PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در xmap

daneshpejoo
01-14-2012, 05:30 PM
سلام
من برای مدیریت نقشه های سایتم از xmap استفاده کردم و خیلی خوب داره نقشه رو می سازه (اینم بگم که قبلش توی انجمن جستجو کردم اما همه کسایی که با xmap مشکل داشتن مشکلشون توی همین قسمت اول بود که من هیچ مشکلی باهاش ندارم)
اما در باب نمایش sitemapهایی که به صورت html نمایش داده می شن مشکل دارم به این صورت که صفحه ای که برای نقشه درست می کنه تموم لینک ها رو همون جا به نمایش در می آره و این باعث می شه خیلی خیلی صفحه سنگین بشه
راهی هست که بشه سایتمپ html رو توی چند صفحه نمایش داد یا اینکه اصلا براش تعریف کنیم که فقط مثلا n تا از لینک ها رو توی یه صفحه نشون بده و خودش بقیه رو توی صفحات بعد نشون بده؟
ضمنا نسخه xmap من 2.0RC1 و نسخه جوملا 1.7.3 هست

shmata
01-15-2012, 05:49 AM
در صورتی که این امکان وجود داشته باشه در قسمت پارامترهای آن افزونه میتونید پیداش کنید

daneshpejoo
01-15-2012, 07:10 PM
در صورتی که این امکان وجود داشته باشه در قسمت پارامترهای آن افزونه میتونید پیداش کنید

خب متسفانه من گشتم و چنین چیزی توی گزینه هاش ندیدم
افزونه دیگه ای هست که این کار رو بهتر انجام بده؟ (فقط برای تولید نقشه htmlش)
یا آیا همین xmap نسخه جدیدتری داره که این امکان رو داشته باشه؟

shmata
01-15-2012, 07:19 PM
افزونه هایی زیادی هستند که این کارو انجام میدن ولی اینکه آیا امکانات مورد نظر شما را دارند یا نه معلوم نیست .
شما در حال حاضر از چه افزونه ای استفاده میکنید ؟ بگید تا دقیقا عرض کنم خدمتتون چکارکنید تا اونطوری که میخواهید بشه .

daneshpejoo
01-16-2012, 04:51 PM
افزونه هایی زیادی هستند که این کارو انجام میدن ولی اینکه آیا امکانات مورد نظر شما را دارند یا نه معلوم نیست .
شما در حال حاضر از چه افزونه ای استفاده میکنید ؟ بگید تا دقیقا عرض کنم خدمتتون چکارکنید تا اونطوری که میخواهید بشه .

ممنون
توی پست اول گفتم، از xmap نسخه 2.0RC1 (برای جوملای نسخه 1.7.3)

safajuy
01-16-2012, 06:24 PM
سلام

تويمديريت كامپوننت در تب اكستنشن ها گزينه ي content روبرداريد كه مطالب رو نمايش نده.

فقط menu رو فعال كنيد.(بقيه استفاده نميشه)

موفق باشيد