PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : يه سوال در مورد صفحه اول قالب مامبو

mehrdad
01-07-2007, 07:12 PM
با سلام به دوستان

من مي خوام مطالبي كه در صفحه اول سايتم ميان به اين ترتيب كه الان هستن نباشن يعنه تعداد مطالبي بيشتر قرار بگيرن و به اين ترتيب كه الان بعد از مطلب اول مطالب دوم و سوم به صورت افقي در نياين همه مطالب مي خوام به صورت افقي باشند و تعداد مطالب از سه تا به 5 تا برسن.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> منتظر كمك شما هستم

sorry4uboth
01-07-2007, 07:33 PM
سلام

لطفا در همین ابتدا قوانین رو مطالعه کنید <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

لطفا قبل از طرح سوال در انجمن جستجو کنید <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

لطفا آموزشهای سایت رو مطالعه کنید

این هم جواب شما:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

تمامی این مواردی که بالا گفتم در امضای مدیران سایت هست، لطفا رعایت بفرمائید

به انجمن مدیریت منتقل شد

mehrdad
01-07-2007, 07:49 PM
ممنون دوست عزيز

يه سوال ديگه هم داشتم چه تو ميشه تو همه صفحات سايت آمارگير گذاشت مثل آمارگير وبگذر و يا باكس ؟

sorry4uboth
01-07-2007, 08:23 PM
لطفا در همین ابتدا قوانین رو مطالعه کنید <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لطفا قبل از طرح سوال در انجمن جستجو کنید <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لطفا آموزشهای سایت رو مطالعه کنید

اصلا توجه کردید؟؟؟؟؟

لطفا در انجمن سرچ کنید