PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طراحی قالب

alies313
01-13-2012, 04:10 AM
با سلام
من یه قالب با کمک فوتوشاپ درست کردم و بعد هم کد هاش را بدست آوردم ولی حالا نمی دونم چه جوری باید برای جوملا 1.5 آماده اش کنم اگه کسی میدونه کمکم کنه
ضمنا اگه کسی راه بهتری برای ساخت قالب بلده کمکم کنه. به طور متوسط با css و html آشنا ام

P30Yaran
01-13-2012, 05:12 AM
تبديل قالب PSD به جوملا به صورت آنلاين !
امروز يه سايت جالب ديدم كه حيفم امد به دوستان معرفي نكنم.اين سايت قالب PSD شما رو ميگيره و چند لحظه بعد قالب جوملايي به شما تحويل ميده !!

روش كار به اين صورته كه ميگم:

:: يه قالب PSD تهيه ميكنيد (يا آماده يا ميسازيد) ولي بايد به لايه هايي كه در قالب PSD ايجاد ميكنيد نامهاي قابل مفهومي بديد مثلا اگه يه لايه داريد كه ميخواهيد موقعيت LEFT باشه نام اون لايه رو left_joomla ميزاريد... به همين صورت لايه هاي ديگه هم نامگذاري ميكنيد يعني به صورت زير:

content_joomla
breadcrumb_joomla
left_joomla
right_joomla
top_joomla
user1_joomla
user2_joomla
user3_joomla
user4_joomla
footer_joomla
debug_joomla
syndicate_joomla

بعد از اينكه لايه هاي فايل PSD خودتون رو نامگذاري كرديد وارد سايت زير ميشيد:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

فايل psd خودتون رو آپلود ميكنيد و بعد از اتمام آپلود به شما قالب جوملايي تحويل ميده !

فيلم آموزشي هم در يوتيوب داره كه ميتونيد از لينك زير مشاهده كنيد:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

يه آموزش مختصر كه در واقع همينايي كه من گفتم هم در لينك زير هست:

منبع : پارس جوم

amii1387
01-26-2012, 09:13 AM
سلام
من تازه می خوام یک سایت راه اندازی کنم ، خواستم بگم شما چطوری با photoshop قالب طراحی کردین؟اگر آموزش در این زمینه دارید برایم بفرستید؟
یک سوال دیگه ام هم اینه که با چه نرم افزاری راحتتر می تونم یک قالب دینامیک برای جوملا 1.5 بسازم؟(ورژن جوملاش مهم نیس فقط یک نرم افزار معرفی کنید)
دستتون درد نکنه

kianesfahan
01-26-2012, 10:22 AM
درود

دوست عزیز ابتدا ورود شما را به جمع کاربران انجمن جوملا فارسی تبریک عرض مینمایم . قوانین انجمن را مطالعه فرماید و هر سوال جدید را در تایپیک جدید مطرح نماید .

دوست عزیز طراحی قالب در فتوشاپ باید به این نرم افزار مسلط باشید
سپس می توانید فایل Psd را به Html و جوملا تبدیل نماید .

سرچ کنید فیلم ها و موارد لازم موجود میباشد .

نرم افزار مورد نیاز هم با نام ارتیستر وجود دارد . این نرم افزار باید خریداری شود . نال شده نرم افزار مشکلاتی به همراه دارد .
نرم افزار قالب انگلیسی به شما تحویل می دهد و باید خودتان فارسی و راست چین کنید .

البته استفاده از این نرم افزار به دلایل بالا و تحویل قالب هایی با حجم بالا توصیه نمیشود . بهترین کار همان تبدیل فایل Psd به جوملا میباشد .

موفق باشید

amii1387
01-26-2012, 10:39 AM
دستتون درد نکنه همین الان شروع می کنم به طراحی .....
خیلی خیلی خیلی ممنون:rose: