PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال در مورد انتقال سایت از لوکال به هاست

behzadsohrabpour
01-13-2012, 08:58 AM
با سلام خدمت دوستان یه سوال داشتم در موقع انتقال از لوکال به هاست پست ها هم انتقال پیدا میکنن ؟

iMohammad
01-13-2012, 09:35 AM
طبق این آموزش پیش برین مشکلی نخواهید داشت
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DB%8C%D8%AA_%D8%A7%D8%B2_%D9%87%D8%A7%D8%B3%D8%AA_ %D8%A8%D9%87_%D9%84%D9%88%DA%A9%D8%A7%D9%84_%D9%87 %D8%A7%D8%B3%D8%AA

kianesfahan
01-13-2012, 10:05 AM
درود . بله انتقال پیدا می کند .

behzadsohrabpour
01-14-2012, 07:37 AM
من سایت رو روی هاست آپلود کردم
من جهت آزمایش این سایت رو میزنم یعنی روی هاست یه سایت دیگه ای هست من یه فولدر ایجاد میکنم و سایت رو درون اون آپلود میکنم و بعد از اکسترکت کردن و نصب سایت سایت میره روی سایت اصلی و خزای 404 میده مثلا اگه سایت اصلی x.com ی=باشه و من سایت رو توی فولدر u نصب کرده باشم اصولا باید با مراجعه به x.com/u باید سایت منو بالا بیاده دثگه درسته ولی توی قالب x.com میاره که چنین صفحه ای وجود نداره

kianesfahan
01-14-2012, 07:50 AM
درود

ایا برای x.com/u یک دیتابس جداگانه ایجاد کردید یا روی دیتابس سایت x.com نصب کردید ؟

در ضمن واضح تر هم توضیح دهید .

موفق باشید

behzadsohrabpour
01-14-2012, 08:02 AM
بله یک دیتا بیس جدا ساختم و روی اون نصب کردم
فرض کنید من در دایکتوری اصلی خودم یک سایت نصب کردم (تا اینجا هم مشکلی نیست)
بعد میام یه فولدر ایجاد میکنم و داخل اون یه سایت دیگه نصب میکنم اینم که طبیعیه چون توی یه هاست دیگه انجامش دادم
حالا وقتی این کار رو روی این هاست انجام میدم در هنگام ورود به سایت دوم ، سایت دوم رو به صورت یکی از صفحات سایت اول میشناسه و میگه چنین صفحه ای موجود نیست .
به طور مثال برید به آدرس wawushu.ir , wawushu.ir/test اینا درستن ، من میخوام الان همین کار رو روی یه هاست دیگه هم انجام بدم که نمیشه

یعنی مثلا اگه بزنم wawushu.ir/test میره به صفحه wawushu.ir و میگه چنین صفحه ای وجود ندارد (اینا درست ها اونی که من میخوام اینطوزی بشه نمیشه این مثال بود )

nargess62
04-12-2012, 06:58 AM
سلام
من همین کارو انجام دادم که بخوام سایتمو تست کنم که از لوکال به هاست انتقال میدم مشکلی پیش نیاد ولی قبل از اون یه sub domain ساختم و سایت جدید و روی اون نصب کردم
برای من که مشکلی بوجود نیامد

kianesfahan
04-14-2012, 04:36 PM
بله یک دیتا بیس جدا ساختم و روی اون نصب کردم
فرض کنید من در دایکتوری اصلی خودم یک سایت نصب کردم (تا اینجا هم مشکلی نیست)
بعد میام یه فولدر ایجاد میکنم و داخل اون یه سایت دیگه نصب میکنم اینم که طبیعیه چون توی یه هاست دیگه انجامش دادم
حالا وقتی این کار رو روی این هاست انجام میدم در هنگام ورود به سایت دوم ، سایت دوم رو به صورت یکی از صفحات سایت اول میشناسه و میگه چنین صفحه ای موجود نیست .
به طور مثال برید به آدرس wawushu.ir , wawushu.ir/test اینا درستن ، من میخوام الان همین کار رو روی یه هاست دیگه هم انجام بدم که نمیشه

یعنی مثلا اگه بزنم wawushu.ir/test میره به صفحه wawushu.ir و میگه چنین صفحه ای وجود ندارد (اینا درست ها اونی که من میخوام اینطوزی بشه نمیشه این مثال بود )

درود .

دوست عزیز شما برای ادرس wawushu.ir/test دیتابس جدا ایجاد کرده اید ؟ یا از دیتابس سایت اولی استفاده می کنید ؟

قانونا چون شما 2 تا سایت دارید پس باید دو تا دیتابس هم داشته باشید .

موفق باشید