توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در سایت با گذاشتن مطلب- فوری فوری لطفاً
m.hossein
01-12-2012, 09:15 PM
سلام..دوستان ... وقتی مطلب جدید منتشر می کنم پایین سایت می ریزد به هم ...به نظر شما مشکل از چیست ؟ چکار کنم ؟؟؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یک مشکل دیگر اینکه آنجایی که صفحات سایت را می زند صفحه 1 2 ...
شروع قبلی و بعدی پایان حرف آخر این نوشته ها مانند حرف وسط شده است، چطور درستش کنم ؟؟؟اینطوری نوشته: شروعـ بعدیـ
m.hossein
01-12-2012, 10:39 PM
مشکل دیگه ای هم که هست این هست که وقتی وارد یه مجموعه میشیم، بدنه هر مطلب کوچکتر و کوچکتر میشه .... مثل صفحه زیر <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> چطور این را رفع کنم ؟؟؟متشکر
مهدی.
01-12-2012, 11:55 PM
سلام
این موارد بر میگرده به قالب شما و باید برای حل این موارد دانش کافی را داشته باشید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
jalal_iranian
01-13-2012, 06:26 AM
با سلام. در رابطه با مشکل اول در فایل css که آدرسشو ذکر کردم و در کلاسی که در خط 860 قرار دارد مقدار display: table-row را به display: inline-table تغییر دهید. در رابطه با مشکل "شروع قبلی بعدی پایان" فایل css که آدرسشو ذکر کردم باز کنید و در کلاسی که در خط 2957 وجود دارد، مقدار display: inline را به display: inline-block تغییر دهید. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> در رابطه با مشکل کوچک شدن مطالب نیز به مدیریت منوی مورد نظر بروید و در سمت چپ تعداد ستون ها رو یک قرار دهید. البته میتونید این مقادیر رو در تنظیمات کلی (کلید انتخابها) تنظیم کنید تا همه صفحات بدون تنظیم مجدد به یک شکل (در یک ستون) نمایش داده شوند. یا علی
m.hossein
01-13-2012, 11:26 AM
سلام..با تشکر از شما دوست گرامی...2 تا مشکل اول حل شد...اما مشکل سوم هنوز حل نشده!!!
1- شما گفتید در تنظیمات کلی،،، منظورتون این بود که از منوی سایت وارد تنظیمات کلی بشم و اونجا ، کلید انتخابها را بزنم ؟؟؟؟ اونجا کلید انتخاب وجود نداشت !!!!
خیلی متشکر
jalal_iranian
01-13-2012, 02:00 PM
محتوا > مدیریت مطالب > انتخابها (بالا سمت چپ) > بلاگ یا طرح بندی مطالب ویژه (سربرگ چهارم)
m.hossein
01-14-2012, 07:43 PM
سلام. دوست عزیز، من تغییراتی که گفتید را دادم و مشکل بر طرف شد، اما نمی دانم چرا هر چند ساعت یکبار ، تغییراتی که در قالب می دهم و ذخیره کرده ام می پرد و دوباره همان مشکلات بوجود میآید و کدهای قالب بر می گردد...چرا؟چکار کنم؟؟؟ لازم به ذکر است که این قضیه اگر اشتباه نکنم وقتی از منوها وارد یه قسمتی میشم رخ میدهد گویا ... مثلاً از اخبار سراسری وارد قسمت سیاسی میشوم !!!!
الان توی لینک زیر به هم ریخته است پایین سایت
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
متشکر
poonoodi
01-15-2012, 01:57 AM
سلام
من که باز میکنم بهمریختگی نمی بینم
ایا با مرورگر خاصی بهم ریخته نشون میده ؟
یا درست اش کردین ؟
jalal_iranian
01-15-2012, 08:43 AM
من مشکلاتی که ذکر کردید رو دیگه نمیبینم و بهمریختگی وجود ندارد. کش مرورگرتون رو خالی کنید و دوباره امتحان کنید و یا از Ctrl+F5 استفاده کنید.
sinahm
02-03-2012, 10:53 PM
شرمنده سوال را اینجا می گزارم چون وقتی می خوام یه بحث جدید باز کنم بهم اجازه نمی دند مشکلم خییییییییلییییییی فوریه
کمک
من از جوملا 1.5 استفاده می کنم
ادامه مطلب متنی که گذاشتم وقتی روش کلیک می کنم می خواد که وارد سایت بشم در صورتی که من این قسمت را باز کذاشتم وقتی هم که وارد سایت میشم یه صفحه ای که قبلا پاک کردم را نشون میده وقتی اون صفحه را هم پاک کردم صفحه 404 not found را نشون میده
البته اگر که از طریق لینک صفحه اصلی برم همه چیز را درست نشونن میده
در ضمن منوی mainmenu را همم درست کردم ولی نمی دونم چطوری frontpage را بهش لینک بدم
راستی باید بگم که تا هفته پیش همه چیز درست بود
ممنون
اینم آدرس سایتم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
مهدی.
02-04-2012, 03:48 AM
شرمنده سوال را اینجا می گزارم چون وقتی می خوام یه بحث جدید باز کنم بهم اجازه نمی دند مشکلم خییییییییلییییییی فوریه
کمک
من از جوملا 1.5 استفاده می کنم
ادامه مطلب متنی که گذاشتم وقتی روش کلیک می کنم می خواد که وارد سایت بشم در صورتی که من این قسمت را باز کذاشتم وقتی هم که وارد سایت میشم یه صفحه ای که قبلا پاک کردم را نشون میده وقتی اون صفحه را هم پاک کردم صفحه 404 not found را نشون میده
البته اگر که از طریق لینک صفحه اصلی برم همه چیز را درست نشونن میده
در ضمن منوی mainmenu را همم درست کردم ولی نمی دونم چطوری frontpage را بهش لینک بدم
راستی باید بگم که تا هفته پیش همه چیز درست بود
ممنون
اینم آدرس سایتم
سلام
سوال خود را در یک تاپیک جداگانه مطرح کنید !
و برای مشکل خود واضح توضیحات بنویسید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.