ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پشتیبانی آنلاین جوملا 1.7

boloor
01-13-2012, 08:34 PM
از دوستان کسی یک ماژول پشتیبانی آنلاین برای جوملا 1.7 سراغ نداره ؟

مهدی.
01-13-2012, 08:37 PM
سلام

بیشتر توضیح بدید !

شات باکس ؟
چت ؟
تیکت ؟
آیدی یاهو و آنلاین بودنش !
یا ... .

دقیقتر بفرمایید به چه چیزی احتیاج دارید ؟

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

boloor
01-13-2012, 10:25 PM
مثل چت باکس توی فیس بوک و ... که قابلیت هشدار هنگام برقراری ارتباط رو داشته باشه و خودش بیاد بالا .
یه چیزی تو این مایه ها برای سوال و جواب سریع توی یک کادر جمع شو ، بدون رفتن به صفحه ای مخصوص .
امکانش هست ؟
اگه نیست نمونه های مشابه هم خوبه .
با تشکر

kianesfahan
01-14-2012, 06:22 AM
درود

دوست عزیز برای پشتیبانی آنلاین می توانید از Live zill استفاده نماید . که هر وقت شما انلاین باشید و کسی روی دکمه انلاین در سایت شما کلیک کند . این سیستم صدایی شبیه به صدای تلفن ازش در می اید .

موفق باشید

boloor
01-14-2012, 12:36 PM
live zila خوبه اما شنیدم علاوه بر اینکه انگلیسیه 15 روز رایگانه .
دوستان پیشنهاد دیگه ای ندارن راستش تا حالا از هیچ نوعی از پشتیبانی آنلاین استفاده نکردم .
هدفم اینه که وقتی کسی تو سایت هست و به مشکلی بر می خوره بتونه با من ارتباط بر قرار کنه و راهنمایی بگیره . حالا هرچی جمع و جور تر و راحت تر با محیط فارسی ترجیحا برام بهتره .
خیلی لطف می کنید اگه راهنمائیم کنید .

kianesfahan
01-14-2012, 12:42 PM
درود

دوست عزیز کی گفته انگلیسی هست ؟ مدیریتش بله . اما کار کردن باهاش راحته . در ضمن کی گفته 15 روز رایگانه ؟ من دارم توی وب سایت خودم استفاده می کنم .

افزونه زیر هم هست :

آراِس تیکِت*! حرفه*ای (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

اما اگر می خواهید رایگان استفاده کنید از live zila استفاده کنید . خیلی از سایت های معروف دارن از live zila استفاده می کنند . در ضمن در صورتی که شما انلاین نباشید مشتریان می توانند پیغام بذارن وقتی شما آنلاین شدید پیغام ها را مطالعه و پاسخ دهید .

آموزش نصبش هم در نت وجود دارد . جستجو کنید .

موفق باشید

boloor
01-14-2012, 12:56 PM
با تشکر از کیان عزیز میشه بفرمائید
live zilla رو ویندوز نصب میشه یا تو هاست ؟

یعنی از هر جایی میشه سایت رو بوسیله ی اون پشتیبانی کرد ؟

kianesfahan
01-14-2012, 01:55 PM
درود

یکی از مشکلات live zilla نصب بر روی ویندوز هم میباشد .

شما هم باید در هاست نصب کنید و برای مدیرتش باید بر روی سیستم عامل خود هم نیز نصب کنید .

اما می توانید روی هر سیستمی نصب کنید و در همه جا مدیریت کنید .

اما نرم افزار پشتیبانی خوبی میباشد .
بنده که راضی هستم . البته شاید دوستان بهتر از این را سراغ داشته باشند .

موفق باشید

poonoodi
01-14-2012, 02:38 PM
دوست عزیز
این یک کامپوننت چت است ولی خیلی سبک و کاربردی است و برای سیستم پشتیبانی هم مناسبه
و فقط روی جوملا نصب میشه و کاربران و میهمانان میتونن فعالش کنند و با شما یا سایر مدیران ارتباط برقرار کنند

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

ضمنا این کامپوننت رو (البته 1.5 اش) از یکی ازسایت های معروف به صورت فارسی شده دریافت کردم

boloor
01-14-2012, 07:24 PM
درود

یکی از مشکلات live zilla نصب بر روی ویندوز هم میباشد .

شما هم باید در هاست نصب کنید و برای مدیرتش باید بر روی سیستم عامل خود هم نیز نصب کنید .

اما می توانید روی هر سیستمی نصب کنید و در همه جا مدیریت کنید .

اما نرم افزار پشتیبانی خوبی میباشد .
بنده که راضی هستم . البته شاید دوستان بهتر از این را سراغ داشته باشند .

موفق باشید

با سلام خدمت کیان عزیز
من live zilla رو نصب کردم و چند جاش و می خام فارسی کنم میشه راهنمایی بفرمائید .

1 - چطوری اون live zilla help و پاک کنم که زیر لوگوی آنلاین میاد و به سایت live zilla لینک شده ؟
2 - وقتی شروع به گفتگو میکنیم همه چیز فارسی شده اما هنوز به انگلیسی میگه چطور می تونم کمکتون کنم ، اون از کجا فارسی میشه ؟
3 - امکان تغییر live zilla روی پنجره هم هست یا نه ؟
4 - هنوز زیر لوگوی بالا live zila و live chat انگلیسی هستند .
ممنون میشم اگه راهنمائیم کنید .

safajuy
01-15-2012, 05:01 AM
سلام
دوست عزيز اين مشكل رو توي سايت هاي ديگه اي پيگيري كنيد كه تخصصي بهاينموضوع مي پردازند

در ضمن اين اسكريپت تجاريه و توي اين انجمن ساپورت نميشه

موفق باشيد