PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال عدم نمایش صفحه اصلی

raminv
01-13-2012, 11:23 PM
سلام وبسایت من در صفحه اصلی و اول به آدرس وبسایت اصلا هیچی نشون نمی ده و سفید هست ، اما اگر آدرس صفحات داخلی رو وارد کنیم اونها رو نشون میده ، چکار باید بکنم ؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

parsnest
01-13-2012, 11:30 PM
دوست عزیز

از منوی " منو ها " در کنترل پنل وارد منوی اصلی یا main menu بشید و گزینه صفحه اصلی که به عنوان پیش فرض هست رو باز کنید و نوع منوتون رو بررسی کنید و ببینید که چه چیزی تعریف شده

این منو الان داره مشخص میکنه که در صفحه اصلی شما چه چیزی رو نمایش بده

موید باشید

raminv
01-13-2012, 11:53 PM
باید چه کار کنم ؟ باید چه چیزی رو نشون بده ؟

kianesfahan
01-14-2012, 06:26 AM
درود . در صفحه اول سایت شما که مظالب نمایش می دهد . !!! مشکل شما در حال حاضر چیست ؟

raminv
01-14-2012, 10:24 AM
در پاسخ به :

از منوی " منو ها " در کنترل پنل وارد منوی اصلی یا main menu بشید و گزینه صفحه اصلی که به عنوان پیش فرض هست رو باز کنید و نوع منوتون رو بررسی کنید و ببینید که چه چیزی تعریف شده

این منو الان داره مشخص میکنه که در صفحه اصلی شما چه چیزی رو نمایش بده

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

دوست عزیز ممنون از راهنمایی شما ، با کمک آن و چند تغییر مشکل حل شد . واقعا کمک کردید .
به نظر شما چرا این مشکل پیش آمده بود ؟

safajuy
01-16-2012, 05:03 PM
سلام

اين به خاطر تغيير خودتون بوده.

پيش فرض روي اون گزينه هست.

موفق باشيد

raminv
01-17-2012, 09:02 AM
ولی من تغییری ندادم ... باید یه موضوع دیگه ای باشه

safajuy
01-17-2012, 12:23 PM
غير از اين احتمال ديگه اي نميشه داد چون در جريان تغييرات سايت شما نبوديم

اما اون چيزي كه مسلم هست اينه كه پيش فرض اين گزينه همون كاري بود كه شما انجام داديد

موفق باشيد