توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قرار دادن فایل فلش خروجی نرم افراز FlashMenuLab pro 2 به صورت ماژول در سایت جوملایی
reverce64
01-12-2012, 09:09 AM
سلام دوستان
لطفاً اگر کسی میدونه راهنمایی کنه که چطوری فایل فلش خروجی نرم افرار FlashMenuLab pro 2 رو میشه توسایت قرار داد؟!!
منو رو که ساختی وقتی Publisho میزنی فایل های زیرو میده با دوتا تگ کد HEAD و BOUDY
این فایلا:
Untitled.htm و menu.swfو open_menu_data.xmlو menu_data.xmlو swfobject.js و menu_data
اینارو چطوری تو موقعیت ماژولی که دستی درست کردم بزارم؟!!!
فایل swf رو به تنهایی میتونم بزارم ولی سایزش بهم میریزه
ممنون میشم راهنمایی کنید.
مهدی.
01-12-2012, 09:39 AM
سلام
بستگی به قالب شما داره !
اما بهترین کار این هست که شما از یک ماژول یا کامپوننت موجود برای جوملا استفاده کنید برای ساختن منوی آبشاری!
برای وارد کردن این کدها و فایلها به قالب خودتون باید دانش لازم و کافی را داشته باشید یا از کسی که این دانش را دارد تقاضا کنید براتون انجام بدهد !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
reverce64
01-12-2012, 12:49 PM
ممنون دوست عزیز ولی من با گذاشتن فایل فلش تو قالب مشکل ندارم با فایل خروجی این نرم افزار مشکل دارم:D
با ساختن منو آبشاری هم مشکل ندارم
نحوه قرار دان این کدا رو می خوام بدونم
<title>Untitled</title>
<script type="text/javascript" src="swfobject.js"></script>
<!-- Flash Menu Labs – <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> -->
<div id="FlashMenuLabs">
You need to upgrade your Flash Player or to allow javascript to enable Website menu.</br>
<a href="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>">Get Flash Player</a>
</div>
<script type="text/javascript">
// <![CDATA[
var so = new SWFObject("menu.swf", "menu", "800", "200", "8", "#000000");
so.addParam("wmode", "transparent");
so.addParam("scale", "noscale");
so.addParam("salign", "TL");
so.write("FlashMenuLabs");
// ]]>
</script>
مهدی.
01-12-2012, 01:26 PM
تگ script رو باید در بین تگ Head قرار بدید !
همین :)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.