ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اسلایدر تصاویر رو نصب کردم

armaghan
01-11-2012, 10:23 AM
با سلام و تشکر فراوان. من اسلایدر خطی تصاویر رو نصب و فعال کردم ولی نمی دونم نحوه استفاده و کار کردن با این ماژول چه جوری هست؟لطفا راهنمایی کنید.

نوید
01-11-2012, 06:20 PM
سلام
لطفا بفرمایید نام اسلایدشویی که نصب کردید چیست و از کجا دانلود کردید
موفق باشید

MoMtaD
01-11-2012, 11:39 PM
منم نصب کردم ولی نمیدونم چجوری استفاده کنم..

اسمش sige هستش و از joomlafarsi.com

دانلود کردم

مهدی.
01-12-2012, 12:09 AM
سلام

sige اسلاید شو نیست !!

یک نوع گالری تصاویر برای محتوا هست (گالری عکس مطالب)

نحوه کار کردن این پلاگین به این صورت هست که شما تصاویر را در یک پوشه مشخص مثلاً IMAGES که در تنظیمات پلاگین قابل تنظیم هست را آپلود میکنید و آدرس پوشه مورد نظر خود را با توجه به دستوری که در توضیحات همین پلاگین نوشته شده (مدیریت پلاگینها) در مطلب خود معرفی میکنید !

تصاویر بصورت خودکار در مطالب شما نمایش داده خواهند شد. با تصاویر بندانگشتی و شمایلی که در تنظیمات مشخص کردید !

فقط باید در مطالب خود دستور مربوط به فراخوانی پلاگین فوق را بنویسید.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
برای توضیحات بیشتر میتونید از این لینک که یک نمونه برای مامبو هست استفاده کنید تا بهتر متوجه کارکرد و فرم استفاده از پلاگینها بشوید.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

armaghan
01-12-2012, 07:16 AM
[سلام
لطفا بفرمایید نام اسلایدشویی که نصب کردید چیست و از کجا دانلود کردید
موفق باشید]
اسلایدر تصاویر به صورت برشی.slik-slidesho و از سایت ***** دانلود کردم

safajuy
01-12-2012, 08:15 AM
سلام

از گالري sige استفاده كنيد كه راحت تر و بهتره

موفق باشيد

مهدی.
01-12-2012, 09:27 AM
تا امروز بعد از ظهر آموزش استفاده از این پلاگین در دانشنامه جوملا فاسی منتشر خواهد شد. بصورت کامل و با توضیح همه پارامترهای این پلاگین :) اخبار سایت را دنبال کنید :)

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

armaghan
01-15-2012, 09:18 AM
[quote=مهدی.;188430]تا امروز بعد از ظهر آموزش استفاده از این پلاگین در دانشنامه جوملا فاسی منتشر خواهد شد. بصورت کامل و با توضیح همه پارامترهای این پلاگین :) اخبار سایت را دنبال کنید :)

منتظر آموزش هستم پس چرا هنوز آموزش در دانشنامه منتشر نشده؟

shmata
01-15-2012, 10:43 AM
منتظر آموزش هستم پس چرا هنوز آموزش در دانشنامه منتشر نشده؟
این آموزش ها به صورت کامل در کتاب جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)موجوده .

مهدی.
01-15-2012, 08:10 PM
سلام

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این تاپیک آموزش این پلاگین درج شده است :) مطالعه کنید.

بزودی در ویکی نیز منتقل خواهد شد.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

armaghan
01-16-2012, 07:34 AM
با تشکر .من در چند مورد با مشکل موجه شدم .من میخام تصاویرم به صورت خودکار نمایش داده بشوند مثل همان اسلایدتصاویری که در نسخه نمایشی جوملا هست میشه راهنمایی ام کنید که کدام گزینه ها باید فعال بشه.پلاگین رو فعال کردم ولی الان تصاویر به صورت معمولی در صفحه قرار گرفته

مهدی.
01-16-2012, 12:49 PM
دوست عزیز به اون میگن slide show تصاویر و ماژول هست که میتونید از jed نمونه های مختلف آنرا دریافت کنید و استفاده کنید :)

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

parsaid
01-21-2012, 05:05 AM
منظور از jed چی هستش؟

sahama
01-21-2012, 06:27 AM
jed = <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

sh2012
02-05-2012, 08:51 AM
سلام.ببخشید در مورد sige،شما اشاره کرده اید که : برای آپلود و مدیریت تصاویر از کامپوننت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) مدیریت رسانه (پیشرفته) فارسی استفاده نمایید. منظورتون همون مدیریت رسانه در قسمت مدیریته یا اینکه نه ، باید یه کامپوننت دیگه نصب کنبم؟

firoozmandan
02-11-2012, 02:04 PM
برای آموزش این کامپوننت لینک زیر را ببینید :

آموزش پلاگین SIGE (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %BE%D9%84%D8%A7%DA%AF%DB%8C%D9%86_SIGE)