PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با ماژول هوا شناسی

Eskafild
01-14-2012, 06:51 PM
سلام من ماژول هواشناسی رو از جوملا دانلود و نصب کردم ولی شکل هاش رو نشون نمی ده چه کنم ؟
و اینن کد موقعیت رو از کجا گیر بیارم موقعیت شهرم چیه هواشو نشون بده ؟
آدرس افزونه ی مورد نظر :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

poonoodi
01-14-2012, 07:36 PM
من قبلا همچین مازولی داشتم و تو پارامترهاش سایتی رو معرفی رده بود که کد تمام شهرها توش بود
ولی یادم نیست

این ماژول هم برای هواشناسی خوبه
کد شهر هم نمیخواد و تمام شهرها و کشورها رو داره
چون گوگل ساپورتش میکنه

JV Google Weather

موفق باشید

Eskafild
01-14-2012, 08:21 PM
سلام چون وب سایت برای شهرستانمونه به همین خاطر می خوام فقط ماله شهرستانمون رو نشون بده نه همه جا رو !

poonoodi
01-14-2012, 08:30 PM
سلام چون وب سایت برای شهرستانمونه به همین خاطر می خوام فقط ماله شهرستانمون رو نشون بده نه همه جا رو !

خب ماژولی که معرفی کردم هم امکان موقعیت پیشفرض رو داره و همیشه شهر معرفی شده را نشون میده با این تفاوت که کاربر هم میتونه شهر خودش را انتخاب و ببینه

Eskafild
01-14-2012, 09:00 PM
خب ماژولی که معرفی کردم هم امکان موقعیت پیشفرض رو داره و همیشه شهر معرفی شده را نشون میده با این تفاوت که کاربر هم میتونه شهر خودش را انتخاب و ببینه
یکیش رو نصب کردم سر کاری بود هر کشور و شهری زدم آب و هواش یکی بود :shocked: این که گفتین انگلیسیه حرف هارو خارجی می زنه :( فارسی کسی نداره؟

shmata
01-15-2012, 05:29 AM
من قبلا یک مطلب در انجمن مامبولرن قدیمی در رابطه با اضافه کردن یک شهرستان به ماژول آب و هوا خوندم این لینک شه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

Eskafild
01-15-2012, 07:00 AM
این افزونه ی جوملا رو کی روی این سایت قرار داده؟ ویرایشش کنه درستش کنه:np:

Eskafild
01-15-2012, 08:31 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)ین لینکی هست که برای عکس ماژول می زنه
ولی این عکس نداره و عکسش اینه :
ت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)و پوشش عکس هاش هست ولی نمی تونه بخونتش!
کمک!

shmata
01-15-2012, 10:55 AM
لطفا تنظیمات سایت تون از حالت SEO friendly به حالت عادی برگردونید و مجدد تست کنید
-=-=-=-=-=-
عکس ا.png موجود نیست لطفا نام این عکس را ویرایش کنید و در اسکریپت تون جاهایی که فراخونی میشه نام جدید رو معرفی کنید
=-=--=-=-=-
برای ویرایش نام عکسها به پوشه icon ماژول مراجعه کنید عکسها آنجا اند

Eskafild
01-15-2012, 07:39 PM
م (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)یشه بگید این از چه ماژولی استفاده کرده؟

shmata
01-15-2012, 07:44 PM
همون ماژولی که لینک شو براتون گذاشتم