PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم نمایش تصویر

UserJoomla
01-12-2012, 06:38 PM
با سلام

من از جوملا نسخه 1.5 استفاده میکنم اما با مشکل عدم نمایش تصویر در سایت موجه هستم.
همان طور که اطلاع دارید به دو روش میتوان در جوملا یک تصویر را درج نمود
روش اول
insert/edait image یا درج تصویر از طرق لینک خارجی از دیگر وبسایت ها
روش دوم افزودن تصویر از طریق کامپیوتر شخصی، که در هنگام استفاده از این دو روش با این مشکل مواجه میشوم .استفاده از روش اول بعد از قرار دادن عکس هنگام دیدن از صفحه اصلی سایت عکس در بین مطالب نمیباشد و در کنار صفحه جای گرفه است ( گاهی هم لینک عکس نمایش داده میشود ) و همچنین سایز عکس به صورت کامل نیست ! زیرا که پس از کلیک بر روی آن ساز واقعی نمایش داده میشود. در روش دوم بعد از انتخاب عکس از سیستم هنگام مراجعه به صفحه اصلی سایت عکس نمایش داده نمی شود! لطفا در این باره راهنمایی بفرمایید.

- با تشکر

P30Yaran
01-12-2012, 10:09 PM
سلام
آدرس سایتتون رو بزارید ببینیم چه مشکلی داره

UserJoomla
01-12-2012, 10:42 PM
سلام مجدد

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مهدی.
01-12-2012, 11:57 PM
سلام

همه تصاویر نمایش داده شدند !

مشکلی دیده نشد !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

UserJoomla
01-13-2012, 02:16 PM
سلام

کلیه تصاویر پیش فرض میباشند، اما در دو لینک زیر با عدم تصویر میباشد.
درج توصر از کامپیوتر شخصی
درج توصویر از دیگر لینک وبسایت ها

مهدی.
01-13-2012, 02:34 PM
در لینک دوم که مشکلی نبود !

اما لینک اول شما عکسی را به آدرس : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

قرار دادید !

که این عکس اصلاً وجود حارجی نداره !

تصاویر را به چه روشی وارد میکنید ؟
آیا افزونه خاصی برای ریسایز کردن تصاویر نصب هست ؟

با قالب پیشفرض هم این مشکل را دارید ؟

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

UserJoomla
01-13-2012, 03:54 PM
لینک دوم از طریق روش زیر درج شده است.
"از طریق کامپیوتر شخصی"

لینک دوم هم از طرdیق روش زیر درج شده است.

مهدی.
01-13-2012, 06:39 PM
شما از یک ویرایشگر استفاده میکنید که خودش تصاویر رو ریسایز میکنه ! پوشه فوق احتمالاً پرمیشن کافی ندارد و یا مشکل دیگری را دارید که عکس ایجاد نمیشود ! بهتره یا مشکل را بررسی کنید یا از ویرایشگر پیشفرض استفاده کنید !

از ویرایشگر پیشفرض استفاده کنید مشکلی نخواهید داشت !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

UserJoomla
01-13-2012, 07:24 PM
سلام

میشه لطفا در این رابطه بیشتر توضیح فرماید.

- باشکر

shmata
01-13-2012, 07:28 PM
شما تصاویر رو از مدیریت رسانه در فولدر stories آپلود کنید و سپس از آنها استفاده کنید
دقت کنید که تصاویری که شما برای مطالب و ماژول ها می خواهید استفاده کنید از فولدر stories به بعد باید آپلود شوند
(یعنی یا داخل خود stories یا فولدرهای داخل آن)

مهدی.
01-13-2012, 08:30 PM
شما از یک ویرایشگر خاص برای جوملاتون در حال استفاده هستید !

این ویرایشگر تصاویر را خودش ریسایز میکند و در یک پوشه سایت ذخیره میکند و ... . برخی مواقع بنا به دلایلی ممکن هست این ویرایشگرها به خوبی کار نکنند و مشکلاتی را داشته باشند ! بهترین کار استفاده از ویرایشگر پیشفرض جوملاست :)

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

UserJoomla
01-13-2012, 08:46 PM
بله مشکل برطرف شد با تشکر ویژه از راهنمایی های دوستان عزیز ،
یک سوال دیگر خدمتتان که آیا لینک به صورت پیش فرض باشد بهتر است یا کوتاه ماننده مثال زیر:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> .123berooz.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1571:cendi&catid=79:funny-pictures&Itemid=422 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> .123berooz.com/cendi/funny-pictures&Itemid=422 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> .123berooz.com/cendi/funny-pictures (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
و چگونه میتوان لینک را کوتاه کرد؟

- با تشکر

مهدی.
01-13-2012, 08:50 PM
هرچقدر آدرس شما قابل فهمتر و کوتاهتر باشد امتیاز بیشتری خواهید داشت ! (سئو فعال باشد بهتره خب )

اگر باز هم سوالی داشتید در یک تاپیک جدید مطرح فرمایید.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

sunstar
02-03-2012, 01:21 PM
سلام
منم همین مشکل رو دارم.
عکسی رو توی استوریز ذخیره کردم ولی وقتی میخوام استفاده کنم توی مطلب قرار داده میشه ولی توی سایت نمایش داده نمیشه
چی کنم؟

مهدی.
02-03-2012, 03:08 PM
سلام

لطفاً یک تاپیک جداگانه ایجاد کنید !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست