توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونه می شود کامپوننت کامنت به این شکل نمایش داد ؟
nahid
01-07-2007, 01:43 PM
سلام دوستان !
چگونه می شود کامپوننت کامنت را مانند این سایت نمایش داد ؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
firoozmandan
01-07-2007, 01:50 PM
سلام
كامپوننت كامنت اين سايت با كامپوننت كامنت پيشفرض چه تفاوتي داره ؟
و دقيقا چه تغييري مد نظر شماست ؟
منظورتون فيلد ايميل هست ؟
يا علي
nahid
01-07-2007, 02:19 PM
سلام آقای فیروزمندان !
کامپوننت پیش فرض کامنت سایتی که دارم بر روی آن کار می کنم پایین مطالب اینگونه به نمایش در می آید :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
که می خواهم بدون اینکه با یک بار کلیک به این مرحله برسیم:
مستقیم پایین مطالب فیلد نظر دهید نشان داده شود . اینگونه :
iransbs
01-07-2007, 03:56 PM
من چند بار این تاپیک رو خوندم ولی متوجه نشدم شما چی می خواهید.
منظورتون اینه بر فرض مثال توی صفحه اصلی لیست اخبار باشه ، وقتی طرف روی نظر دهید کلیک کنه فرم ارسال نظر بدون رفرش شدن صفحه بارگذاری بشه؟
nahid
01-07-2007, 04:05 PM
جناب سیادتی ممنون !
مقصودم اینه که به محض دیدن مطلب فیلد نظر دهید زیر مطلب آماده برای نوشتن باشد . بدون اینکه بازدید کننده بخواهد لینک نظر دهید را کلیک نماید .
سپاس
iransbs
01-07-2007, 04:17 PM
خوب شما وقتی مامبو 4.6.1 را نصب می کنید به صورت پیش فرض دارای یک سیستم نظر دهی می باشد که وقتی کاربر متن را می خواند می تواند در همان زیر نظر خود را بنویسد.
ولی خوب اگر از کامپوننت های دیگه استفاده می کنید مثل AkoComment یا ... با نصب مامبوتش بازم همین قضیه تکرار می شه.
فقط نظرات در صورتی که به حالت لیستی مطالب بارگذاری بشن نمایش داده نمی شه ( مثل صفحه اصلی gnudownload.org )
موفق و پیروز باشید
nahid
01-07-2007, 04:23 PM
بسیار سپاسگزارم جناب سیادتی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.