستم پاک شده و آموزشها مربوط به خیلی وقت پیش هست و تو سیستم ندارم !
ممنون میشم از دوستان اگه فایل آموزش هایی رو که ساختم رو اگه قبلا دانلود کردندجهت استفاده دوستان آپلود کنند!
از چی استفاده می کنی؟ xampp-easy php , ...
ورژنش رو هم بیان کنید !
در صورت امکان از xampp 1.7.3 استفاده کنید !
موفق باشید

سلام داداش!
از XAMPP Control Panel استفاده میکنم! Version: 6.1.7600.16385

+

از وقتی این برنامه رو نصب کردم و کامپیوتر رو ریستارت کردم هی داره این ارور واسم میاد!
نمیفهمم چی میگه!
قبل از ریستارت نمیومد!

مرسی:rose:

kianesfahan
11-26-2012, 05:01 AM
با عرض سلام .

دوست عزیز چرا از ومپ سرور نسخه 2 استفاده نمی کنید ؟

موفق باشید .

MohammadHossein
11-26-2012, 10:16 PM
با عرض سلام .

دوست عزیز چرا از ومپ سرور نسخه 2 استفاده نمی کنید ؟

موفق باشید .

همین که ازش استفاده میکنم چرا مشکل داره؟!

poonoodi
11-27-2012, 05:54 AM
دوست عزيز
اگر از ويندوز استفاده مي كنيد بهترين گزينه ومپ سرور مي باشد

آموزش نصب جوملا در wamp (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> _%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7_2.5_%D8%AF%D8%B1_% D9%84%D9%88%DA%A9%D8%A7%D9%84_%D8%A8%D8%A7_WampSer ver)

موفق باشيد

gzvinboy
11-27-2012, 04:15 PM
سلام
میشه لطفا اموزش ها را مجدد اپ کنید ممنون

سلام
شرمنده که دیر شد !

دانلود آموزش ساختن دیتابیس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> db.exe)

نظـــــر یادتون نره

dorostee
12-22-2012, 09:55 AM
آقا لینک آموزش ارور میده واردش نمیشه

dorostee
12-22-2012, 09:58 AM
من میخام ابتدا جوملا را در فضای لوکال نصب کنم و مطالب کوتاهی در آن وارد کنم و بعد آنرا به سی دی انتقال بدم چطور ممکنه؟برای تحویل پروژه به دانشگاه

dorostee
12-22-2012, 10:00 AM
آیا برای شما مقدور است این کار را برایم انجام دهید هزینه اش هم را پرداخت میکنم ممنون

P30Yaran
12-22-2012, 11:41 AM
آقا لینک آموزش ارور میده واردش نمیشه

سلام
قابل توجه همه دوستان
لینک آموزشهای فوق تصحیح شدند و بدون مشکل می تونید فیلمهای آموزشی رو دانلود کنید

آیا برای شما مقدور است این کار را برایم انجام دهید هزینه اش هم را پرداخت میکنم ممنون
لطفا درخواستتون رو پیام خصوصی کنید درخدمتیم
موفق باشید

arefiyan
02-02-2013, 12:50 AM

اقا شما یک فرشته هستی...اموزشهای شما به من خیلی کمک کرد...انشاالله خدا شما رو برای این انجمن حفظ کنه...شما باید مدیر این انجمن میشدید...تکمه تشکر برای شما خیلی کمه.

از مدران عزیز هم عذرخواهی میکنم بایت این پستم من باقوانیم انجمن ها زیاد آشنا نیستم...فقط خواستم از اقای P30Yaran تشکر کنم.

moj65
03-21-2013, 07:34 AM
سال نو همه مبارک

لطفا اموزش نصب قالب و مدیریت اون یعنی قرار دادن موضوع جدید در صفحه اصلی در قسمت از صفحه به دلخواه راقرار دهید

kianesfahan
03-21-2013, 06:14 PM
سال نو همه مبارک

لطفا اموزش نصب قالب و مدیریت اون یعنی قرار دادن موضوع جدید در صفحه اصلی در قسمت از صفحه به دلخواه راقرار دهید

با عرض سلام .

عیدتان مبارک .

دوست عزیز تمامی آموزش های مورد نیاز شما در کتاب آموزشی جوملا 2.5 موجود است .

کتاب را دانلود و مطالعه نمائید .

آموزش زیر نیز در این زمینه به شما کمک خواهد کرد :

آموزش: نصب قالب در جوملا 2.5 فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>آموزش:_نصب_قالب_در_جوملا_2.5_ف ارسی)

موفق باشید .

moj65
03-21-2013, 07:39 PM
با عرض سلام .

عیدتان مبارک .

دوست عزیز تمامی آموزش های مورد نیاز شما در کتاب آموزشی جوملا 2.5 موجود است .

کتاب را دانلود و مطالعه نمائید .

آموزش زیر نیز در این زمینه به شما کمک خواهد کرد :

آموزش: نصب قالب در جوملا 2.5 فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>آموزش:_نصب_قالب_در_جوملا_2.5_ف ارسی)

موفق باشید .

اون کتاب این اموزش رو دیدم متاسفانه با هیچ یک به نتیجه نرسیدم می خواستم اموزش رو به صورت فیلم ببینم تا به بینم ایراد کار کجاست

kianesfahan
03-21-2013, 08:07 PM
اون کتاب این اموزش رو دیدم متاسفانه با هیچ یک به نتیجه نرسیدم می خواستم اموزش رو به صورت فیلم ببینم تا به بینم ایراد کار کجاست

دوست عزیز کاری که شما قصد انجام آن را دارید اصلا سخت نیست ! چرا می خواهید کاری به این راحتی را سخت کنید ؟ اگر برای اولین بار است می خواهید این کار را انجام دهید حس شما را درک میکنم .

مطالب دانشنامه و کتاب را یکبار دیگر با دقت مطالعه کنید و مو به مو بر روی سایت خود انجام دهید . توصیه میکنم ابتدا بر روی ومپ سرور و سیستم خودتان این کار را انجام دهید .

اگر مشکلی داشتید در تایپیک جدیدی مطرح نمائید .

موفق باشید .

raminfarivar
05-26-2013, 02:28 AM
با تشکر مرسی از لینکهایی که گذاشتید

mortaza_max
06-18-2013, 06:14 PM
دوستان میشه دوباره لینک آموزش نصب جوملا تو هاست رایگان رو قرار بدین؟ لینکش خرابه...

arshavir7
11-13-2013, 01:17 PM
واقعا ممنون از زحماتت و آموزشهای مفیدت

shima.parham
01-08-2014, 10:13 PM
دوستان من در مرحله ساخت user در دیتا بیس ارور Ran Adminbin cpanel/hooks/mysql:add user میده بهم راهنمایی می کنید.

farnazs
03-26-2014, 07:59 PM
سلام و عرض ادب
ممنون از آموزش های آموزنده تون
یه مشکل داشتم و اونم اینه که برای نصب جوملا در لوکال هاست به مشکل خوردم
وارد لوکال هاست شدم دیتابیس و یوزر و پسوردم ساختم ... جوملا 1.5 رو که منطبق با اون قالبی هست که مدنظرمه دانلود و در قسمت www directory کپی و اکسترکت کردم و فایل زیپ رو حذف کردم و مجدد که وارد لوکال هاست شدم و روی فولدر ایجاد شده در قسمت Your Projects کلیک کردم ولی چیزهایی که نشون میده تصاویر زیره :

و در انتهای صفحه :

من حتی چندین جوملا رو از سایت های مختلف دانلود کردم که نکنه ایراد از فایل دانلود شده باشه ولی همشون همین ایراد را نشون میدادن ... حتی من چند مرحله با همین روش جلو رفتم که در قسمت کنترل مراحل نصب خاموش و روشن ها مطابق آموزش نبود:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>ولی در قسمت پایگاه داده و وارد کردن یوزر و پسورد و دیتابیس و ... ادامه رو که زدم این خطا رو میداد :

واقعا ممنونتون میشم بفرمایین ایرادم کجاست؟
بازم ممنون

hamidy
03-27-2014, 07:51 AM
سلام

نمایش خطاها رو خاموش کنید.

بهتره از جوملا نسخه های 2.5 یا 3 استفاده کنید.

موفق باشید

farnazs
03-27-2014, 08:45 PM
ممنون از پاسخگوییتون
چطور می تونم نمایش خطاها رو خاموش کنم ؟
من برای این جوملا 1.5 رو نصب می کنم که قالب مد نظرم مربوط به جوملا 1.5 طراحی شده!با نصب جوملا 2.5 و بارگزاری قالب 1.5 مشکلی پیش نمیاد؟
بازم ممنون

mersad
03-28-2014, 08:59 PM
دروود

روی ایکن ومپ کنار ساعت کلیک کنید > php > php settings > display statup erorr

در پناه ایزد

امپراطورمحمدی
04-19-2014, 11:58 AM
سلام.من جوملا 2.5 نصب کردم
البته من نصب نکردم یعنی نصب هست.وقتی میخوام پلاگین نصب کنم ارور میده که فایل کانفیگ . پی اچ پی و فولدر های دیگه از حالت قابل نوشتن خارج شدن.متاسفانه کسی نتونست دقیق منو راهنمایی کنه که چطوری درست کنم/البته کد نویسی هم بلد نیستم.و کسی هم آدرس دقیق که بتونم این فولدر هارو درست کنم یا قابل ویرایش کنم نشون نداد.خودم فولدر درست کردم ولی جواب نداد.ارور ها رو هم براتون میزارم که بیشتر متوجه بشید.اگه اشکال نداشت میتونید به ایمیل خودم ارسال کنید که زودتر به دستم برسه تشکر.
emil:universityalghias@yahoo.com
eror:
configuration.php غیرقابل نوشتن

/hermes/bosweb/web269/b2691/ipg.alghiasorg/logs (پوشه ثبت وقایع) غیرقابل نوشتن
/hermes/bosweb/web269/b2691/ipg.alghiasorg/tmp (پوشه موقت ) غیرقابل نوشتن
این مشکل رو دارم. باتشکر