توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قصد دانلود افزونه ای را دارم اما باید وجه بپردازم ( از جوملای جهانی
kianesfahan
01-13-2012, 07:12 AM
با عرض سلام خدمت دوستان
میخوام افزونه پرسش و پاسخ را از جوملا جهانی دانلود کنم اما نیاز به ثبت نام داره . از کجا باید ثبت نام کنم ؟؟
میام از سایت سازنده دانلود که باید وجه بپردازم !!!!
کسی از دوستان پیشنهادی نداره ؟ میلاد جان به نظر شما چیکار کنم ؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
لطفا دوستان راهنمایی کنند .
این افزونه را برای جوملا 1.5 دارم اما برای جوملا 1.7 نه !!!
کسی از دوستان سراغ نداره ؟
shmata
01-13-2012, 08:04 AM
شما میتوایند افزونه مورد نظرتون رو از همین پست دانلود کنید (برای جوملا 1.5)
kianesfahan
01-13-2012, 08:19 AM
این افزونه را برای جوملا 1.5 دارم اما برای جوملا 1.7 نه !!!
دوست عزیز عرض کردم که برای جوملا 1.5 دارم . برای جوملا 1.7 نیاز دارم .
نمی دونید چه طوری میشه در انجمن جوملا جهانی عضو شد ؟
فکر کنم دعوت نامه میخواد
kianesfahan
01-13-2012, 08:59 AM
درود
دوستان نسخه رایگان را پیدا کردم . اما وقتی کامپونت را نصب می کنم و روی کامپونت کلیک می کنم با ارور زیر مواجه میشم . چرا ؟
Fatal error: Call to a member function getUserStateFromRequest() on a non-object in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ws\faq\view.html.php on line 51
iMohammad
01-13-2012, 09:27 AM
احتمالا نسخه نال شده دانلود کردین که قاعدتا خالی از اشکال نیست.
shmata
01-13-2012, 12:05 PM
یکی از قوانین انجمن اینه که افزونه هایی که تجاری هستند رو برای حمایت از تولید کننده نباید در انجمن قرار داد
kianesfahan
01-13-2012, 12:07 PM
درود
تشکر . حالا نسخه ای نیست که تجاری نباشه اما کار اون را انجام بده ؟
shmata
01-13-2012, 12:15 PM
درود
تشکر . حالا نسخه ای نیست که تجاری نباشه اما کار اون را انجام بده ؟
بله موجوده
از این شما باید کامپوننت و ماژول و پلاگین های این افزونه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> XMiO2k6MjtzOjU6ImZhcSdzIjt9) رو دانلود و نصب کنید
shmata
01-13-2012, 12:19 PM
افزونه قبلی علاوه بر پرسش و پاسخ یک سری امکانات اضافه تری هم در اختیار شما قرار میدهد
این افزونه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> MiO2k6MjtzOjU6ImZhcSdzIjt9) مختص سیستم پرسش و پاسخ است .
safajuy
01-13-2012, 01:07 PM
سلام
براي دانلود افزونه اي كه معرفي كرديد نيازي به عضويت توي سايت جوملا نيست
شما فقط نياز به پرداخت ارزي داريد
`پرداخت دلاري رو ميتونيد با حساب paypal انجام بديد
موفق باشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.